- Konu Sahibi papatya3459
-
- #3.501
tatlim aslinda bende gecen defa 16.haftadan sonra gecrti ama simdi ilaclar her halde boyle erken gecirdi.bide dun esime okadar tatli aldirip yedimki,gormemisler gibi,surekli acikip surekli yemek yiyorum.zaten 42 kiloya inmisim.nekadar yesem bile bende asla sisko olmaz.BUGUN cok guzel 1 sabah uyandim,hic 1 mide bulantim,bas donmem hic 1 seyim yok.cok sukur doktorumun yazdigi ilaclar ise yaradi,artik sogan kokusu bile beni rahatsiz etmiyor.gecen hamislikte 15 haftadan sonra bulantilar,yorgunluklar gecmisti ama simdi 8.haftaya gecicem,hic 1 sey yok,.cok seviniyorum.iyikide O ILACLARI ALDIM.
ay cnmmm hadi gözün aydın. bak ben demiştim. benim de öyle oldu, sabah bi kalktım hiçbişeyim kalmamış!aynen 8. haftaya geçeceğim gün olmuştu hem de, ki bu da aslında geciken ikinci adet günüme denk geliyordu. senin de açılmış iştahın hemen maaşallah tatlı matlı çekmeye başlamış canın, hiçbişey yiyemiyom diyodun.
tatlim listemize bak bursadan arkadaslar var,vallaa ne guzel dusunmussun amaa benn burasadan sanırrım bursadanda kımse yok gıbı
bilgilerinide aldim ekliyicem listeye.cnm sat 23 nısan bursa ilk çocuk tahmını doğum 29 ocak
BRS CANIM SEN OCAK annesisin ama subat tablosuna eklenmek istedigine emin misin???
tarihin 29 ocak.yani bu tam 40inci hafta ama bildiyimiz gibi 38 den sonra dogumlar baslar ve ocagin 20si falanda dogum yapa bilirsin.zaten bebeklerin sadece 5%soylenen tarihde 40inci haftada dogar.
hatta listemizde subatin 10una kadar kayitla olan annislerin cogu ocakta dogum yapacaklar.
neyse ben aciklama yazdim.bizimle berabersin,paylasim yapiyorsun cok,iyi.
ocak olmana ragmen tabloya eklenmek istiyorsan.cevap yaz bende eklerim.
hepimizden erken sen dogum yapicaksin kiz.
okis tatlim.sen bilgilerini tabloya bak tam olarak yaz,birazdan guncelleme zamani ekelrim.canım ya benide eklermisin listene benim de 25 nisan son adet tarihim ama bir gittiğimde doğum gunune 31 ocak diğer gunde 2 şubat dedi doktorumuz:26lursa benide ekle sevinirim
okis tatlim.sen bilgilerini tabloya bak tam olarak yaz,birazdan guncelleme zamani ekelrim.
doktora göre kaç haftalık görünüyor bebeğin?
oh maşallah darısı deppik attı dieceğimiz günlere inşallah
canımm bende bulntı hiçç yok neden böle anlamadım ya endişeleniyorum bazen
kızlar bu ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz.hepiniz yaptırcakmısınız..doktora bana 20 temmuz randevu verdi ama yaptırma taraftarı değilim nedense.
Subat ayinin en guzel anne adaylari hepinize selamlar
Benim bulantilarimda dengesizlik hat safhada cani isteyince gecenin 12 sinde geliyor cani isteyince sabah kafasina gore takiliyor bazende ara veriyor :) ama ister guzel koku ister kotu koku o kadar hassaslastim ki hic bir kokuya tahammulum yok napicam bilmiyorum bu koku hassasiyeti de migde bulantisiylami gececek acaba?
Bu arada bulantilar bahane nazin gozune vuruyorum hatta haftasonu yemekleri esimin ellerinden oldu tabi temizlikte ekstrasi :))) sagolsun sabirla yapiyor simdilik :)))
Imkaniniz varsa size de tavsiye ederim ilk kez esimin ellerinden yemek yedimm :)))
oğğğğ canım bu haftasonu bende eşimin elinden yedim bi ayrı oluyo üstelik ben pişirmeyince kokuyla haşır neşir durumu olmayıncamı ne iyice bi yemişim ama onların eli deyince bi ayrı oluyo tadı yaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?