- Konu Sahibi papatya3459
-
- #3.521
tatlim bozma moralini.yazsa bile okadar derinliyine gitmemize gerek yok.ozel macunlar falan bunlar bos.okuduktan sonra soyle bir dusunelim hangi akrabamiz ozel macun kullandi???ama saglam bebisler dogurdu,peki ya koyde olanlar???ozel macunlarmi aliyorlar?neden bebisleri saglam oluyor.ya bunlar bosseyler.bu kadar derinliye gitmeye gerek yok.ne kadar cok bilirsek kafamniza takarsak okadar cok zarar goruruz.Kızlar Merhaba,
10 Gündür tatilde olduğumdan hiç girememiştim foruma, biriken sayfaların hepsini de okuyamadım :) ben bugün deliricem, şampuan duş jeli ve çatlak kremi araştırması yapıyorum sabahtan beri hamilelik için uygun olan fakat bi türlü bulamadımÜstüne üstlük nette bunların haricinde temizlik deterjanları diş macunu deodorant gibi ürünlerin de hamilelere özel seçilmesi gerektiği, normalde kullandıklarımızın özellikle ilk 3 ayda zararlı olduğunu okudum iyice moralim bozuldu ben bugüne kadar bunlara dikkat etmedim
Aranızda hamile kaldıktan sonra özel ürünler alan, kullanan var mı?
bu arada aramiza yeni katilan hamisler tebrik ediyorum.insallah bebeginizi sag-saglim kucaginiza alirsiniz.aramiza hosgeldiniz iyi paylasimlar.guncelleme zamani listeye alicam hepinizi.
tatlim bozma moralini.yazsa bile okadar derinliyine gitmemize gerek yok.ozel macunlar falan bunlar bos.okuduktan sonra soyle bir dusunelim hangi akrabamiz ozel macun kullandi???ama saglam bebisler dogurdu,peki ya koyde olanlar???ozel macunlarmi aliyorlar?neden bebisleri saglam oluyor.ya bunlar bosseyler.bu kadar derinliye gitmeye gerek yok.ne kadar cok bilirsek kafamniza takarsak okadar cok zarar goruruz.
dunyada tum saglam bebis doguran kadinlarin hepsi ozel macunlar falanmi kullandi???ya bosver ya.
Kızlar Merhaba,
10 Gündür tatilde olduğumdan hiç girememiştim foruma, biriken sayfaların hepsini de okuyamadım :) ben bugün deliricem, şampuan duş jeli ve çatlak kremi araştırması yapıyorum sabahtan beri hamilelik için uygun olan fakat bi türlü bulamadımÜstüne üstlük nette bunların haricinde temizlik deterjanları diş macunu deodorant gibi ürünlerin de hamilelere özel seçilmesi gerektiği, normalde kullandıklarımızın özellikle ilk 3 ayda zararlı olduğunu okudum iyice moralim bozuldu ben bugüne kadar bunlara dikkat etmedim
Aranızda hamile kaldıktan sonra özel ürünler alan, kullanan var mı?
bende yarın sabah doktora gidiyorum kızlar ve ilk defa gidicem idrar testiyle öğrendim gebeliğimi daha sonra tatil girdi araya gidemedim ama yarın gidip ultrasonla bakıcaz bebeğime eşimde bana eşlik edecek çok heycanlıyım bende
hayırlı olsun arkadaşım hoşgeldin aramıza...
kızlar ben biraz önce göğüs ucu kremi sipariş ettim uçları çatlamasın ve acımasın diye kullanıcam lansinoh 56 gr olandan 6 adette göğüs pedi veriyormuş baktım indirimde alıyım dedim iyi yapmışmıyım canlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?