- Konu Sahibi papatya3459
-
hepinize mrb benim kanamamla birlikte beta hcg düştü ve bebegimi kaybediyorum sanırım en kötüsüde hiç bişey yapamıyorum 2.kez aynı şeyi yaşıyorum ne yapmam gerekiyo onuda bilmiyorum...hep sordugum soru niye ben!!! dualarım szinle umarım bebeişlerinizi saglıkla kucagınıza alırsınız....
Şubay ayında bir ben allah izin verirse doğum yapıcam sannırım...
Nisan ayında gebe kalan bir benim sanırım
canim insallah bisey olmaz.sen birinci bebekten sonra tedavi oldunmu?yani ilk bebegin dusme sebebini doktorun arastirip o sebepleri aradan kaldrmak icin seni tedavi ettimi?hepinize mrb benim kanamamla birlikte beta hcg düştü ve bebegimi kaybediyorum sanırım en kötüsüde hiç bişey yapamıyorum 2.kez aynı şeyi yaşıyorum ne yapmam gerekiyo onuda bilmiyorum...hep sordugum soru niye ben!!! dualarım szinle umarım bebeişlerinizi saglıkla kucagınıza alırsınız....
canim galiba burda kimsecikler yok ben diyer subat topigine kactim.Canım çok geçmiş olsun ne kadar üzülme desem boş ama bundada vardır bir hayır.
canim galiba burda kimsecikler yok ben diyer subat topigine kactim.
hepinize mrb benim kanamamla birlikte beta hcg düştü ve bebegimi kaybediyorum sanırım en kötüsüde hiç bişey yapamıyorum 2.kez aynı şeyi yaşıyorum ne yapmam gerekiyo onuda bilmiyorum...hep sordugum soru niye ben!!! dualarım szinle umarım bebeişlerinizi saglıkla kucagınıza alırsınız....
Canım senin kaç haftalık bebis kasiklarimda adet olacakmiş gibi ağrım var sizdede oluyomu henüz doktora gitmedim
benim bebis 3 ..haftalikCanım senin kaç haftalık bebis kasiklarimda adet olacakmiş gibi ağrım var sizdede oluyomu henüz doktora gitmedim
merhabalar şubat anneleri
1 hafta giremedim maşallah sayfalar almış başını gitmiş
şubat anneleri çoğalmış listemiz bile olmuş
biz bu gün bebeklerimizi gördük maşallah kalp atışlarını dinletmedi dr. ama kalplerinin attığını söyledi maşallah
kaç hafta kaç günlük olduğumu şu an bilmiyorum heyecandan sormadım
kızlar benim cilt yapım çatlamaya çok müsayit neler kullanıyorsunuz yada ne zaman başlamalıyız ne kullanacaksak onları yani fikirlerinize ihtiyacım var
geçmiş sayfalarda paylaşan olduysa okumadım geçmiş okuyacak kadar vaktim yok
görüşürüz
benim bebis 3 ..haftalikdun bende oyle oldu adet olcakmisim gibi agri ama gecip gitti bugunde midem agriyor.cok kotu.
ben çatlaklar içim önceki hamilleliğimde mustela kullanmıştım kullandığım bölgelerde çatlak olmadı kullanmadığım yerlerde oldu.
ewet canım ya parça parça olduk
doğru aslında burası sabit başlık
Merhaba Kızlar,
Ben de aynı şeyi araştırıyorum bu aralar. Benim de vücudum çatlağa çok müsait, dün normalde kullandığımdan daha yağlı ve bitkisel bi nemlendirici aldım. Ama sanırım şişmeye başlayınca bu yetmeyecekBadem yağı, kakao yağı gibi şeyler okudum ama ne zaman başlamak gerek acaba onlara? henüz erken sanırım..
Bir de şampuan, duş jeli ve güneş kremi araştırmalarım devam ediyora vitamini ve bikaç madde daha içermeyen ürünler kullanmak gerekiyormuş, şu an çok karışık gelio bu konular bana, bi bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?