- Konu Sahibi papatya3459
-
kızlarrr benim batmam varr affedersiniz ama lavaboya çıktığımda
bu nedir şimdi anlayamadım, idraryolu enfeksiyonu mu acaba
korkma bende de dün olmuştu kanama olmadıkça ve çok aşırı ağrı olmadıkça korkma
biz de bugün keseyi gördük daha doğrusu kesecikleriiiiiiiiiiiii:))
yani iki kese var :))
bıdıklarım ecüş bücüş bişeye benzemiyorlar daha ama yerleşmişler karnıma duruyorlar öylece
resimlerini de aldık
haftaya bugün inş.kalp atışı için gideceğiz
darısı tüm hamişlerin başına inş.
kuzummmm tebrik ederimmm ayyy çok sevindimmmm
sağ olasın içimi rahatlattın canım benim de sancım geçti gibi oturanıyordum affedersiniz acıyordu şimdi geçti şükür
ayyy çok sevindimmm cuma günü de biz gideceğiz
sağolasın ..
senin de az kalmış inş. keseyi de görürsün aslında cumaya kadar kalp atışı da duyulur ama vajinal bakarlarsa tabi bende vajinal baktılar
herşeye tedirgin oluyor insan ama korkma çok kafaya takma rahat olmaya çalış
korkma bende de dün olmuştu kanama olmadıkça ve çok aşırı ağrı olmadıkça korkma
biz de bugün keseyi gördük daha doğrusu kesecikleriiiiiiiiiiiii:))
yani iki kese var :))
bıdıklarım ecüş bücüş bişeye benzemiyorlar daha ama yerleşmişler karnıma duruyorlar öylece
resimlerini de aldık
haftaya bugün inş.kalp atışı için gideceğiz
darısı tüm hamişlerin başına inş.
evet canım her şeyden nem kapar oldum...
inş tatlım cumayı iple çekiyorum desem yeridir hayırlısı artık inş.
beraber paylaşırız inş mutluluğumuzu dediğin gibi Rabbim herkese nasip etsin canımm
bu arada seninki kaç haftalık canım
canıııım ne güzel ikizmiiii
banada inşallah ikiz olur diyenler olmuştu ama tek kese
ya ikiz gebelik belki azıcık daha zor olur ama ne güzel yaa iki çocuğu birden oluyo kestirmeden
canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini
hayirli olsun bacilar insaAllah Rabbim kucaginiza almayi nasip eder... ayva konusunu yazmadan gecemeyecegim benim gamzelerim var.. cok severim kadinda da erkekte de gamzeyi... ille kizimin da gamzeleri olsun istedim ve hamileligimde annemin soylemesi ile ayva yedim bol bol
maalesef kizimin gamzeleri olmadi.. ama kiz kardesimin kizinin gamzesi var ...1 er sene ara ile dogum yaptik... anneme sordum yaa o kadar ayva yedim kizimin gamzesi yok.. bacim da ayva yedi mi hamileliginde ( yurt disindayim hamilelikte yaninda olamadim benim hamileligimde de onlar yanimda olamadi telefonlar internet sag olsun)
hee kiz kardesin de ayva yedi dedi...eee anam dedim neden onun cocugunda gamze var da benimkinde yok...gamzeli olan benim onun kizi bana mi cekmis benim kizim ona mi cekmis filan derken
aaaaa sen aynaya baktin mi dedi .... ne aynasi dedim ayvayi yerken aynaya bakacaktin dedi...eee sagol anne dedim...yedigim o kadar ayvadan sonra ve uzerinden 1,5 sene gectikten sonra tesekkur ederim
batil inanc olabilir ama ikinci hamileligimde aynaya bakip yiyecegim ayvayi
Kızlar herkese merhabaaa
sat 6 Mayıs hala olmadım dün eczaneden test aldım negatif çıktı ama ben mutlaka 28 günde olurum mayıs 31 çekti bu durumda 4-5 gün geçti.. bugün beyaz akıntım var gibi.. Kan tahlili için de mecbur pts bekliycem.. Sizler adet tarihinizden kaç gün sonra idrarda öğrendiniz?
merhaba öncelikle hayırlı olsun herkese inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize bende geçen sene 13 haziran akşamı bir bebişim olacağını öğrenmiştim :)) 2012 şubat annesiyim yani :) çok güzel bir dönem sizi bekliyor hamilelik çok güzel birşey çok eğlenceli çok heyecanlı :) tekrar hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?