2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tatlım yanlış anlamışsın ben toxoplazmayı sormuyorum sen
hep karsısı alınır diyosun ya
o önlemini alır anlalamında mı dedim :)

Kizlarrr burasi ne kadar kalabalikmisssss :)) Beni de listeye alir misiniizzz?
Benim sat 17 mayis, minure daha once bakmisti ve kiz demisti, bakalim ne olacakkk :)

Sladicim güncellemen icin bilgi:))) 64 kiloyla hamile kaldım su an 66 kiloyum
Vee doğumumu sezeryan istiyorum tabi bakalım daha cok erken ama ben öyle
İstiyorum.. Herkese iyi geceler bu arada güzel hamişler

canım o doktor bebişin sırtının ortasındaki kemikten biliyor olabilir. ablamın doktoru o şekilde cinsiyetini erken dönemde söylemiş. erkek bebişte o kemik daha kalın oluyomuş... :44: sonuç olarak cinsiyeti doğru çıkmış...

kızlar yaa bende çok fena kasık ağrısı ve karın şişmesi var sanki 4 aylık hamile gibiyim........normalmi bu çok iğrenç hissediyorum kendimi çok yorgun ve bitkin..acaba bir sorunmu vardır

arkadaşlar şu an 6+5 haftalık hamileyim. ve hamileliğimin en başından beri deli gibi meyve yeme eğilim başladı. ve bu aralar çok daha fazla şiddetlendi. özellikle tatlı meyveler. yani erik tarzı meyveleri hiç canım istemiyor. sabahları kahvaltıdan sonra,vede öğlenle aralarında deli gibi meyve yiyorum. sizdede bu tarz belirtiler varmı mrk ettim. bendeki tek hamilelik belirtisi bu ve uyku hali. şu an işyerindeyim, her öğlen masaya yatıp uyumak istiyorum. bunun haricinde herşey eskisi gibi. midesi bulanan arkadaşlarında inş. durumları en kısa zamanda düzelir.

Hamilelikte özellikle sol yana yatış pozisyonu önerilir. Neden sağ tarafa değil de sol tarafa? Çünkü vücudun ortasından hafif sağ tarafta en büyük toplar damar (vena kava inferior) geçer. Sağ tarafa doğru yatılırsa bu toplar damara rahim bası yaapr ve kalbe dönen kan miktarı azalır, bu da bebeğe giden kan miktarının azalmasına neden olur. Sağ tarafa yatıldığında kalbe dönen kan azalacağı için vücuttaki şişlikler artabilir. Sol yana yatıldığında tersine plasentaya (bebeğin eşine) giden kan artar, böylece bebeğe daha fazla oksijen ve besin maddesi ulaşır. Sol tarafa yatmak kan dolaşımındaki sirkülasyonu arttırarak vücuttaki şişlikleri (ödem) azaltır. Hamileler için en rahat uyku pozisyonu sol yana yatarak bacakların karna doğru çekildiği pozisyondur. Sol yana yatarken sırtınızın arkasına büyükçe bir yastık koyarak hem daha rahat edersiniz hem de uykudayken sağa dönmeyi engelleyebilirsiniz.

kızlar yaa bende çok fena kasık ağrısı ve karın şişmesi var sanki 4 aylık hamile gibiyim........normalmi bu çok iğrenç hissediyorum kendimi çok yorgun ve bitkin..acaba bir sorunmu vardır

Canım o karın şişmesi bendede var. aynen 4 aylık gibi sanki. kıyafetlerim olmuyo bile ( suda çok içiyorum ama neden şişiyor bilmiyorum.

herkese günaydın... dün mide bulantım mide yanmam doruklara ulaştı. oturdum ağladım. allahımmmm o neydi öyle.. inşallah bugün de öyle olmaz... ne zaman son bulur bu mide bulantısı dayanamıyorum iyice arttı... rabbim sabır versin... sizler nasılsınız bakalım...

gunaydin seker hamisler
ben daha uykudan simdi uyandim kahvalti ettim ve hemen topige kostum,buneya basim falan agriyor sarhos gibiyim,bu kladar uyumak zarar ama ne yapiyim.is guc yok uyanmak icin ne sebebp buluyu.benim hayataksam ustu 6dan sonra basliyor.
neyse
iyiki mide bulantilarim gecti,ilac ise yaradi.ama mide gecen hamislikteki gibi sabah erkenden uyanip meyce suyumu icsem beslenmemi dogru yapsam daha iyi olurdu.

Kizlarrr burasi ne kadar kalabalikmisssss :)) Beni de listeye alir misiniizzz?
Benim sat 17 mayis, minure daha once bakmisti ve kiz demisti, bakalim ne olacakkk :)
tabi aliriz ama blgilerin eksik ilk sayfaya bak tablomuzdaki tum bilgileri yaz guncelleme zamani listeye eklerim.

herkezee günaydınlarrrrrr annelereee bebıslereeee
gunaydin kiz.bugun sen artik 11 haftadasin ilk cinsiyet haberi senden gelicek galiba.hadi kos doktoruna bize cinsiyetten haber ver.

canim bende senin gibiydim yemeye bakip agliyordum.hatta gecenlerde adini soylemiyim nede olsa topik hamis kayniyor.canim bir sey cekti,kocise soyledim kosup asagida pisirttirip getirdi ne kadar istahla bekliyor onu yemek icin.ama pisene kadar yarim saat gecti.ve esim elinde o nefis sey iceri girince kokusu beni tuttu ve midem bulandi cok kotu oldum,hayir ben bunu yemem dedim,oda bana canim senin canin cekmisti neden istemiyorsun dedi,bende cok iyrenc midem bulaniyorum kokusu cok pis dedim.
esimde beni qicik etmek icin istahla yemeye basladi,ve getirdi bana kenarindan kopario verdi bende tiksine tiksine yedim ama mideye oturunca cin gibi oldum birden mide bulantisi falan gecti ve yemeye saldirdim,deli gibi yedim.
arada boyle hallerimiz oluyor.5dk once bakip yiyemem deyip agladigim seyi birden istah acildi yedim.
neyse cok uzattim ben ilac kullandigim gunden beri mide bulantilarim kesildi artik hersey yemeye basladim.istersen ilaci sana yazarim,ama once doktoruna sorarsin.bu ilac hamilelik donemi kullaniliyor ve beyindeki,bulanti kusma merkezini hafifletiyor.

evet artık geldim nihayet. Köpeklerimin üçü de kurtulamadı. Ama bebişim sağlıklı çok şükür. gittik kalp atışlarını duyduk, heyecanlandı yavrum hızlı hızlı atmaya başladı :)) ultrason fotoğrafını da koyacağım, doktorum da ilgilenmeye başladı şükür :)) bugün itibariyle 9+1 olduk :) Göbeğimde sertliğini hissetmeye başladım sıpanın :)

canım benim dr ilaç dedim hayır diyor, ben o ilaçlara güvenmem, hiçbir hastama da bu güne kadar tavsiye etmedim diyor. dişini sık diyor ama. dün gece en kötü günümdü. dayanamıyorum. salı günü randevuda söyleyeceğim, yazmaz eminim ama direticem artık napim, duramıyorum... benim dr. neden ilaç yazmıyor yaaa sözünden çıkmak da istemiyorum... nasıl geçer bu, ben birşey yiyemiyorum. dediğin gibi eşime çorba yaptırdım, o kadar uğraştı yiyemedim. yeşil elma biraz işe yaradı ama bilmiyorum... baş ağrısı mide bulantısı nasıl geçer? ne yesem acaba???? bir fikir verin...

KIZ PAPAPA geldinmi nihayet seni cok ozlemistik.e anlat bakalim kopeklerine ne oldu hamislik nasil gidiyor.hadi bekliyorum.

köpeklerimin üçü de öldü, kanlı ishal getirmiş eve en son gelen yavru. diğerlerine de bulaştı e ben de çok dikkat edemedim tabii dışkılarına, toxoplazmam ikisi de negatif olunca hiç ilgilenmedim dışkılarla. geç farkettim. Neyse üzmeyeyim kendimi şimdi, bebiş çok şükür sağlıklı canım, olması gerektiği gibi, birazdan diğer topiğe koyacağım fotoğrafını, sırtını görün bebişimin arkası dönük sıpanın bize :)) kalp atışlarını da duyduk pıt pıt dayanamadım ağladım :)) sen neler yaptın tatlım bebiş nasıl :)

kizlar ya ben internette dogum valizi falan okudukca cok heyecanlaniyorum ya.
kendine pijama bebege emzik elbiseler falan hazirlayip valizi toplamak.her okudukca cok heyecanlaniyorum.daha bu seyler icin cok erken ama ne yapiyim,hep boyle seyler ilgimi cekiyor.okudukca dusundukce gozlerim doluyor.
bebegimi ilk gorucegim ani hayal ediyorum,her halde sevincten aglarim.
dusunsenize simdiye kadar bircok sirin bebis oynatdik,sevdik ama bu bebis farkli,senin canindan kanindan almissin kucagina ve sanan seker seker bakiyor,ay cok heyecanliya.
dusundukce delirecek gibi oluyorum.o hastahane ortami mukemmel.her kes sabrsizlikla bebegi gormek istiyor herkes merak icinde .ama bebek annisin yaninda meme emiyor.cok hos ya.
off subat cabuk gelsin.
bide en cok sevdiyim kis dogumuydu.,yazin gezip tozmak kisin uyumak cok hos.
yeni dogan bebisinle sicak evinde otur keyif yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…