- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi papatya3459
-
kızlarrr ya ben kuru soğan hastasıyım çıtırçıtır yiyorum acaba bir zararı olur mu ne dersiniz
ona göre yemeyim bu akşam
fazlası sadece senin mideni rahatsız edebilir.onun dışında bir zararı olmaz canım.özellikle doğumdan sonra bol bol ye süt yaparkızlarrr ya ben kuru soğan hastasıyım çıtırçıtır yiyorum acaba bir zararı olur mu ne dersiniz
ona göre yemeyim bu akşam
fazlası sadece senin mideni rahatsız edebilir.onun dışında bir zararı olmaz canım.özellikle doğumdan sonra bol bol ye süt yapar
2013 ŞUBAT ANNELERİ
1-ebrukoç..............1 şubat.........EBRU
2-lzcnr.................2 şubat
3-figencim........... 3 şubat
4-papatya-ozmen...4 şubat
5-flame................4 şubat
6-şifacı.................5 şubat
7-yağmur melike.....5 şubat.......ESRA
8-alya...................5 şubat......AYŞE--İLK BEBİŞİ--
9-bay...................5 şubat
10-acıbiber .............6 şubat......
11-belfü..................7 şubat.......
12-ayça..................7 şubat......ATİKE--4 YAŞINDA OĞLU VAR--33 yaşında--ÖĞRETMEN--KONYA
13-drKlub................7 şubat
14-tuze.................9 şubat
15-60gelsin............9 şubat......PERİHAN--ÖĞRETMEN--KONYA
16-fato..................9 şubat....FATMA--18 AYLIK BİR KIZI VAR--30 YAŞINDA--HEMŞİRE--ISPARTA
17-astur................12 şubat
18-angel................13 şubat.......CEMRE--10 YAŞINDA OĞLU VAR--31 yaşında
19-ahubenkendimi.....13 şubat
20-zübeyde............14 şubat.......ZÜBEYDE--İLK BEBİŞ--31 yaşında(tüp bebek)--FİNANS MÜDÜRÜ--İSTANBUL
21-zeytin.............14 şubat.........SİNEM--18 AYLIK OĞLU VAR
22-cellyn...............???
23-delikız.............???...........29 yaşında--ilk bebiş--(tüp bebek)--ANKARA--MEMUR
birbirmize tanıyana kadar bu liste bu şekilde kalsın arkadaşlar..sonra yanındaki bilgileri silerim.sürekli ayı şeyleri sorabiliriz çünkü birbirimize.kaç yaşındasın?kaçıncı çocuk falan diye?belki bunu engellemiş oluruz
kızlar bu arada beslenem alışkanlıkları nasıl değişecek :) ben çevremden
gördüklerimi yapıcam biraz da araştırdım ama pek bişey bulamadım açıkçası.çayı kahveyi kestim, süt içmeye başladım ki pek sevmem ama her şey yavrularımız için
ilk 3 ay ceviz ve badem yemek çok önemliymiş.ayva çok yersen gamzeli olurmuş
başka neler yapmalı acaba
Iiiiii seni sormalı
OĞLUMA HAMİLEYKEN yine bu forumda hamileliğim boyunca konuştuğumu daha önce söylemştim kızlar.eski mesajlarıma baktım ve ardaya tam 6+3 günlük hamileyken bulantılarım başlamış 10+0 da birden kesilmiş olduğunu okudum..aynısı olmaz belki ama en azından oğluma hamileliğimin bu dönemlerinde de bulantım olmamış onu anlamış oldum
merhaba bende dört haftalık hamileyimm ve heyecandan kalbim duracak ilk hamileliğimi düşük yaptımmmsizlerle beraber bu 9 aylık güzel maratonla beraberimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?