- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.001
ruzgar normal kılo aldı 2 ayda ama baslangıc kılou fazla oldugu ıcın 6nın uzerıne cıktık masallah sızede cok guzel kılo almısmaşallah size
biz küçük doğduk 2960gr o nedenle 5kiloya çok seviniyorum.Prima felaket pişik yaptı biz de huggise geçtiğimiz günden beri rahatız
evet öyle cnaım.Benimki bir de tükürükleriyle çok oynuyor yutuyor boğazına kaçıyor yataktan fırlıyorum çoğu kez onedenle cesaret edemiyorum ışığı kapatmaya
ruzgar normal kılo aldı 2 ayda ama baslangıc kılou fazla oldugu ıcın 6nın uzerıne cıktık masallah sızede cok guzel kılo almısben beyaz prıma kullanıyorum bı sıkıntım olmadı sukur
Kendi adıma konuşayım penye battaniye cok gidiyor surekli kirleniyor çünkü ya kusuyor ya isiyor,şimdide terliyor cok değiştiriyorum,tulum fazla alma yada ayag açık tulumlardan al çünkü hızlı uzuyorlar fazla giydiremiyirsun bol bol çit citli badi al ici icin,önlükte cok kirleniyor kustug icin birde süt ponbasi tavsiye ederim benim cahilligme geldi oğlum sarılık olduktan sonra aldım ilk gunler sık sık emzir pesinede saydığın sutu ver ki sarilig çabuk atsın biz fototerapi almak zorunda kaldık yeterli beslenemedig icin ayrıca göğsün yara oldugundada cok ise yarıyor kurtarıcı resmen ben iyilesene kadar hepmerhaba şubat anneleri...
başlığınızı sık sık okuyan anne adayı ben
öncelikle her birinizin gözü aydın olsun,darısı bizlere gerçi ben hala doğuracağıma inanamıyorum ama
bir sorum oalcaktı size eğer vakit bulurda kısa kısa da olsa yazarsanız sevinirim.
en çok kullandığınız giyisi eşya ve gereksiz alma dediğiniz araç gereç kıyafet varsa yazarsanız bizlerede yardım etmiş olursunuz.
şimdiden çoooook teşekkürler..
bebişlerinizle sağlıklı günler
offff bir şey daaha soracağım
bizim uyku düzenimiz hala oturmadı canı isterse uyur istemnezse uyumaz var mı bizim gibi olan
bir de gece loş bir ışıkla yatıyoruz sizler kapatıyırmusunuz
?
:26::26::26:
Istanbul anneleri, kizim icin mevlut okutmak istiyorum ama okuyacak kimseyi bulamiyorum. Bana onerebileceginiz kisiler var mi?annem birini bulmus ama 250-300 tl istiyormus, oha dedim duyunca. Bir de size sormak istedim.
bizde 2 gün önce ameliyat olduk canım
hem fıtığı hem sünneti bi arada oldu
en son gece 4 de emzir dediler
8,30 gibi ameliyata alındı kuzum(
amelyata alınmadan acıktığından ağlamaya başladı
ne yaptıysam sakinleşmedi
bende parmağımı verdim ağzına(
damaryolunu açamadılar ağlamaktan çatladı resmen
ameliyathanede açılsın onlar daha iyi açarlar dediler
kolunda 5 tane iğne izi var( gözleri şişmiş ağlamaktan
ordakiler de açamamış anladığım kadarıyla
9da ameliyattan çıktı 9,30 gibi kendine gelir dediler
11 de anca kendine geldi
11,30 da da emzirdim
yarım bi fitil verdik geceyi anestezinin etkisiyle rahat geçirdi
bakalım bu gecede inşallah rahat yatar
Rabbim kimsenin evladına hastalık vermesin
derman aratmasın çok zor
iki gün önce eşimin teyzesine ziyarete gittik. gitmeden aradık. evleri sobalı evi ısıtsınlar diye. neyse gittik ev ısınmış ok güzel. arkadaşı ve eşi vardı teyzenin. sohbet muhabbet. 2 saat sonra ben de gribim biraz geçti şükür demesin mi kadın.. e be kadın madem gripsin tam atlatmadın ne demeye bebeğime yapışırsın. ya da tel actıgımızda desenize misafir var evde. grip gelmeyin. diye... offff......... oglum o gece başladı hapşurmaya.sabah 5,5 a kadar uyuyamadı. paranox fitil verdim ancak uyuyabildi. dün de ufak ufak öksürmeye başladı. allahtan hemen farkettik. gece dr a gittik. ciğerleri temiz. bogazında hafif tahriş var korkmayın ilerlememiş dedi ama gelin bi de bana sorunburnu tıkanıyo.ağzından nefes almayı henüz öğrenemediğinden nefesi tıkanıyo yavrumun peşpeşe hapşuruyo öksürüyo içim gidiyo ((peditus şurup verdi dr. 3 gün kullan dedi. inş iyi gelir yaa. çok üzülüyorum... Allahım nolurr iyileşsin bebeğim (((
2 saat sonra da hastaneye kalça ultrasonuna gidicez. hasta hasta o ortama girmese mi acaba diye düşünüyorum... ama bir an evvel de halledeyim şu işi diyorum of yaaa..... haftaya da 2. ayaşılarımız var. verem aşısı ateş yaparmış. tam iyileşti dicem bu sefer de aşıdan rahatsız olacak oglum yaaa(( oofffffffffff ((
gecmiş olsun canımm ya kadında bi alem insan der yani böyle böyle diye bi söylemesi lazım..bebek gelcek sonucta.valla ben daha bitek kaynanama götürdüm bizimkini..oda kus falan besliyor evde özellikle bi gün önceden söylüyoz kusu diğer odaya alın diyeinşallah atlatır canım cok ilerlemeden ya
canım hatay noktada gurol yendur var bızım aıle dr umuz sayılır etrafımdakı bebekler gorumcemın oglu ve buyuk oglumu o buyuttu , kendısı behcet uz yenıdogan klınık sefı ve asıstan sefıydı gecen sene emeklı oldu , ben cok memnunum kendısınden profu gelse degısmem vallahımaşalah canım Rüzgara
bizim Tuna bey 150 gr kaybetti ilk hafta sonra bu kiloya geldik şükür
önemli olan sağlıklı olmaları
sen hangi doktora götürüyorsun canım
ben Egepolde Canan URal var doğumuma da o girdi ona götürüyorum çok memnunum
çok tşkr ederim bahar... dimi ama gitmeden aramışız. desenize misafirim var hasta, bebege bulasır gelmeyin.... yada hadi gittik hasta kadın ne diye bebeğime yapış yapış sarılır öper....sinir olduummm...daha geçen gün arkadaşımla konusuyoduk. 4 aylık kadar bebegı var onun da. dizanteri olmuş. atlatmışlar çok şükür. dr öpmeyi yasaklamış. dün de bizim dr yasakladı. eşimin tarafla pek hoş değiliz. mecburiyetten görüşür yüze güleriz.ben desem öpmeyin dr yasakladı desem hemen gelin hnm bebeği sakınıyo bizden derler. ben de eve girerken eşime dedim ki. sen sizin tarafa söyle ben de bizim tarafa söyleyim. niye bizimkilere de sen söyle dedi. yok ben söylersem sakınıyo derler sen söyle en iyisi dedim. du bakalım. bu akşam dedesine gidicektik. bakalım söyleyebilecek mi? ya da söyleyince ne tepki alıcaz? çocuugu hasta ettiniz diye bıdı bıdı edecekler. ben de yapıştırıcam cevabı. hasta hasta şapur şupur öpmesinler o zaman diye...aslında biz gitmesek de onlar mı gelse... bilemedim şimdi. aman yaa...........
doktordan memnun olmak çok mühimmmcanım hatay noktada gurol yendur var bızım aıle dr umuz sayılır etrafımdakı bebekler gorumcemın oglu ve buyuk oglumu o buyuttu , kendısı behcet uz yenıdogan klınık sefı ve asıstan sefıydı gecen sene emeklı oldu , ben cok memnunum kendısınden profu gelse degısmem vallahı
canım geçmiş olsun önceliklebizim ahmet efe bey de aynen canımmm hala uyku düzenimiz oturmadı :) gece uyumuyor gündüz uyuyor ertesi günü gecede gündüzde uyuyor kırkından sonra değişir dediler...ne var şu kırkında hala anlayamadım :)) ne olursa kırkından sonra değişir düzelir diyorlar maşallah 46 günlük olduk düzen falan yok henüz,keyfine göre takılıyo :) ışık olarak da televizyonun arkasına tek sıra led ışık taktırdım eşime gece sabaha kadar onun ışığını acık bırakıyorum kısık seviyede..şimdilik böyleyiz bakalım şu potasyum değerimizde bi normale dönseeee inşallah daha rahat edicez ama buna şükür :)
Cok gecmis olsun orda tepkini belli etseydin keske ne kadar duusncesizler,benim oğlumda hasta oldu surekli hapsuruyordu once anne sütuyle gecer dediler geçmedi sonra doktoriki gün önce eşimin teyzesine ziyarete gittik. gitmeden aradık. evleri sobalı evi ısıtsınlar diye. neyse gittik ev ısınmış ok güzel. arkadaşı ve eşi vardı teyzenin. sohbet muhabbet. 2 saat sonra ben de gribim biraz geçti şükür demesin mi kadın.. e be kadın madem gripsin tam atlatmadın ne demeye bebeğime yapışırsın. ya da tel actıgımızda desenize misafir var evde. grip gelmeyin. diye... offff......... oglum o gece başladı hapşurmaya.sabah 5,5 a kadar uyuyamadı. paranox fitil verdim ancak uyuyabildi. dün de ufak ufak öksürmeye başladı. allahtan hemen farkettik. gece dr a gittik. ciğerleri temiz. bogazında hafif tahriş var korkmayın ilerlememiş dedi ama gelin bi de bana sorunburnu tıkanıyo.ağzından nefes almayı henüz öğrenemediğinden nefesi tıkanıyo yavrumun peşpeşe hapşuruyo öksürüyo içim gidiyo ((peditus şurup verdi dr. 3 gün kullan dedi. inş iyi gelir yaa. çok üzülüyorum... Allahım nolurr iyileşsin bebeğim (((
2 saat sonra da hastaneye kalça ultrasonuna gidicez. hasta hasta o ortama girmese mi acaba diye düşünüyorum... ama bir an evvel de halledeyim şu işi diyorum of yaaa..... haftaya da 2. ayaşılarımız var. verem aşısı ateş yaparmış. tam iyileşti dicem bu sefer de aşıdan rahatsız olacak oglum yaaa(( oofffffffffff ((
Canim ben bebek kıyafeti kirlenmez düşüncesiyle fazla bir şey almamıştım. Öyle olmuyormuş :) bebek ya kusuyor, ya kakasi taşıyor...bazen altını değiştirirken havaya dogru fiskirtiyor :) herşey batıyıo o zaman. O yüzden az alma, çok da abartma :)merhaba şubat anneleri...
başlığınızı sık sık okuyan anne adayı ben
öncelikle her birinizin gözü aydın olsun,darısı bizlere gerçi ben hala doğuracağıma inanamıyorum ama
bir sorum oalcaktı size eğer vakit bulurda kısa kısa da olsa yazarsanız sevinirim.
en çok kullandığınız giyisi eşya ve gereksiz alma dediğiniz araç gereç kıyafet varsa yazarsanız bizlerede yardım etmiş olursunuz.
şimdiden çoooook teşekkürler..
bebişlerinizle sağlıklı nler
Eğer ihtiyacı olan biri yoksa olabilir canim. Benim oğlan 4.200 su an. Bir numaradayiz hâlâ.Eğer istersen 1 numara yollayabilirim cnm
7 voltluk renkli ampullerden aldırdım eşime. Gece onu yakiyorum.offff bir şey daaha soracağım
bizim uyku düzenimiz hala oturmadı canı isterse uyur istemnezse uyumaz var mı bizim gibi olan
bir de gece loş bir ışıkla yatıyoruz sizler kapatıyırmusunuz
?
:26::26::26:
kızlar problemlerim bitmiyor. rahimde 1 cm lik bişey var.doğumdan sonra 2 aydır kanamam bitmedi.2 doktora gittim. biri ilaç verdi düşük için kanpıhtısı olabilir dedi. biri operasyonla parça alıcam dedi. myom ,polip, plasenta parçası, kan pıhtısı ihtimaller arasında ikisi de net bişey söylemiyor. çıldırıcam artık. operasyon çok riskliymiş. 2ay önce rahim açıldığı için.dikişlerim çok yeni. ne yapıcağımı şaşırdım. korkuyorum. bebeğimi düşünüyorum.yardım edin ,akıl verin ve en önemlisi dua edin lütfen
çok tşkr ederim bahar... dimi ama gitmeden aramışız. desenize misafirim var hasta, bebege bulasır gelmeyin.... yada hadi gittik hasta kadın ne diye bebeğime yapış yapış sarılır öper....sinir olduummm...daha geçen gün arkadaşımla konusuyoduk. 4 aylık kadar bebegı var onun da. dizanteri olmuş. atlatmışlar çok şükür. dr öpmeyi yasaklamış. dün de bizim dr yasakladı. eşimin tarafla pek hoş değiliz. mecburiyetten görüşür yüze güleriz.ben desem öpmeyin dr yasakladı desem hemen gelin hnm bebeği sakınıyo bizden derler. ben de eve girerken eşime dedim ki. sen sizin tarafa söyle ben de bizim tarafa söyleyim. niye bizimkilere de sen söyle dedi. yok ben söylersem sakınıyo derler sen söyle en iyisi dedim. du bakalım. bu akşam dedesine gidicektik. bakalım söyleyebilecek mi? ya da söyleyince ne tepki alıcaz? çocuugu hasta ettiniz diye bıdı bıdı edecekler. ben de yapıştırıcam cevabı. hasta hasta şapur şupur öpmesinler o zaman diye...aslında biz gitmesek de onlar mı gelse... bilemedim şimdi. aman yaa...........
bizde 2 gün önce ameliyat olduk canım
hem fıtığı hem sünneti bi arada oldu
en son gece 4 de emzir dediler
8,30 gibi ameliyata alındı kuzum(
amelyata alınmadan acıktığından ağlamaya başladı
ne yaptıysam sakinleşmedi
bende parmağımı verdim ağzına(
damaryolunu açamadılar ağlamaktan çatladı resmen
ameliyathanede açılsın onlar daha iyi açarlar dediler
kolunda 5 tane iğne izi var( gözleri şişmiş ağlamaktan
ordakiler de açamamış anladığım kadarıyla
9da ameliyattan çıktı 9,30 gibi kendine gelir dediler
11 de anca kendine geldi
11,30 da da emzirdim
yarım bi fitil verdik geceyi anestezinin etkisiyle rahat geçirdi
bakalım bu gecede inşallah rahat yatar
Rabbim kimsenin evladına hastalık vermesin
derman aratmasın çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?