- Konu Sahibi papatya3459
-
- #3.301
Merhaba güzel anneler ben de bu sene şubat ayında yaptım doğumum. Geçen sene bu zamanlar tıpkı sizin gibi kalp atışlarını duyma telaşındaydım. ayaklarım yerden eksilmişti. Gerçeken çok güzel bir duygu hamileliğinizin tadını çıkartın. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi. Sormak istedikleriniz olursa cevaplarım elimden geldiğince..
Benim kocim de aynı şekilde davrandı.İnsanı yıpratan bi durum ne yazık ki.Ne zaman kalp atışını duydu o zaman kabul etti:)
Canım doktorun dediklerini yapmaya devam et hayırlısıyla bu zor zamanlarıda atlatacağız:)
Canım benim ne fena bir duygudur bu yaşadığınNasıl doktor bunlar hiç emin olmadan nasıl da bizi parçalayabiliyorlar.Çok çok geömiş olsun tatlım.
Kesinlikle başka doktora gitmekle çok iyi yapmışsın.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bende anlamıs degilim nasıl doktor olduklarını ve o kadar gerildim ki bi lokma yiyemedm sabahtan beri hala sıkıntımı atamadım canm.bide bu son gittigm doktor her ihtimale karsı igne verdi düsügü engellemek acısından adı trombofili mi ne ama bu igneyi oluyumu olmuyumu bilmiorum bazıları kanaman yoksa olma diyorlar
kızlar bugün sizinle cok önemli bişey paylasmak istiorum hepinizin kulagına küpe olsun bu durum.bugün dr gittik kalp atısı için doktor kalp atısını göremedi vajinal ultrasonla grdi gene göremedi ve bana muhtemelen olusmamıs bebek alabilirz dedi.sonra ben agla agla bi hal oldum eşimle baska doktora gittik ama benim umudum yoktu acıkcası tamam dedm bitti hersey.sonra diger doktora gittik anlattm bu durumu ultrasonu karnıma dayadı ve dayar dayamaz kalp atısları duyuldu coook mutlu oldum bu sefer mutluluktan agladım.ve o doktorun nasıl kalp atısını duymadıgına hayret etti ve sok oldu işin özü böyle durumlarda hemen üzülmeyin muhakkak baska doktora gidin[/QUOTE
cnm yazını okuyuncu tüylerim diken diken oldu sanki bi mucize olmuş iyiki eşin başka doktora götürmüş bende doktorlarla baya uğraştım allah şükür şimdiki doktorumdan çok memnununum allah kucağımıza lamayı nasip etsin bebişlerimizi:)
Merhaba canım:) Ne güzel meleğine sağlıkla kavuşmuşsun , Allah hepimize nasip etsin inşallah
Senin engin bilgilerinden yararlanmak çok isterim şahsen.
Mesela ben çalışan bir anneyim.İlk aylar nasıl neler yaşadın.Kilo ne kadar aldın , bebişin kaç kilo doğdu, sen kiloları verebildin mi, emzirme ile önerilerin var mı
Birden soruları sıraladım ama bak nasıl
canım ol sen doktor verdiyse. tahlil sonuçlarına bakıp mı verdi? kan pıhtılaşmasıyla ilgili bi ilaç bu.
Merhaba canım:) Ne güzel meleğine sağlıkla kavuşmuşsun , Allah hepimize nasip etsin inşallah
Senin engin bilgilerinden yararlanmak çok isterim şahsen.
Mesela ben çalışan bir anneyim.İlk aylar nasıl neler yaşadın.Kilo ne kadar aldın , bebişin kaç kilo doğdu, sen kiloları verebildin mi, emzirme ile önerilerin var mı
Birden soruları sıraladım ama bak nasıl
yok tatlm kan pıhtılasmasyla ilgili tahlil sonucu haftaya cıkıcak doktor hersey yolundaysa keseriz igneyi dedi.önlem amaclıymıs bu iğne suan.tahlil sonucum iyiyse olmıcakmısım ama ne olur ne olmaz haftaya kadar ol igne dedi.baska bir doktorada telefonla danıstım oda kanaman yoksa niye bosuna igne olucaksın diyo kafam karıstı
ay kızlar yaa benim çevremde o kadar çeşit çeşit insan var ki yorum yapan hepsine sinir oluyorum!
kimisi "ay o ne mide bulantılarıydı öyle, ilk üç ay 8-10 kilo verdim!" diyip sinirlerimi bozuyo. çünkü bende mide bulantıları 7. haftada bitti ve gayet güzel beslenip 2,5 kilo aldım bile.:26:
aman efendim aşerme diye bişey yokmuş da, psikolojikmiş de, biliyomuşum di mi?!!
kimisi de (5 aylık hamile) "bende hiçbişey yok, oğlum olcak, sadece 4 kilo aldım, sen niye bu kadar kötüsün ki?" deyip daha çok moralimi bozuyooo..
anlamadım şimdi ben iyi mi gidiyorum, kötü mü gidiyorum? illa çok mu bulantı çekip kusup da 10 kilo zayıflamam lazım, yoksa hiçbişey aşermeyip yine zayıflamam mı lazım!!!ne gıcık bi olay yaaa!!! AMAN İLLA KİLO ALMICAM ÇOK ZAYIF KALCAM, İLLA KARNIM 4. AYDAN SONRA ÇIKCAK FALAN!!! OFF YAA SİNİR OLUYORUM!!!
hiç kafana takıp canını sıkma kuzum doktorlar herkese söylüyo internet denen bi olay var buyrun araştırın size zahmet dersin o akıl verenlere her hamilelik farklı olur aynı kadın bile farklı gebeliklerde farklı şeyler hissedebiliyor benim annem 5 doğum yapmış beşimizde de bir kere midesi bulanmamış hatunun ablam ilk hamileliğinde yataktan çıkamadı ikinci hamileliği daha hahif geçti ben hastanelik oldum mide bulantılarından anlatmak istediğimherkeste farklılık gösteriyo hiç takılma onlara
iyi akşamlar kızlar nasılsınız misafirim vardı giremedim nete kızlar benim bebeğimde 7+4 günlük oldu kızlar ama bende salı günü biraz kan gelmişti geçti şimdi hafif kahverengi lekem var kan gelince acile gitttim doktor progestan diye bi ilaç verdi bebeğe baktı gayet iyi dedi 1 hafta kullan gel dedi bu ilaçtan kullanan var mı kızlar ya bide ben idrar tahlili yaptırmıştım idrar yolu enfeksiyonu var çok dedi zimaks ve üromisin diye bi ilaç verdi içtim tekrar gel dedi hiç geçmemiş dedi şimdi başka ilaç verdi o ilaçta çok miğde bulantısı yaptı kustum ya kızlar doktor bu idrar yolu enfeksiyonu düşüğe neden olabilir dedi çok korkuyorum kızlar ya böyle başına gelen var mı
slm kızlar bu gün doktoraa gittim fakat kan tahlili sonucumda tsh değerim 4.28 çıktı. yüksek dedi değer için. endokrin uzmanına görünmem gerekiyormuş ve ilaç içicekmişim. konuyla ilgili bilgisi olan varmı aranızda ? bilgi verirseniz sevinirim. bebeğe bir zararı olurmu bu değerin ?
cnm benim de tsh yüksek çıktı hatta benim 6,5 çıktı senin yine iyiymiş, merak etme ilaç verdi bana doktor 1 ay kullan sonra tekrar gel dedi zaten gebe olduğunu söylüyosun ona göre zararsız bi ilaç veriyo hatta ben kendi doktoruma sordum bu ilaç zararlı mı die o da hayır biz hamilelere bunu veriyoruz zaten dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?