Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    11
Ya ben de ne güzel belirtim yok diye mutluydum ta ki bir sabah uyanıp kusana kadar 😁 ama ablam da annem de hep çok ağır geçirmişler, bekliyordum da bunu. Arkadaşım da bir tane bile belirti olmamıştı doğuma kadar inşallah herkes çok rahat geçirir 🤗
Bende de hafif Bulantı dışında belirti yok oda kum dokuyormusum ondanmıs ilaç başladı doktor bakalım. Kızımda bu haftalarda hastanede serum yiyordum kusmaktan bunda suan iyiyim çok şükür

Ay 6. Hafta herkes kötü olmuş haftaya beni neler bekliyor bakalım🫣
Benimde 6. Hafta itibari ile hafif hafif başladı. Ama ağır değil çok şükür. Arada gelip gidiyor. İlk gebeliğimde de böyle devam etmişti. Bir ara pik yaptı ama kusmadim. İnşallah bu da öyle gider. Nasip bakalım 😅

Biz de bugün keseyi gördük, içinde de embriyo var ama net değil şu an, kalp atışını haftaya görelim dedi doktorum, 5+5’teyim🥲🙏🏻 (kesenin ölçümünü yapmadı doktorumuz, henüz bebeğin boyunu ölçemiyoruz, kese de oval yapıda bir şey, ölçümü çok anlamlı değil şu dedi, ama sat ile uyumluymuş.)

Ay pardon bebek degil o yolk saci😂
Bebek daha 1 hafta sonra gozukur:) daha erken. Ben 5+4 biliyordum ama dedigine gore erken daha , gec dollenme olmus. Onemli olan kese ile yolk sac gorunmus bu haftaya gore
O bebektir canım oluşuyor ozamana ☺️ ben 5+5 te kese için gidip kalp atışını da duymuştum 😊

Back
X