- Konu Sahibi papatya3459
-
- #3.541
Arkadaşlar aramızda 2.bat tarihi gelen var mı,benim bugündü,kahverengi kanamam olmuş ve karnım çok ağrıyor :2:
kızlarrrr rüyamı anlatmak istyrm size hemen,hastanedeyiz dünya tatlısı bembeyaz tenli topaç gibi bi erkek çocuğum olmuş, almışım kucağima odadan oda ya dolaştırıyorum oğlum oldu bakın bu benim oğlum diye,ay rüyamda bile koklamaya doyamadım fındığımı:) sabah uyandığımda etkisi o kadar güseldiki ay kızlar zaman hemen geçsinde alalım kuzularımızı koynumuza:)
bu mide bulantıları içimi dışıma çıkardı mahfoldum yaaa hiç dermanım yok
İyi akşamlar herkesee
Türkiyenin en güzel anneleri veeee en tatlı en sevimli en şekerli en en en en miniş bebişleriii nasıllar:))
Biz bebişimle bugün yoruldukk malum ay başı ve pazartesi işler yogundu eve zor attık kendimizi
Biraz atıştırdım dedim bakayım nasıl hamiş arkadaşım ve bebişimin arkadaşları
Umarım iyisinizdir hoşsunuzdur
tatlim istersen benim ilaci sana yaziyim,tabi doktoruna soe,oda izin verirse kullanirsin?bende cok kotuydum,mide fena halde yemek kokusu gelse icim disima cikardi,ama o ilaci 2 gun kullandim mide bulantilarim gecti artik cok istahli yemekler yiyorum,tatlilar falan.doktor 30 gun kullan yeter dedi.bu mide bulantıları içimi dışıma çıkardı mahfoldum yaaa hiç dermanım yok
tatlim catlaklarin icin bebegi yagi kullanip faydasini gorenler oldu,ben ilk hamisligimde 12.haftadan sonra basladim.karnima sabah aksam,goguslerime ve popo-kalca kisminaysa aksanm yatarken suruyordum.sonra hic 1 iz falan kalmadi.belki,genetiktir,olsada olur ama yinede bebe yagi deriyi hep nemli yumsak tutuyor,deri nekadar kuru olursa okadar da cok catlak olusur.kızlar çatlaklar için ne zaman krem kullanmaya başlicaz hoş ben bütün kremleri de kullansam yine çatlarrım kalçam belim dünya coğrafi haritası gibi:) göbeği hasarsız kurtarırsak iyi olcak benim cildim zaten çok yağlı acaba cilt tipine göre de değişiyo mu kullanacağımız kremler yağlar?
duya bilirsin canim,istersen doktora git.mutlaka duyarsin.selam kızlar nasılsınız 7+0 olduk kalp atışlarını duyabilir miyim ki dr 17 temmuza randevu verdi ama gitsem mi yarın
tatlim istersen benim ilaci sana yaziyim,tabi doktoruna soe,oda izin verirse kullanirsin?bende cok kotuydum,mide fena halde yemek kokusu gelse icim disima cikardi,ama o ilaci 2 gun kullandim mide bulantilarim gecti artik cok istahli yemekler yiyorum,tatlilar falan.doktor 30 gun kullan yeter dedi.
tatlim catlaklarin icin bebegi yagi kullanip faydasini gorenler oldu,ben ilk hamisligimde 12.haftadan sonra basladim.karnima sabah aksam,goguslerime ve popo-kalca kisminaysa aksanm yatarken suruyordum.sonra hic 1 iz falan kalmadi.belki,genetiktir,olsada olur ama yinede bebe yagi deriyi hep nemli yumsak tutuyor,deri nekadar kuru olursa okadar da cok catlak olusur.
duya bilirsin canim,istersen doktora git.mutlaka duyarsin.
mrb canım ben ve bebegım ıyı bı sıkıntımız yok akıntı dışın da beyaz bi akıntı gelıyor sürekli.. bizde çalıştık bebişimle bugün ama evde temizlik yaptık genellikle babası yaptı bizde babamıza yardım ettik ama yine de yorulduk
Bu arada perşembe doktora gittik.bebisim 1.5 cm olmus vee kalbi gümbür gümbür atıyordu maşallah. Bu arada tahliller oldum maşallah her sey normal cikti
Eki Görüntüle 456703 Eki Görüntüle 456702
bu odaları çok sevdim. allah nasip ederse bir de param olursa mobilyacıya böyle birşey yaptırcam :) yükleyebildim mi acep bakimmm :)
olurmu tatlim ya listeden neden cikasinizki,bu tum subat anneleri ve subat bebislerinin listesi.kusura bakma guncelleme zamani araya yeni kisi atarken bazen oluyor.sen silinen ilk kisi diyilsin.bilgilerini yaz,tekrar yaziyim listeye.burdan ancak herkes kendi isteyiyle silinir.Bu arada biz bebeisimle listeden çıkmışim neyse ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?