Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    11
Canım sün yazdım aslında ama arada kaynıyor henüz dr gitmedim cumartesi kalp atışı için randevum var. Herşey yolunda gibi kan tahlili yaptırdım aile hekiminde crp 33 cıktı biraz ona kafamı taktım ama 5+5 olduk cok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Belki idrar yolu enfeksiyonu vardır canım gebelikte oluyor ya. İnşallah sıkıntılı bi durum değildir. Bende geçen hafta keseyi gördüm 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi doktor bende 15. Gün gideceğim Garanti olsun diye. Bizde bugün 6+1 olduk 😻 bende bi sıkıntı yok inşallah sağlıkla ilerler hepimizin ki canım

Kac haftalıksınız şuan çok güzel vermişsiniz bende kilo gitmese de ödemim gitse bile yeter diye düşünüyorum 8 kilo odem versem otomatik 100 un altına düşeceğim
6. Haftamdayım 4 de öğrendim 2 hafta içinde ödemi falan attım hep ama benim bir haftadır aşırı bulantım var iştahım çok kapalı diyetisyenim baya hafifletiyor öğünleri uymaya çalışıyorum ama genelde bir şey yiyemiyorum

6. Haftamdayım 4 de öğrendim 2 hafta içinde ödemi falan attım hep ama benim bir haftadır aşırı bulantım var iştahım çok kapalı diyetisyenim baya hafifletiyor öğünleri uymaya çalışıyorum ama genelde bir şey yiyemiyorum
Benimde öyle iştah yok gibi ama bazen geceleri açılıyor. Diyetisyene henüz başlayamadim ben. Kendi kendime yapmaya çalışıyorum

Benimde öyle iştah yok gibi ama bazen geceleri açılıyor. Diyetisyene henüz başlayamadim ben. Kendi kendime yapmaya çalışıyorum
Yani aslında bildiğimiz şeyler sabah yumurtalı bol yeşillikli peynirli zeytinli bir tabak öğlen ben genelde süt içiyorum yanına muz çiğ badem fındık ceviz 3er tane akşama da dengeli bir tabak bol salata et tavuk varsa yanına biraz pilav sebze varsa yoğurt gece yatmadan da süt içiyorum diş doktorum önerdi dişlerim güçsüz kalsiyum için

Ben de hiç beklemiyorken silik çizgi görüp koşşş ben mi yanlış görüyorum diye öğrendim ama sonra betada kesinleşince sürpriz yaptım. 😂 Sonra reglden 9 gün önce öğrenince kesin mi değil mi sürekli düşünüp durdum 😂 İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım🥰
İnşallah sürecimiz çok sağlıklı olsun 🥰♥️

Sıcaklar zorluyor, bazen kramp olsa da hareket halinde olmaya devam etmek zorunda kalıyorum. Tedirginlikle birlikte geçiyor günler. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🥺🥺
Sağlıklı bebek her şekilde tutunur, büyür strese girmeyin lütfen. Hareketlilik güzel bile olabilir size de bebişe de hep dua edicem. Onlar için çalışıyoruz güzel gelecekleri için, çok güzel annesiniz♥️

Seni tebrik ediyorum çevremde kim 3.-4. yü yapsa hiç hissetmiyorum karnımda kıpırdamasa anlamam bile hamile olduğumu diyen bir tayfa .hele erkek gebelikleri prenses gibi geçiyormuş özellikle .benim de erkekti 2 günde bir hastaneye gidiyordum kusmadan🤣 sana tavsiye vereyim dün 2 yastıkla başımı yükseltip uyudum yemekler geri kaçmadığı için herhalde sabah bulantım daha az kalktım ama o his hala benimle şu an .chatgpt önerisiydi 🤣
😂😂😂 kusma önleme uzmanı olacağız her birimiz 😂

Kızlar Folik asit kullanıyor musunuz bana doktor folbiol vermişti hamile kalmadan önce yarım kullanıyordum aynı devam et dedi
Ben de folbiol kullanıyordum. Fazla folik sistemi içeriyormuş onun da fazlası zararlıymış diye doktorum folbiol kesti. Folbiotic verdi. Fiyatı diğerine göre epey fazla ama aldım mecbur.

Kızlarım selam,

Dün 7+2 haftalık iken gümbür gümbür olan kalp atışını dinledik şükür bebeğim büyümüş herşey yolunda 🥹🥰❤️

Bi sonra ki randevumu 2 hafta sonra gel dediği için ay sonuna doğru alacağım🫠
Sonra ayda bir görüşeceğiz dedi.
Bi yandan hep doktora gitmek istiyorum bi yandan sürekli gitmekte istemiyorum kısır bi döngü bu sanırım ☺️

Kendimden özetle;
Bulantılarım bitmedi, prilam 2 tane içiyorum o bile sersem gibi yapıyor çalıştığım için iş yerinde bide uyku ve bulantı bide sersemlik zorlu geçiyor 🥵

Sabah ve öğlen 12 ye kadar ne yiyebilirsem yiyorum sonra başlıyor, hele akşam evde elimi kaldıramıyorum mutfağa giremiyorum bile herşeyden tiksinti geldi 😣

İçimi dökmek istedim sanırım, zorlu ama çok güzel kızlar bu duyguları yaşamak bile müthiş birşey 🥰🙏🤲🏼❤️
Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏼

Kızlarım selam,

Dün 7+2 haftalık iken gümbür gümbür olan kalp atışını dinledik şükür bebeğim büyümüş herşey yolunda 🥹🥰❤️

Bi yandan hep doktora gitmek istiyorum bi yandan sürekli gitmekte istemiyorum kısır bi döngü bu sanırım ☺️

Kendimden özetle;
Bulantılarım bitmedi, prilam 2 tane içiyorum o bile sersem gibi yapıyor çalıştığım için iş yerinde bide uyku ve bulantı bide sersemlik zorlu geçiyor 🥵

Sabah ve öğlen 12 ye kadar ne yiyebilirsem yiyorum sonra başlıyor, hele akşam evde elimi kaldıramıyorum mutfağa giremiyorum bile herşeyden tiksinti geldi 😣

İçimi dökmek istedim sanırım, zorlu ama çok güzel kızlar bu duyguları yaşamak bile müthiş birşey 🥰🙏🤲🏼❤️
Oyy maşallah onun minik kalbine 🥹🧿
bazı kadınların pat diye başlayıp pat diye bitiyormuş bulantıları. İnşallah sizinde öyle olur 🙏🏻

Kızlarım selam,

Kendimden özetle;

Geçiyor canım merak etme hiç geçmeyecek zannediyorsun.Bana doktor genetik dedi ablada teyzede annede böyle geçiyorsa bulantılı olabilirmiş .Annemin de aynı dediği gibi olmuş zaten 3-4 ay bulantıdan kilo vermiş.Bulantısı olanlar için en zor dönem 1. Trimesterdir ondan sonraki hiçbir durum bu kadar zorlamaz emin olabilirsin.Bir zorluk da 3. Trimesterin yaz aylarına denk gelmesi kocaman bir göbek ve sıcak hiç çekilmiyor bunu da yaşadım🤣En azından bu yönden şanslıyız son aylar sıcaklara denk gelmiyor.

Kızlar selam özellikle sigara içenlere bir haberim var 😂 söylüyorlardı da inanmıyordum. 6+6 oldum bugün ve sigara beni bıraktııı 😂😂 ne zaman sigara içsem midem bulanıyor ve bir tek sigaradan bulanıyor. Vücut seçiyor demişlerdiii sırayla hepimizin yaşamasını diliyorummm 🌸🌸
Ayyy çok şükürrr 😍 ben de 1adete düşürdüm kriz anlarında içiyorum 1 paketten buna bile şükür ama keşke tiksinsem diye dua ediyorum hep. İlk zamanlarki kadar canım istemiyor ama tiksinmeyi çok istiyorum🥺🥺 çok sevindim senin adına.

Ayyy çok şükürrr 😍 ben de 1adete düşürdüm kriz anlarında içiyorum 1 paketten buna bile şükür ama keşke tiksinsem diye dua ediyorum hep. İlk zamanlarki kadar canım istemiyor ama tiksinmeyi çok istiyorum🥺🥺 çok sevindim senin adına.
Hele 6 haftayı gör bence aynı şeyi yaşayacaksın zaten bebiş yolk sac tarafından besleniyor 6.haftaya kadar şuan hala bırakmak için vaktin var zaten 1e düşmüş olman bile süper 😍😍

Back
X