2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Istanbul anneleri, kizim icin mevlut okutmak istiyorum ama okuyacak kimseyi bulamiyorum. Bana onerebileceginiz kisiler var mi?annem birini bulmus ama 250-300 tl istiyormus, oha dedim duyunca. Bir de size sormak istedim.
Para alan birine zaten okutma canim ya.
Mevlutte artikmevlüt okuyan kaldı mi. Kuran okuyorsa sadece onu herkes okur zaten.

Sefakoyde oturuyorum,haklisiniz ben de bu isin parayla yapilmasina karsiyim, adaba aykiri oldugunu dusunuyorum. Gonlumden gecen okuyacak kisiye hediyeler hazirlamakti,para vermek degil. Kuran okuyacak cok kisi var cevremde, ama istedigim guzelce dua edebilecek birini bulmakti. Takdir edersiniz ki guzel dua edebilmek herkesin harci degil.ablamin mevlutu cok guzel olmustu ama onun duasini eden kisi benim yakinim degil,ondan isteyemem.

kızlar 3 aylığına şehir dışına gidiyorum. intermet olmayacak. hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum. son misafirlerimide ağırladım son çeyreğimide aldım şimdi sıra geldi harcamayaa...hoşçakalın.

hadii canım allah analı babalı büyütsün. bizimde dün çıktı kırkımız. kızımı tuzladılar balladılar bi de sütle yıkadılar hımm bide uzun ömürlü olsun diye unladılar. her giydiği yakışsın diye pembe eşarp bağladılar bizde kırk taş topladık suyun içine babamızın yüzüğünü koyduk yıkandık paklandık kırkımızı uçurduk :) ilk başta tuzlamam falan diyodum ama büyüklere laf anlatmak zor neyse eğlendik işte.

Istanbul anneleri, kizim icin mevlut okutmak istiyorum ama okuyacak kimseyi bulamiyorum. Bana onerebileceginiz kisiler var mi?annem birini bulmus ama 250-300 tl istiyormus, oha dedim duyunca. Bir de size sormak istedim.

canım yok mu tanıdığınız biri parayla mı olur bu işler dediğin gibi hediye verirsin ya da para verileceksede miktarı sen belirlersin.yakınınızda cami yok mu orada imam eşi okur belki bizde cumartesi okutacağız mevlüt allah kabul eder inş.

oh oh harca bakalım zaten hamileyken sadece bebişlere çalıştık artık kendimizi de şımartalım. şu kilolarda gideydi iyiydi. ne güzel 4 kilom kalmıştı. yedirilen tatlılar yüzünden 6 kiloya çıktı. ya anlamıyorum sütüm kesildi hala tatlı yedirmeye çalışıyorlar yemeyince de kızgın kızgın bakıyorlar. ben zaten kıyafetlerin içine giremiyorum çok sinir bozucu hamileyken giyebileceğim daha çok kıyafetim vardı.

Izlar elimde 1 Numara ve Yenidoğan bezleri var biz 3 e geçtik isteyene vermek istoruum ihtiyacı olan var mı ????

Ya ama ozleriz biz sizi :-( nete baglanan telefon filan yok mu yavrum sende?
Canim gule gule gidin, gule gule gelin tekrar. Altinlariniz bereketli olsun, iyi bakin kendinize. Sizi ozleyecegiz.

bizde 2 gün önce ameliyat olduk canım
hem fıtığı hem sünneti bi arada oldu
en son gece 4 de emzir dediler
8,30 gibi ameliyata alındı kuzum (
amelyata alınmadan acıktığından ağlamaya başladı
ne yaptıysam sakinleşmedi
bende parmağımı verdim ağzına (
damaryolunu açamadılar ağlamaktan çatladı resmen
ameliyathanede açılsın onlar daha iyi açarlar dediler
kolunda 5 tane iğne izi var ( gözleri şişmiş ağlamaktan
ordakiler de açamamış anladığım kadarıyla
9da ameliyattan çıktı 9,30 gibi kendine gelir dediler
11 de anca kendine geldi
11,30 da da emzirdim
yarım bi fitil verdik geceyi anestezinin etkisiyle rahat geçirdi
bakalım bu gecede inşallah rahat yatar

Rabbim kimsenin evladına hastalık vermesin
derman aratmasın çok zor

çok geçmiş olsun canım bundan sonra hep sağlıklı olur inş.

Kızlar fıtık ameliyatı olan bebişlerinize de size de çok geçmiş olsun.
benim oğluşumda 2 aylık oldu kendi kendine kaka yapamıyor artık fitille de zorlanıyor dr götürüyorum bişi yok diyor oğluşum ıkınırken bi zorlanıyorki bakmamak için başka odaya gidiyorum. bide göğsümde matsis oldu üç kutu antby.. kullnadm hala komple vucudumu ağrıtıyor. inşallah hepimiz bu günleri atlatacağız güzel gülüşlü günlerimiz olacak.

bide benim oğlum doyduğunu bilmiyor uyanıksa sürekli memede olmak istiyor tabi öyle oluncada fazla içiyor kusmaktan helak oluyor.
bi öğünde kaç cc içmesi gerekiyor sizinkiler nasıl acaba?

haklısın canim dua edebilmek de meziyet.

bacım mart veya nısan annelerıne yaz bence burda cogu bebekte 3 e gecmıstır bence
Anam ben daha bir numara kullanıyorum. Ne çabuk geçtiniz uc numaraya

amin canim çok cok geçmiş olsun. Ameliyat olanlar ve olacak olanlara da geçmiş olsun. Insan kiyamıyor bebegine. Annelik duygusu çok başkaymis

Son düzenleme:
merhaba şubat anneleri...
başlığınızı sık sık okuyan anne adayı ben
öncelikle her birinizin gözü aydın olsun,darısı bizlere gerçi ben hala doğuracağıma inanamıyorum ama
bir sorum oalcaktı size eğer vakit bulurda kısa kısa da olsa yazarsanız sevinirim.
en çok kullandığınız giyisi eşya ve gereksiz alma dediğiniz araç gereç kıyafet varsa yazarsanız bizlerede yardım etmiş olursunuz.
şimdiden çoooook teşekkürler..
bebişlerinizle sağlıklı günler

merhaba raginda,
fazla degil birkac ay once biz de tatli alisveris heyecanini yasiyorduk, bize de hep hamile kalacakmisiz gibi geliyordu.
Sukurler olsun, kavustuk bebeklerimize. Siz de insallah kavusacaksiniz hayirlisiyla.
Soruna cevap vermek biraz zor cunku biz kis annesiyiz sense yaz annesi olacaksin. Kiyafetlerde bizim olmazsa olmazlarimiz sizin sicak aylariniza uymayabilir. Ama sanirim her mevsimin mutlak ihtiyaci alttan citcitli badiler. Ben kisa kollu olanlari giydiriyorum, cunku ustunde mutlaka uzun kollu bir bluz daha oluyor, iki uzun kollu giysi bebegi bunalttir diye dusunuyorum. Yaz annesi nasil yapmali bilemiyorum. Ama bu badilerin cok olmasi iyi oluyor, cunku tertemiz giydirdigin bir bebek kisacik sure sonra beline kadar doldurabiliyor bebek icin islak mendiller mutlaka unibaby olmali, islak pamuk mendiller pisik onluyor.e-bebekte coklu paketler cok makul. Alt acma minderim de olmazsa olmazim.
kendim icinse avent gogus kalkanlarim hayat kurtarici oldu, mutlaka almani oneririm, dolayisiyla gogus pedi de hic alma, gogus yaralarini kolaylastirdi bende diyebilirim.iki paket gogus pedim oylece duruyor.ayrica emzirme sutyeni veya atleti almadim, bunun yerine cok esnek yarim atlet tipi sutyenler var, 3M migroslarda qmax marka sutyenler hem cok ucuz,hem rahat, yikayip yikayip giyiyorum. Atlet icin de yakasi cok esnek atletlerle rahat ettim. Ayrica gogus pompasi da sadece bir kez kullandigim bir urun oldu, almakta acele etme derim. Ben de dogum sonrasi goguslerimdeki sut agri yapinca aldim(jokerde 150 tl olan pompayi gittigidiyordan yari fiyatina aldim bu arada) bebek guzel emiyorsa pompaya pek gerek kalmiyor,acele etme derim.
gogus pomadlari da kullaniliyor, lansinoh da garmastan da kullandim, hala da kullaniyorum.

günaydın kızlar nasılsınız?
biz >Huggies 2 numara bez kullanıyoruz 3-6 kilo bebeğim 5 kilo ama bacaklarındaa iz yapıyor bez
sizce numarayı büyüteyım mi bilemedim

offff bir şey daaha soracağım
bizim uyku düzenimiz hala oturmadı canı isterse uyur istemnezse uyumaz var mı bizim gibi olan
bir de gece loş bir ışıkla yatıyoruz sizler kapatıyırmusunuz
?
:26::26::26:

offff bir şey daaha soracağım
bizim uyku düzenimiz hala oturmadı canı isterse uyur istemnezse uyumaz var mı bizim gibi olan
bir de gece loş bir ışıkla yatıyoruz sizler kapatıyırmusunuz
?
:26::26::26:
bende korıdoru acık bırakıyorum yoksa gece zor oluyıor yataktan almak

ne kadar güzel anlatmışsın.
ben de bir kakayla kokusuyla,bir gazla bukadar mutlu olacağımı hatta bunların bukadar sevimli geleceğini düşünemezdimm

bız 6300 gr ımız prıma 4-9 kullanıyorum
maşallah size
biz küçük doğduk 2960gr o nedenle 5kiloya çok seviniyorum.Prima felaket pişik yaptı biz de huggise geçtiğimiz günden beri rahatız

bende korıdoru acık bırakıyorum yoksa gece zor oluyıor yataktan almak

evet öyle cnaım.Benimki bir de tükürükleriyle çok oynuyor yutuyor boğazına kaçıyor yataktan fırlıyorum çoğu kez onedenle cesaret edemiyorum ışığı kapatmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…