2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kizlar size bisey sormak istiyorum bugun 4 saat disaridaydim banka isleri ve markete gittim ve hic durmadan yurudum sayilir ve karnim yururken cok sertti tas gibi oldu ve eve gelip uzaninca anca normale dondu ayaga kalkinca yine sertlesiyor ve tuvalete gittigimde pecetede pembe bi akinti gordum iyice silince icine dogru yine pembeydi ama kanama gibi degil kirmizi degil gunluk pettede bisey yok icine dogru silince geliyor sizce ne yapmaliyim 2 hafta once dr 3-4 hafta onde gidiyor buda erken dogumu tetikleyebilir demisti :( lutfen tecrubeli anneler yardim

canım çok yordun kendini galiba bence o pembe akıntı nişan olabilir zaten nişan dedikleri şeyde hafif kanlı pembe sümüksü bişeymiş ama korkma bence erken doğum felan die zaten kaç haftalık olmuşsun 37. haftadan sonra normal doğum olarak geçiyor biliyorsundur hayırlısı olsun :)) belkide bebiş gelmek üzeredir çok heyecanlandım yaaaaa benim prensesimde gelse biran önce hayırlısıyla benim kızım 3 haftadır çok aşşagıda dr heran doğum yapabilirsin demişti ama dediğim gibi 3 hafta geçti tık yok :)) drlar birazda dikkat edelim diye böyle yapıyorlar galiba sancında olmaya başlarsa ara dr'nu bence.. bizide habersiz bırakma yaz :)))

cevabin icin tesekkur ederim ama benim pembe akinti hatta su gibi sumuksu degil biraz daha bekliyim diyorum devam ederse direk gidicem simdibi tuhaf oldum kalkip cantami falan mi hazirlasam insallah senin prensesinde gonlunden gectigi sekilde gelir kucagina alirsin canim

Herkese selaam..
Bugün hastaneye gittik kızım cumartesiyi bekliyemicek durumdaymış yarın saat 12:00 de sezeryanla doğum yapıcam.Kızıma kavuşuyorum sonunda ve Şubat 1 itibari ile şubat annesi oluyorum :34: ve şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum..

ALLAH kurtarsın canım şimdiden inşallah sağlıklı bir şekilde sancısız ağrısız kucağına alırsın bebişini:nazar:..darısıda bize inşallahhh:emir_bebek:

canım benim doktorum pembemsi akıntın olursa haber ver demişti nişan oluyo çok geçmeden de sancıların başlıcak canım.bence doktoruna haber ver nişanım geldi diye sana sırasıyla olucakları sölücek 10 dk 1 sancıya inincede hastaneye yatışın yapılacaktır canım

eminmisin gercekten ama sumuksu degil arasam mi hastaneyi bilemedim ki sancim falan yok sadece karnim sertlesiyor tas gibi oluyor o kadar arama m lazim sanirim drun cebi yok ebeye falan sorarim artik

ALLAH kurtarsın canım şimdiden inşallah sağlıklı bir şekilde sancısız ağrısız kucağına alırsın bebişini:nazar:..darısıda bize inşallahhh:emir_bebek:

Amiiinn Sağol canım benim yaa umarım sorunsuz geçer..Sizde sağlıkla bebeişlerinizi kucağınıza alırısnız inşallaaah en kısa zamanda:16:

kizlar size bisey sormak istiyorum bugun 4 saat disaridaydim banka isleri ve markete gittim ve hic durmadan yurudum sayilir ve karnim yururken cok sertti tas gibi oldu ve eve gelip uzaninca anca normale dondu ayaga kalkinca yine sertlesiyor ve tuvalete gittigimde pecetede pembe bi akinti gordum iyice silince icine dogru yine pembeydi ama kanama gibi degil kirmizi degil gunluk pettede bisey yok icine dogru silince geliyor sizce ne yapmaliyim 2 hafta once dr 3-4 hafta onde gidiyor buda erken dogumu tetikleyebilir demisti :( lutfen tecrubeli anneler yardimci olurmusunuz

cnm hiç korkma nişan olabilir o, nişan olunca hemen doğum olmuyo
hatta bazen 1 hafta 10 geçebiliyo, yarın doktora gidersin açılma var mı bakar
tam sancıların başlamadan gelmez zaten bebeğin.

Herkese selaam..
Bugün hastaneye gittik kızım cumartesiyi bekliyemicek durumdaymış yarın saat 12:00 de sezeryanla doğum yapıcam.Kızıma kavuşuyorum sonunda ve Şubat 1 itibari ile şubat annesi oluyorum :34: ve şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum..

cnm şimdiden hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın bebeğini...

cevabin icin tesekkur ederim ama benim pembe akinti hatta su gibi sumuksu degil biraz daha bekliyim diyorum devam ederse direk gidicem simdibi tuhaf oldum kalkip cantami falan mi hazirlasam insallah senin prensesinde gonlunden gectigi sekilde gelir kucagina alirsin canim

hmmmm yani sümüksü gibi olan nişan diye biliyorum yani drlar da öyle söylüyor ama akıntı gibide gelebilir bilmiyorum bence karnın hala sertse uzan dinlen yorma kendini eger iyi hissediyorsan hazırla çantanı çünkü belli olmaz yani hazırlıklı ol :)) bendede sümüksü beyaz bişi akmıştı çok heyecanlandım nişan die :)) dr 'u aradım hiiiç bişi olmaz akıntıdır dedi gerçektende olmadı 1 hafta geçti ama seninki pembe olduğu için bide akıntı gibi diyorsun aramanda fayda var.. sağol canım inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz meleklerimize..

eminmisin gercekten ama sumuksu degil arasam mi hastaneyi bilemedim ki sancim falan yok sadece karnim sertlesiyor tas gibi oluyor o kadar arama m lazim sanirim drun cebi yok ebeye falan sorarim artik

evet canım nişan zaten böle oluyomuş netten bak istersen senin tarif ettiğin gibi.hastaneni ara zaten ebe muhakkak vardır.genelde evde beklemeni sancın 10 dk 1 düşünce hemen hastaneye gelmeni istiyolar.doktorunada onlar haber veriyolar.muhakkak ara bilgileri olsun ki gece sancın artarsa doktorun en azından hazırlıklı oluyo canım bilgisi oluyo.

cnm şimdiden hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın bebeğini...

Amiin inşallaah canım darısı sizin başınıza..

simdi baktim hic bisey gelmedi hastaneyi aradim ebe ben bisey soyleyemem istiyorsan el nsttye gir diyor bakmam lazim dio yatinca karnim yumusuyor ayaga kalktigim zaman tas gibi kocami bekliyorum gelsinde olmazsa gidiyim bu nstyede ben hic girmedim cikarmiki onda bende sanci falan yok sadece tas gibi karnim var toplanio sagol canim cevabin icin

evet canım nişan zaten böle oluyomuş netten bak istersen senin tarif ettiğin gibi.hastaneni ara zaten ebe muhakkak vardır.genelde evde beklemeni sancın 10 dk 1 düşünce hemen hastaneye gelmeni istiyolar.doktorunada onlar haber veriyolar.muhakkak ara bilgileri olsun ki gece sancın artarsa doktorun en azından hazırlıklı oluyo canım bilgisi oluyo.

tmm cnm sagol aradim gel nstye gir diolar kocam gelince gidicem sanirim

anca girebildim doktorda sancı çıkmadı .suyumuzda normalmiş başımız her zamanki gibi aşağıda kilomuz 3.044 gr olmuş 36+4 üm ...artık hafta hafta olacak kontrolüm 39 da sezeryan olucam hayırlısı bakalım ..yarın doğum yapacak biri vardı kusura bakmasın nicki unuttum ama şimdiden sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum

Amiin inşallaah canım darısı sizin başınıza..

inşallah cnm ya bende hemen gelsin artık istiyodum ama bugünkü haberden
sonra artık sağlıklı sıhhatli gelsin de nasıl gelirse gelsin önemli değil diyorum.

simdi baktim hic bisey gelmedi hastaneyi aradim ebe ben bisey soyleyemem istiyorsan el nsttye gir diyor bakmam lazim dio yatinca karnim yumusuyor ayaga kalktigim zaman tas gibi kocami bekliyorum gelsinde olmazsa gidiyim bu nstyede ben hic girmedim cikarmiki onda bende sanci falan yok sadece tas gibi karnim var toplanio sagol canim cevabin icin

cnm burda tuğba5286 vardı hatırlıyomusun onun nişanı ocak ayının başında
geldi ama sonra hiç bişey olmadı hatta 40. haftası geçti hala gelmedi en sonunda
sezaryenle doğum yaptı, yani çok telaşlanma cnm, hayırlı bir şekilde gelir inşallah bebeğin.

inşallah cnm ya bende hemen gelsin artık istiyodum ama bugünkü haberden
sonra artık sağlıklı sıhhatli gelsin de nasıl gelirse gelsin önemli değil diyorum.

cnm burda tuğba5286 vardı hatırlıyomusun onun nişanı ocak ayının başında
geldi ama sonra hiç bişey olmadı hatta 40. haftası geçti hala gelmedi en sonunda
sezaryenle doğum yaptı, yani çok telaşlanma cnm, hayırlı bir şekilde gelir inşallah bebeğin.

insallah zamanini bekler canim daha cok kucuk cunku kilosu iyi ama tabi bu gelistigi anlamina gelmeyebilir cigerleri emme refleksi 8.ayda gelisimini tamamliyormus diye biliyorum tabi herseyin hayirlisi tesekkur ederim cnm sende bebegine sorunsuz sekilde saglikli sekilde kavusursun insallah

canım senin daha günlerin var arkadaşımızın dediği gibi.ntsde sancın varmı diye bakıcaktır canım.sen önlemini alda canım herşey bebişler için sağlıklı doğsunlar yeterki

sagol canim amin insallah hepimizin bebisleri allah saglik versin insallah gidicem bakalim bisey cikicakmi kocam telaslanmasin diye biseyde soylemedim gelse bi iyi olucak kendimi guvende hissedicem hic degilse

kızlar ben doğum yaptım iki gün önce 3790 doğru kızım, şuan iyiyiz, geceleri uyumuyor ama gündüzleri uyuyor, sürekli emziriyorum ama hiç sütüm gelmiyor, şimdilik benden bu kadar zaman buldukça yazmaya çalışacğım kendinize iyi bakın

41 kere maaşallah,allah analı babalı büyütsün yavrunu. artık sağlıklı bebek ve anne haberleri daha da önemli oldu bu topik için. sık emzirince gelir inş sütün.

nihayet doğum iznime ayrıldım kızlar sezeryan için 18-20 arası tarih netleşicek inş
evde 3 hafta bile geçiremiyorum doğum öncesi :37:
doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum Allah ayırmasın inşşş:nazar::nazar::nazar:
artık daha cok takip edebilicem sayfayı herseyden geri kaldım iş yüzünden :19:
karın sertleşmeleri bende de oluyo hemde neredeyse tüm gün,, ancak geceleri rahatlıyo karnım
gecen hafta nst de sancılarım cıkmıstı ama normalmiş korkacak bişey yokmuş:34:

bu arada hastane cantamı ve prensimin odasını bi kaç eksikle de olsa hazırladık annemle
ben normalde hiç gecelik kullanamayan biriyim pijama tk almıştım 2 tane sezeryanda pansuman vs. pijama ile daha kolay olmaz mı? gecelik alayımmı sizce her ihtimale karşı?
kısa gecelikleri zaten giyemem uzunlarda cok paspal duruyo napsam acaba

Back
X