- Konu Sahibi papatya3459
-
- #42.981
Para alan birine zaten okutma canim ya.Istanbul anneleri, kizim icin mevlut okutmak istiyorum ama okuyacak kimseyi bulamiyorum. Bana onerebileceginiz kisiler var mi?annem birini bulmus ama 250-300 tl istiyormus, oha dedim duyunca. Bir de size sormak istedim.
selam kızlar,
yazamıyorum uzun zamandır.. memlekete anneanneye geldik. giremedim nete. ameliyat olan bebişlerimize çok geçmiş olsun... bizimde dün kırkımız çıktı. ailecek kırklandık :) :) :) eşim 40 taş topladı dua ederek. güzelce yıkadık onu. ardından oğluşumu yıkayacağımız suyun içine koyduk bir de altın ekledik. dua ederek yıkadım oğlumu. sonra da aynı suyla babası ve ben de gusül abdesti aldık. kırk basmasın diyeymiş. :) :) benim gibi kırklayan var mı bebeğini :) :)
Istanbul anneleri, kizim icin mevlut okutmak istiyorum ama okuyacak kimseyi bulamiyorum. Bana onerebileceginiz kisiler var mi?annem birini bulmus ama 250-300 tl istiyormus, oha dedim duyunca. Bir de size sormak istedim.
kızlar 3 aylığına şehir dışına gidiyorum. intermet olmayacak. hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum. son misafirlerimide ağırladım son çeyreğimide aldım şimdi sıra geldi harcamayaa...hoşçakalın.
kızlar 3 aylığına şehir dışına gidiyorum. intermet olmayacak. hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum. son misafirlerimide ağırladım son çeyreğimide aldım şimdi sıra geldi harcamayaa...hoşçakalın.
bacım mart veya nısan annelerıne yaz bence burda cogu bebekte 3 e gecmıstır benceIzlar elimde 1 Numara ve Yenidoğan bezleri var biz 3 e geçtik isteyene vermek istoruum ihtiyacı olan var mı ????
bizde 2 gün önce ameliyat olduk canımcanım inanırmısın bugün tüm gün birtekk acıkınca agladı massallah cok akıllı oldu oglusum ya. halbuki 40 günlük olana kadar 40 yıl yaslandm diyordum huysuz sanıyordum nerden bilim oglusumun agrı oldugunu ben yaaa. oyuzden iyiki yaptırmısım ertelemeden anne yüregi ameliyata gönderirken icok kötü olmustum ama cıktıktan sonra baya iyi gecti cok sükür hiç korkma stres yapma sütün gider allahın izniyle senin bebiş te rahatlıcak insalah ameliyattan sonra yeniden dogmus gibi oldum oglum gün boyu iyi olunca massallah diyim bn gece belki huysuzlanabilir arada agrısı oluo illaki sonucta bebege göre baya büyük kesi dikiş yerine baktm ama anne gögsünü alınca bi rahatlıo masallah. tek zorlugum gece 3 ten sonra emzirmek yok dedi dr oglum sabah uyanınca cok agladı o agladıkca bende agladım ac bırakmak zorunda oldugum için. öge vakti 11.15 te emzirdim zaten ameliyattan cıkınca biraz aglıo meme arıo ama esimle battaniyede salladık narkoz etkisiyle baya uyudu her agladıgında salladık emzirme vakti gelene dek.zaten uyuyor o zamana kadar.allah yardım ediyor kuzucuklarımıza yoksa mümkünmü 8 saat ac kalması yaa. benim bebege agrı kesici ignede vurmadılar küçük die sadece ameliyata girmeden yarım fitil kattık hepsi o cok sükür biz atlattık insalah sizde atlatırsınız
bizde 2 gün önce ameliyat olduk canım
hem fıtığı hem sünneti bi arada oldu
en son gece 4 de emzir dediler
8,30 gibi ameliyata alındı kuzum(
amelyata alınmadan acıktığından ağlamaya başladı
ne yaptıysam sakinleşmedi
bende parmağımı verdim ağzına(
damaryolunu açamadılar ağlamaktan çatladı resmen
ameliyathanede açılsın onlar daha iyi açarlar dediler
kolunda 5 tane iğne izi var( gözleri şişmiş ağlamaktan
ordakiler de açamamış anladığım kadarıyla
9da ameliyattan çıktı 9,30 gibi kendine gelir dediler
11 de anca kendine geldi
11,30 da da emzirdim
yarım bi fitil verdik geceyi anestezinin etkisiyle rahat geçirdi
bakalım bu gecede inşallah rahat yatar
Rabbim kimsenin evladına hastalık vermesin
derman aratmasın çok zor
haklısın canim dua edebilmek de meziyet.Sefakoyde oturuyorum,haklisiniz ben de bu isin parayla yapilmasina karsiyim, adaba aykiri oldugunu dusunuyorum. Gonlumden gecen okuyacak kisiye hediyeler hazirlamakti,para vermek degil. Kuran okuyacak cok kisi var cevremde, ama istedigim guzelce dua edebilecek birini bulmakti. Takdir edersiniz ki guzel dua edebilmek herkesin harci degil.ablamin mevlutu cok guzel olmustu ama onun duasini eden kisi benim yakinim degil,ondan isteyemem.
Anam ben daha bir numara kullanıyorum. Ne çabuk geçtiniz uc numarayabacım mart veya nısan annelerıne yaz bence burda cogu bebekte 3 e gecmıstır bence
bizde 2 gün önce ameliyat olduk canım
hem fıtığı hem sünneti bi arada oldu
en son gece 4 de emzir dediler
8,30 gibi ameliyata alındı kuzum(
amelyata alınmadan acıktığından ağlamaya başladı
ne yaptıysam sakinleşmedi
bende parmağımı verdim ağzına(
damaryolunu açamadılar ağlamaktan çatladı resmen
ameliyathanede açılsın onlar daha iyi açarlar dediler
kolunda 5 tane iğne izi var( gözleri şişmiş ağlamaktan
ordakiler de açamamış anladığım kadarıyla
9da ameliyattan çıktı 9,30 gibi kendine gelir dediler
11 de anca kendine geldi
11,30 da da emzirdim
yarım fverdik geceyi anestezinin etkisiyleat geçirdi
bakalımu geee inşallaht yatar
Rabbim kimsenin evladına hstalık vermesin
derman aratmasin çok zor
merhaba şubat anneleri...
başlığınızı sık sık okuyan anne adayı ben
öncelikle her birinizin gözü aydın olsun,darısı bizlere gerçi ben hala doğuracağıma inanamıyorum ama
bir sorum oalcaktı size eğer vakit bulurda kısa kısa da olsa yazarsanız sevinirim.
en çok kullandığınız giyisi eşya ve gereksiz alma dediğiniz araç gereç kıyafet varsa yazarsanız bizlerede yardım etmiş olursunuz.
şimdiden çoooook teşekkürler..
bebişlerinizle sağlıklı günler
Anam ben daha bir numara kullanıyorum. Ne çabuk geçtiniz uc numaraya[/QUOTE .!.:Eğer istersen 1 numara yollayabilirim cnm
bız 6300 gr ımızgünaydın kızlar nasılsınız?
biz >Huggies 2 numara bez kullanıyoruz 3-6 kilo bebeğim 5 kilo ama bacaklarındaa iz yapıyor bez
sizce numarayı büyüteyım mi bilemedim
bende korıdoru acık bırakıyorum yoksa gece zor oluyıor yataktan almakoffff bir şey daaha soracağım
bizim uyku düzenimiz hala oturmadı canı isterse uyur istemnezse uyumaz var mı bizim gibi olan
bir de gece loş bir ışıkla yatıyoruz sizler kapatıyırmusunuz
?
:26::26::26:
ne kadar güzel anlatmışsın.Ne güzel bir kare yakalamışsınızKimbilir bu fotoğrafı çektiğinizde nasıl sevindiniz güzel bir kare yakaladık diye.
bebekler bizi ne kadar minimalist yaptı değil mi? Küçücük şeylerden mutlu olabiliyoruz artık. Dün kızım kaka yapmadan önce bayağı bir ıkındı sonra o beklediğimiz 'patlayan kaka'nın sesini duyduk ve nasıl sevindikEşime diyorum ki, ne üniversiteyi kazandığım, ne mezun olduğum, ne işe girdiğim gün, kendimle ilgili hiçbir şeyde şu kakanın sesini duyuncaki kadar rahatladığımı hatırlamıyorum Bebekler bizi nasıl da değiştiriyor, hayatımızı nasıl basit ama nasıl zengin, hırslardan arınmış ve mutlu yapıyor diye düşünüyorum.
maşallah sizebız 6300 gr ımızprıma 4-9 kullanıyorum
bende korıdoru acık bırakıyorum yoksa gece zor oluyıor yataktan almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?