2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

teşekkürederim cnm sana da geçmiş olsun, benim kullandığım ilaç levotiron ve 25 mcg, günde bir tane içiyorum, senin kullandığın ilacın dozu biraz yüksek gibi geldi benim ilacım minicik.
cnm ayrıca şimdi tahlil kağıdıma baktım tsh ın normal değeri 0,34-5,6 arasında diyo yani senin tsh normal değerde neden ilaç kullanıyosun ki?????

yok benimkide mercimek tanesi kadar ufak bir ilaç ve en düşük dozdu. ama malesef yeterli olmamış. yeniden endokrin görücek dedi doktor. birde hamilelikte bu değerin 2.5 gibi olması gerekiyormuş. yoksa düşük riski ve bebeğin zekasında problem olabilirmiş. 8allah korusun ) bunlarıda netten öğrendim şimdi. bol bol iyotlu tuz yememiz gerekiyormuş hamilelik boyunca.

Canımcım artık stres yapma sana da bebeiğine de yazık
Yaşanmamış birşey gibi düşün etkileme daha kendini tatlım
Aslında lekelenmen yoksa gereksiz gibi ama fazladan bişey olmaz sen gene de dediğini yap istersen

Bende tatile gittiğimde bildiğimden hamile olduğumu genelde dinlendim , pek yemesemde 2 kilo geri döndüm.Ara ara düşse de +2 ile yaşıyorum.Çok fazla yemek aramıyorum, fazla yemek kaldırmıyor bünyem ama açlığa gelemiyorum hemen midem bulanmaya başlıyor.Koku sıkıntısı bende de mevcut
Allah bağışlasın canım maşşallah ideal kilo da doğmuş sağlıklıca:) Kilolar elbet gider.Şuan aranızdaki zamanın değeri paha biçilemez nasılsa :)
Allah ikinciyide sağlıkla versin tatlım.Üşenmeyip cevapladığın için teşekkür ederim

Tebrikler tatlım:) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Çevreyi boşvereceksin tatlım.Bırak kim ne derse desin.
Herkes aynı şeyleri yaşamaz.Bu senin dönemin sağlıklı bi şekilde canın nasıl istiyorsa öyle davran

slm kızlar Allah izin verirse bende şubat annesi olucam
sat 19 mayıs
internette tahmini doğum tarihi 23-02-2013 çıkıyo
ilk bebişimiz
bu sabah keseyi gördük
TEBRIKLER canim bilgilerini listeye alicam.aramiza hosgeldin.

bizim kesemiz göründü canımmmmm....
gozun aydin listeye yazicam

merhaba aramiza hosgeldin tebrikler.

sladı sanırım benı eklemeyi unutmuşsun
evet ya kusura bakma bilgilerini yazmistim ama galiba kayd etmemisim.tekrar yazarmisin yazmam icin.

benmim doktorum da diyetisyene gitmemi söyledi. prş gidicem inşallah. sen kaç kilo aldın cnm?

benim doktorum da diyetisyene gitmemi söyledi. prş gidicem inşallah. sen kaç kilo aldın cnm?

TATLIM SEN BUNLARI ERKEK ANNESI OLARAK SOYLEMISSIN.AMA BIR GELIN OLARAK ASLA BOYLE YAZI YAZAMASSIN.
NEDENLERI ACIKLAYA BILIRIM...
1.oncelikle bebegini 9a ay karninda tasimasi gelini diyil oglunu ilgilendiri,gelini 9 ay kaynana diyilde kendi annesi karninda tasimis,9 ayin karsiligini gelinden diyil,oglundan beklemeli.
2.sen erkek annesiyim diyorsun..oncelikle kaynana olucagin yasa gel.daha kaynana olmadan once gelinsin ve acaba kaynanan sana kotulukler yapsa yinede esimin annesi,bilmem 9 ay onu karninda tasimis dermisin?
3.kendi ogluna ne yaparsa yapsin.9 ay karninda tasidigi icin kaynananin hertur kotulugu yapmaya hakki yok.nasil hosgorulur bu???
4.bende anne olucam oglumu 9 ay karnimda tasidigim ve sevdiyim icin ben nasil herseye karisip gelinime kotu davranirim ve nasil gelinim beni hosgor cunki,esini 9 ay karnimda tasidim derim.olurmu ya bu nasil mantik???
5.kaynanan gelipte sana ablamin kizini ogluma alicaktim ama seni aldi,ben seni istemiyordum,cocugun 4 aylik olduyu icin,sana hala bebegin yok.ve baska iyneleyici sozler soylese.gelip sana benim tanidigim bitane namuslu kiz vardi ogluma almak istiyordum oda baskasina gitti,ondan baska namuslu kiz yok deseydi ve daha neler neler.ALLAH korusun 4 aylik bebegini kayb ettikten sonra gelip senin acinla alay etseydi???ALLAH askina o zamanda esini 9 ay karninda tasidigi icin hosgorulu olurmuydun?
6.suan 1 oglun olmus ve gelicegi gormeden ve kaynana olmadan asla savunma,yazdiklarim basina gelseydi,ozamanda kaynana melektir dewrmiydin?
7.9 ay ve hosgoru lafi kaynana icin diyil,ANNE icin soylenir.benim annem bana neyapsa hosgorurum,esiminde annesi ona neyapsa hosgorusun.ama kaynana boyle kotuyse icinde beddualar varsa asla hosgorulmez.
yazini okudum okadar cok sinirlendimki.
kayinvalide hakkinda kotu konusanlari cidden anlamiyorum yazmissin.ERKEK ANNESI...PEKI sen baska annenin karninda 9 ay tasidigi ve sonra ogluna verdiyi kiza boyle kotu seyler soyleyip,boyle kalbini yaralarmiydin?sonrada ben 9 ay oglumu karnimda tasidim hosgorulu olun dermiydin?kimse kimsenin ne yasadigini bilmeden konusmasin.KOTULUK YAPAN KAYNANAYI KOTULUGE UGRAYAN GELININ AHI HERZAMAN TUTMUSTUR TUTACAKTA...
boyle yazi yazdigina gore kusura bakma ama bence sen kotu kaynana olucaksin ve ben ne yapsam oglum gelinim hosgorsun diyeceksin.boylede olmazki,TATLIM

hamisler topigimizin biricik doktoru MINURE birazdan cinsiyetleri hesaplayacak.bebegin cinsiyeti bilmek herkes satini ve kendi dogum gununu bana yazsin minure 2 saat sonra gelince ona aticam ve cevaplari tabloya yazicam.yani cinsiyet cevaplariniz 3 saat sonra hazir.ornegin:sat13mayis.siklus 30 gun.tarih 06;07:1986

sat : 20 mayıs 2012

doğum tarihim : 13 11 1980 merakla bekliyorum :))) hayırlısı..

bunları yapan kaynanaya gelin olunmaz..hoşgörmeyi geçtim hiç görmemeyi seçerdim ben..eğer 9 ay karnında taşıdığı için kaynana hoşgörüyü hakedecekse gelininde 9 ay bir annenin karnında taşındığını unutmaması lazım..

Canım kusura bakma ben senin yaşadıklarını bilemediğim için genel olarak yazdım acını hatırlatmak istemezdim
Arkadaşın yazmış olduğu şeyle senin anlattığın şeyler arasında dağlar kadar fark var
evini toplamaya gelmiş arada bir problem olmuş basit bir şey yani hamile olduğu için çok hassas davrandığını düşündüm
bu dönemler herşeyi biraz abartıyoruz

Ve tabi insan çekmeden anlayamaz çok haklısın ben annemden çok kayınvalidemle vakit geçirdim neredeyse
19 yaşındaydım evlendiğimde bana herşeyi o öğretti herzaman her zorluğumda yanımdaydı kayınvalideden çok abla arkadaş gibiydi
hala kahvemi pişirir ayağıma getirir işten döndüğümde

o yüzden senin yaşadıklarını anlama şansım yok Allah a binlerce kez şükürler olsun ki... Rabbimin sevgili kuluymuşum

evet bir erkek annesiyim ve kayınvalidemim izinden gidicem Alalh nasip kısmet eder o günleri gösterirse çünkü benim kayınvalidemim kayınvalideside aynı şekilde davranırmış gelinine
elbette çok vakit var bilemeyiz neler olacağını ama elma ağacında armut bitmez Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
ben tarlaya iyi tohumlar ekiyorum umarım karşılığını Rabbim bir şekilde bana verir...

Tekrar kusura bakma amacım seni kırmak üzmek değildi sabah ki mevzu bana çok basit geldi
Ama senin anlattıkların cidden hiç hoş değil rabbim kayınvalidene vicdan merhamet versin en tez zamanda inşallah

Kızlar ben de hamilelikten önce baktırmıştım 3.6 çıkmıştı. Korktum şimdi bişi olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…