- Konu Sahibi papatya3459
-
- #42.961
kızlar nasılsınız bebişler nasıl biz 2 aylık olduk çok şükür ama gazımız çok malesef cuma günü aşımız var cumarteside kalça ultrasyonumuz var inşallah hayrılı sonuçlar alırız içinizde çektiren oldumu kızlar kalça ultrasyonunu
kızlar nasılsınız bebişler nasıl biz 2 aylık olduk çok şükür ama gazımız çok malesef cuma günü aşımız var cumarteside kalça ultrasyonumuz var inşallah hayrılı sonuçlar alırız içinizde çektiren oldumu kızlar kalça ultrasyonunu
geçmiş olsun sevyeterkızlar biz geldik oglum ameliyat oldu sabah simdi evdeyz o kücücük vucuduna ameliyat önlügünü giydirip hemşirenin eline vermek öyle zor geldiki anlatamam. ameliyata 8.30 da girdi 8. 55 de cıktı sünnet yapmamıs drmuz aneztezi ye uygun degilmiş sonra öyle söyledi riske atmak istemedim nekadar narkoz okadar risk dedi. olsun önemli olan fıtıktan kurtulmaktı cok sükür oda oldu. ameliyat 5 dk sürüyormus bayılması kendine gelmesi falan 20 dk sürmüş işte baya bi agladı ilk uyandıgında ama aclıktanda galiba.eve gelince pansuman altına baktım nasıl dayanmış yavrum benim resmen işaret parmagı boyunda cok üzüldüm görünce ama rahatladı sanki hep uyuyor masallah emiyor uyuyor . birde kızlar benm dr sadece fitil yazmıs pansuman hakkında bilgi vermedi bende sormak aklıma gelmedi o üzüntüyle siz ne kullandınız bebegi bu ameliyattan olanlar yardım edin tekrar hastaneyede gidemedim ama bişi yapmam gerekseydi söylerdi herhalde
kızlar biz geldik oglum ameliyat oldu sabah simdi evdeyz o kücücük vucuduna ameliyat önlügünü giydirip hemşirenin eline vermek öyle zor geldiki anlatamam. ameliyata 8.30 da girdi 8. 55 de cıktı sünnet yapmamıs drmuz aneztezi ye uygun degilmiş sonra öyle söyledi riske atmak istemedim nekadar narkoz okadar risk dedi. olsun önemli olan fıtıktan kurtulmaktı cok sükür oda oldu. ameliyat 5 dk sürüyormus bayılması kendine gelmesi falan 20 dk sürmüş işte baya bi agladı ilk uyandıgında ama aclıktanda galiba.eve gelince pansuman altına baktım nasıl dayanmış yavrum benim resmen işaret parmagı boyunda cok üzüldüm görünce ama rahatladı sanki hep uyuyor masallah emiyor uyuyor . birde kızlar benm dr sadece fitil yazmıs pansuman hakkında bilgi vermedi bende sormak aklıma gelmedi o üzüntüyle siz ne kullandınız bebegi bu ameliyattan olanlar yardım edin tekrar hastaneyede gidemedim ama bişi yapmam gerekseydi söylerdi herhalde
geçmiş olsun sevyeter
Rabbim acil şifalar versin bebeğine
bizim de yarın belli olacak ameliyat tarihi
canım çok önemli bi bilgi vermşsn...ben bunu hiç duymamıştım...artık buna dikkat edicem...Kızlar benimde kızımin vajina bölgesinde yapışma oldu kremle açmaya çalışıyorum. Çünkü büyük kızımdada olmuştu 2yaşında ona doktor krem vermişti öyle açmıştim. Bu kızımda bugün tam 2aylık alt kısım tamamen yapışmış:-( iyiki farkettim kız bebeği olan anneler sizde dikkat edin farkedilmezse idrar yollarında enfeksiyon yapıyormuş birde hepten kapanabilirmiş kremle açılmazsa neşterle açıyorlarmiş:-(
Merhaba,
Geçtiğimiz günlerde sizlere mastit ile ilgili sorunlarımı anlatmıştım. Hem doktorum hem de çevrem tarafından önerilen her şeyi yapmama rağmen göğsümdeki kitle zonklayan alevli bir apseye dönündü ve hiçbir ilaca cevap vermedi. Bunun sonuncunda takip eden genel cerrah apseyi açmak zorunda kaldı:-( yani Cuma günü bir operasyon geçirdim... Sargılı sargılı da olsa emziriyorum yavruyu, emzirmeme engel olmadı...
Cumartesi günü burun akıntısıyla başlayan durun pazar günü yoğun ses kısıklığı, boğazda tahriş ve 38 derece ateşle devam etti... Gece Göğüsüm için pansumana gittiğimde acil doktoruna da muayene oldum. Doktor emzirdiğim için bana bir uygun ateş düşürücü ve boğaz spreyi verdi. Ancak ilaçları almaya gittiğimde bu spreyin emziren anneler üzerinde herhangi bir çalışması/araştırması olmadığını öğrendim o nedenle de almadım...
Şimdi evde maskeyle yatak döşek yatıyorum, ateşim yok ama akıntı ,ağrı/tahriş ve halsizlik devam. Daha dün iki aylık olan bebeğime geçmesinden çok ama çok korkuyorum. Yanımızda kimsemiz yok bebeğime ben bakmak zorundayım zaten emziriyorum da yani mütemadiyen temas halindeyiz...
Maske harici nasıl bir önlem önerirsiniz? Ayrıca ben bu hastalığı ne kullanarak atlatabilirim? İlaç kullanmak istemiyorum...
geçmiş olsun canım korktuğun gibi olmamış inşda olmaz rahat uyurkızlar biz geldik oglum ameliyat oldu sabah simdi evdeyz o kücücük vucuduna ameliyat önlügünü giydirip hemşirenin eline vermek öyle zor geldiki anlatamam. ameliyata 8.30 da girdi 8. 55 de cıktı sünnet yapmamıs drmuz aneztezi ye uygun degilmiş sonra öyle söyledi riske atmak istemedim nekadar narkoz okadar risk dedi. olsun önemli olan fıtıktan kurtulmaktı cok sükür oda oldu. ameliyat 5 dk sürüyormus bayılması kendine gelmesi falan 20 dk sürmüş işte baya bi agladı ilk uyandıgında ama aclıktanda galiba.eve gelince pansuman altına baktım nasıl dayanmış yavrum benim resmen işaret parmagı boyunda cok üzüldüm görünce ama rahatladı sanki hep uyuyor masallah emiyor uyuyor . birde kızlar benm dr sadece fitil yazmıs pansuman hakkında bilgi vermedi bende sormak aklıma gelmedi o üzüntüyle siz ne kullandınız bebegi bu ameliyattan olanlar yardım edin tekrar hastaneyede gidemedim ama bişi yapmam gerekseydi söylerdi herhalde
geçmiş olsun cuma operasyon geçirmişsin şimdi iyisindir inşalhMerhaba,
Geçtiğimiz günlerde sizlere mastit ile ilgili sorunlarımı anlatmıştım. Hem doktorum hem de çevrem tarafından önerilen her şeyi yapmama rağmen göğsümdeki kitle zonklayan alevli bir apseye dönündü ve hiçbir ilaca cevap vermedi. Bunun sonuncunda takip eden genel cerrah apseyi açmak zorunda kaldı:-( yani Cuma günü bir operasyon geçirdim... Sargılı sargılı da olsa emziriyorum yavruyu, emzirmeme engel olmadı...
Cumartesi günü burun akıntısıyla başlayan durun pazar günü yoğun ses kısıklığı, boğazda tahriş ve 38 derece ateşle devam etti... Gece Göğüsüm için pansumana gittiğimde acil doktoruna da muayene oldum. Doktor emzirdiğim için bana bir uygun ateş düşürücü ve boğaz spreyi verdi. Ancak ilaçları almaya gittiğimde bu spreyin emziren anneler üzerinde herhangi bir çalışması/araştırması olmadığını öğrendim o nedenle de almadım...
Şimdi evde maskeyle yatak döşek yatıyorum, ateşim yok ama akıntı ,ağrı/tahriş ve halsizlik devam. Daha dün iki aylık olan bebeğime geçmesinden çok ama çok korkuyorum. Yanımızda kimsemiz yok bebeğime ben bakmak zorundayım zaten emziriyorum da yani mütemadiyen temas halindeyiz...
Maske harici nasıl bir önlem önerirsiniz? Ayrıca ben bu hastalığı ne kullanarak atlatabilirim? İlaç kullanmak istemiyorum...
hayırlı olsun bebegın sutunu sagıp bıberonla versen? seda ıyı canım toparlanmaya basladı kaybettıgı bebegın sıkıntısı genetık degılmıs sukur mutasyona ugrayan genler yuzundenmıs toparlayıp kendını 2. bebegı yapacak allahın ıznıyleselam kızlar nasılsınız uzuuuuuuun zamandır giremedim 15 şubatta aldım oğlumu kucağıma şimdi 46 günlük oldu.. arasıra telden takip ediyorum amelıyat olan minikler varmış çoookgeçmiş olsun.. bizim detek sıkıntımız mama takviyesi kilo almadı 20 gün boyunca doktor mamaya başlattı şimdide emmekten vaz<geçti zorluyorum midesine biraz anne sütü gitsin diye ama ööö yapıyoobide herkes obez olur mamayı çok içiyo diyo napıım doymuyo doymayınca aglıyo süreklii.. bu arada sedayı cok merak edıyorum bılgısı olan yazsın nolur öpüyorumm
kızlar biz geldik oglum ameliyat oldu sabah simdi evdeyz o kücücük vucuduna ameliyat önlügünü giydirip hemşirenin eline vermek öyle zor geldiki anlatamam. ameliyata 8.30 da girdi 8. 55 de cıktı sünnet yapmamıs drmuz aneztezi ye uygun degilmiş sonra öyle söyledi riske atmak istemedim nekadar narkoz okadar risk dedi. olsun önemli olan fıtıktan kurtulmaktı cok sükür oda oldu. ameliyat 5 dk sürüyormus bayılması kendine gelmesi falan 20 dk sürmüş işte baya bi agladı ilk uyandıgında ama aclıktanda galiba.eve gelince pansuman altına baktım nasıl dayanmış yavrum benim resmen işaret parmagı boyunda cok üzüldüm görünce ama rahatladı sanki hep uyuyor masallah emiyor uyuyor . birde kızlar benm dr sadece fitil yazmıs pansuman hakkında bilgi vermedi bende sormak aklıma gelmedi o üzüntüyle siz ne kullandınız bebegi bu ameliyattan olanlar yardım edin tekrar hastaneyede gidemedim ama bişi yapmam gerekseydi söylerdi herhalde
bı fıkrım yok ama ılk sutu sagıp atıyorlar dıye duydumslm anneler sizlere sorum olucak iki gündür dişim şiş ve agrıyo minoset içiyordum fakat dün gece minosette hiç fayda etmedi gece uyuyamadm ağrısından dayanamayıp arveles agrı kesici içtim içtigimden bu yana bebegimi emzirmedm sizce bu ilacın vücuttan atılım süresi ne kadar ne kadar zaman sonra bebegimi emzirebilirim tecrübeli annelerden cvp bekliyorum
kızlar süpriz bi şekilde halam geldi. gelmişken 40 banyomuzu yaptırdık oğlumuza. bende yaptım. ama benim halaa kanamam var nasıl olacak? kocam kırkımın çıkmasını bekliyordukanamam var dersem ne yapar acebaaa?
Istanbul anneleri, kizim icin mevlut okutmak istiyorum ama okuyacak kimseyi bulamiyorum. Bana onerebileceginiz kisiler var mi?annem birini bulmus ama 250-300 tl istiyormus, oha dedim duyunca. Bir de size sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?