kizlar size bisey sormak istiyorum bugun 4 saat disaridaydim banka isleri ve markete gittim ve hic durmadan yurudum sayilir ve karnim yururken cok sertti tas gibi oldu ve eve gelip uzaninca anca normale dondu ayaga kalkinca yine sertlesiyor ve tuvalete gittigimde pecetede pembe bi akinti gordum iyice silince icine dogru yine pembeydi ama kanama gibi degil kirmizi degil gunluk pettede bisey yok icine dogru silince geliyor sizce ne yapmaliyim 2 hafta once dr 3-4 hafta onde gidiyor buda erken dogumu tetikleyebilir demisti

lutfen tecrubeli anneler yardim
canım çok yordun kendini galiba bence o pembe akıntı nişan olabilir zaten nişan dedikleri şeyde hafif kanlı pembe sümüksü bişeymiş ama korkma bence erken doğum felan die zaten kaç haftalık olmuşsun 37. haftadan sonra normal doğum olarak geçiyor biliyorsundur hayırlısı olsun :)) belkide bebiş gelmek üzeredir çok heyecanlandım yaaaaa benim prensesimde gelse biran önce hayırlısıyla benim kızım 3 haftadır çok aşşagıda dr heran doğum yapabilirsin demişti ama dediğim gibi 3 hafta geçti tık yok :)) drlar birazda dikkat edelim diye böyle yapıyorlar galiba sancında olmaya başlarsa ara dr'nu bence.. bizide habersiz bırakma yaz :)))