2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar bende 6 +1 günlük hamileyim.şubat 1 anne olacağım inş.Allahım herkese bebişlerini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

kızlarrr benim batmam varr affedersiniz ama lavaboya çıktığımda
bu nedir şimdi anlayamadım, idraryolu enfeksiyonu mu acaba

kızlarrr benim batmam varr affedersiniz ama lavaboya çıktığımda
bu nedir şimdi anlayamadım, idraryolu enfeksiyonu mu acaba

korkma bende de dün olmuştu kanama olmadıkça ve çok aşırı ağrı olmadıkça korkma
biz de bugün keseyi gördük daha doğrusu kesecikleriiiiiiiiiiiii:))
yani iki kese var :))
bıdıklarım ecüş bücüş bişeye benzemiyorlar daha ama yerleşmişler karnıma duruyorlar öylece
resimlerini de aldık
haftaya bugün inş.kalp atışı için gideceğiz
darısı tüm hamişlerin başına inş.

kuzummmm tebrik ederimmm ayyy çok sevindimmmm

sağ olasın içimi rahatlattın canım benim de sancım geçti gibi oturanıyordum affedersiniz acıyordu şimdi geçti şükür

ayyy çok sevindimmm cuma günü de biz gideceğiz

sağolasın ..

senin de az kalmış inş. keseyi de görürsün aslında cumaya kadar kalp atışı da duyulur ama vajinal bakarlarsa tabi bende vajinal baktılar
herşeye tedirgin oluyor insan ama korkma çok kafaya takma rahat olmaya çalış

mrb ben 6 haftalık ham,lyim ilk hamileliğim bebğimin kalbi durmuştu aldılar.cok şükür şimdi yine hamileyim kan pıhtılasması için iğne kullanacakmısım ama doktorum daha baslatmadı. benim durumumda olanlar varsa lütfen bilgilerini benimle paylassın çünkü cook tedirginim

kızlar bu sabah gözlerim karardı, sol gözümde titreyen ışıklar böyle sinek uçuşması gibi bişeyler oldu, çk korktum daha önce hiç böyle bişey olmamıştı. :18:
hani gözüne birkaç dakika bastırır sonra çekersin ışıklar olur ya onun gibi, umarım hamileliktendir we normaldir
birde bugün tam olarak bulantı değil ama tüm yiyeceklerden tiksiniyorum gibi bi duygu yaşıyorum, halbuki ilk günler nasıl iştahım açılmıştı,,
aslında daha fazla bulanmaz böyle kalırsa iyi olur kiloda almam
siz nasılsınız kızlar

evet canım her şeyden nem kapar oldum...
inş tatlım cumayı iple çekiyorum desem yeridir hayırlısı artık inş.
beraber paylaşırız inş mutluluğumuzu dediğin gibi Rabbim herkese nasip etsin canımm

bu arada seninki kaç haftalık canım

Son düzenleme:

canıııım ne güzel ikizmiiii
banada inşallah ikiz olur diyenler olmuştu ama tek kese
ya ikiz gebelik belki azıcık daha zor olur ama ne güzel yaa iki çocuğu birden oluyo kestirmeden
canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini

sürekli iple çekeceğiz doğurana kadar bi de benimkiler ikiz daha çok tedirgin olyrm
amin inş.RABBİM isteyen herkese nasi p etsin inş.
5 haftalığım ben de

tüp bebek benimki çok şükür 2 si de tuttu
hayırlısı ALLAHtan sağlıklı olsunlar da tek çift farketmez
tek ya da çift tercihim yok tek dileğim sağlıklı devam etsin ve sağlıklı hayırlı evlatlar doğurayım
yok ben bi ikiz daha yapabilirim belli olmaz
amin inş. darısı tüm anne adaylarının başına inş
bu arada tabi muhtemel doğum tarihim de değişecek çünkü ikizlerde erken doğum oluyor
o yüzden muhtemel doğum tarihim ocak ile şubat arasında bi yerde ama nerde ALLAH bilir

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım.Benimde sat27 Nisan ve tahmini doğum tarihim 02 Şubat görünüyor.Bugün ilk defa bebişimin kalp atışlarını duydum ve çok heyecanlandım.İlk bebeğim ve bazı sağlık sorunlarım var, o nedenle çok korkuyorum.Kilo sorunum var, şeker ve tansiyonum sıkıntı yaratıyor.4 doktorla yola devam edeceğim :) Jinekolog, Kardiyolog, Dahiliye-endokrinoloji ve diyetisyen... Umarım herşey yolunda gider ve sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım bebeğimi...

canım teşekkür ederim bu küçük ayrıntı için :) dikkat edicem bundan sonra

kızlar ne kadar çok kaynatmışsınız yavv iki gündür misafirim var giremiyordum .yarından sonra sizinleyim

Kızlar herkese merhabaaa
sat 6 Mayıs hala olmadım dün eczaneden test aldım negatif çıktı ama ben mutlaka 28 günde olurum mayıs 31 çekti bu durumda 4-5 gün geçti.. bugün beyaz akıntım var gibi.. Kan tahlili için de mecbur pts bekliycem.. Sizler adet tarihinizden kaç gün sonra idrarda öğrendiniz?

sat 10 mayıs 25 günde olurum 4 de olmam gerekiyodu 5 gün sonra yaptım yani bende az önce evde yaptım çift çizgi :) netten baktım 14 şubat gözüküyor hayırlısı nı versin rabbim

merhabalar şubat anneleri
1 hafta giremedim maşallah sayfalar almış başını gitmiş
şubat anneleri çoğalmış listemiz bile olmuş
biz bu gün bebeklerimizi gördük maşallah kalp atışlarını dinletmedi dr. ama kalplerinin attığını söyledi maşallah
kaç hafta kaç günlük olduğumu şu an bilmiyorum heyecandan sormadım
kızlar benim cilt yapım çatlamaya çok müsayit neler kullanıyorsunuz yada ne zaman başlamalıyız ne kullanacaksak onları yani fikirlerinize ihtiyacım var
geçmiş sayfalarda paylaşan olduysa okumadım geçmiş okuyacak kadar vaktim yok
görüşürüz

merhaba yeni hamisler hepinizi yurekten kutluyorum ALLAH yardimciniz olsun.9 ayi saglicakla bitirin ve sonunda seker bebisleri kucaginiza alin.
bende yeni hamileyim daha 2 haftalik ama benim baska subat topigim var ben ordayim.ordada sizin gibi yeni ve heyecanli subat hamisleri var.bir arkadas baska subat topigi var diyince merak ettim ve girip burdaki subat annelerine tebrik etmek istedim.ara-sira ugrarim.
ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN SIZI

merhaba öncelikle hayırlı olsun herkese inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize bende geçen sene 13 haziran akşamı bir bebişim olacağını öğrenmiştim :)) 2012 şubat annesiyim yani :) çok güzel bir dönem sizi bekliyor hamilelik çok güzel birşey çok eğlenceli çok heyecanlı :) tekrar hayırlı olsun :)

merhaba canim bisey sorucam asgidaki bebek takvimini nasil yaptin banada anlatirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…