- Konu Sahibi papatya3459
-
- #42.941
ben hazır anestesızı alacakken sunnetı de kesın yaptır derım bebek sunnetlerı cok kolay gecıyor zaten agrı kesıcı kullanacak amelıyattan sonra da arada sunentı de cıkar derımumarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir bebegimde kasık fıtıgı vardı dr ameliyat dedi ama bn 15 gündür yaptırmamıstım.dün net te kasık fıtıgını arastırırken bebeklerde fıtık bogulması olabilecegini ve allah korusun bagırsak dügümlenmesi organ cürümesi yumurtalık cürümesi vs. olabilecegini okudum ve o korkuyla tekrar dr a gittim ve bütün işlemleri yaptırdım pazartesi sabahı allahın izniyle oglumu ameliyata alcak dr umuz kızlar cok dua edin sorunsuz gecer insalah ameliyatımız. oglumda burun tıkanıklıgı vardı sprey kullanıodum anestezi uzmanı kontrol etti sorun olmaz dedi ameliyatta.sünnet ettren varmı bebegini cok aglıyormu bebek sünnet olunca bakımı zormu anlatrsanız sevinim bir oglum daha var sizce büyüyünce ikisinimi birlikte sünnet ettrm yoksa ameliyata girmisken bebegim sünnet olsunmu fikir verirsenizde sevinirm kararsızım
umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir bebegimde kasık fıtıgı vardı dr ameliyat dedi ama bn 15 gündür yaptırmamıstım.dün net te kasık fıtıgını arastırırken bebeklerde fıtık bogulması olabilecegini ve allah korusun bagırsak dügümlenmesi organ cürümesi yumurtalık cürümesi vs. olabilecegini okudum ve o korkuyla tekrar dr a gittim ve bütün işlemleri yaptırdım pazartesi sabahı allahın izniyle oglumu ameliyata alcak dr umuz kızlar cok dua edin sorunsuz gecer insalah ameliyatımız. oglumda burun tıkanıklıgı vardı sprey kullanıodum anestezi uzmanı kontrol etti sorun olmaz dedi ameliyatta.sünnet ettren varmı bebegini cok aglıyormu bebek sünnet olunca bakımı zormu anlatrsanız sevinim bir oglum daha var sizce büyüyünce ikisinimi birlikte sünnet ettrm yoksa ameliyata girmisken bebegim sünnet olsunmu fikir verirsenizde sevinirm kararsızım
benim oğlumda da kasık fıtığı çıktı malesefumarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir bebegimde kasık fıtıgı vardı dr ameliyat dedi ama bn 15 gündür yaptırmamıstım.dün net te kasık fıtıgını arastırırken bebeklerde fıtık bogulması olabilecegini ve allah korusun bagırsak dügümlenmesi organ cürümesi yumurtalık cürümesi vs. olabilecegini okudum ve o korkuyla tekrar dr a gittim ve bütün işlemleri yaptırdım pazartesi sabahı allahın izniyle oglumu ameliyata alcak dr umuz kızlar cok dua edin sorunsuz gecer insalah ameliyatımız. oglumda burun tıkanıklıgı vardı sprey kullanıodum anestezi uzmanı kontrol etti sorun olmaz dedi ameliyatta.sünnet ettren varmı bebegini cok aglıyormu bebek sünnet olunca bakımı zormu anlatrsanız sevinim bir oglum daha var sizce büyüyünce ikisinimi birlikte sünnet ettrm yoksa ameliyata girmisken bebegim sünnet olsunmu fikir verirsenizde sevinirm kararsızım
pek yazamniyorum ama disardan hep takip ediyorum tecrubelerizi. ama resimleri gorunce yazmak istedim. hepsi birbirinden guzel maasALLAH. Rabbim bebeklerimizi bizlere bagislasin.
bahar arkadasimizin oglunuda ayrica yazmak istedim onada 41. kere maasALLAH. burdaki herkes gibi bende hep dualarima kattim onu. benim oglumunda ameliyat durumu var cok iyi anliyorum ve hep dua ediyorum.
benim oğlumda da kasık fıtığı çıktı malesef
pazartesi sevk edecekler
ona göre ameliyat günü belli olcak
sende beklememekle en iyisini yapmışsın sevyeter
Allah yardımcımız olsun
sagol canım sizede gecmiş olsun ya minicik bebeciklerimiz ameliyat oluolar daha benim oglan 50 günlük cok canım sıkılıo nasıl dayanacak minişim gece 3 te emecek vee sabah 9 u gecer belkide ameliyat aglamaktan catlar kuzucum ya acıkınca 2 dk dayanmıo aglıo ameliyat olana kadar nasıl ac kalcak bilmiyorum. allah yardımcımız olsun bizimde bebişlerimizinde
sagol canım sizede gecmiş olsun ya minicik bebeciklerimiz ameliyat oluolar daha benim oglan 50 günlük cok canım sıkılıo nasıl dayanacak minişim gece 3 te emecek vee sabah 9 u gecer belkide ameliyat aglamaktan catlar kuzucum ya acıkınca 2 dk dayanmıo aglıo ameliyat olana kadar nasıl ac kalcak bilmiyorum. allah yardımcımız olsun bizimde bebişlerimizinde
Merhaba kızlar
doğumdan beri neredeyse hiç internete girmedim. Daha önce yazşmalar oldu mu bilemiyorum ama korse kullanan var mı aranızda,
hangi model, hangi marka nasl kullanılmalı ? Tavsiyeleriniz ve vermiş olduğunuz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.
benimki 35 günlük
netten araştırdım
erkek bebeklerin %1-5 inde görülür diyor
şubat bebeklerinden ameliyat olanların hepsi bu gruba mı giriyor yani
kafam karıştı
aç tutmama imkan yok oğlumu
birde başka şehire sevk edecekler
açlıktan bayılır kuzum(
Merhaba kızlar
doğumdan beri neredeyse hiç internete girmedim. Daha önce yazşmalar oldu mu bilemiyorum ama korse kullanan var mı aranızda,
hangi model, hangi marka nasl kullanılmalı ? Tavsiyeleriniz ve vermiş olduğunuz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba,
Geçtiğimiz günlerde sizlere mastit ile ilgili sorunlarımı anlatmıştım. Hem doktorum hem de çevrem tarafından önerilen her şeyi yapmama rağmen göğsümdeki kitle zonklayan alevli bir apseye dönündü ve hiçbir ilaca cevap vermedi. Bunun sonuncunda takip eden genel cerrah apseyi açmak zorunda kaldı:-( yani Cuma günü bir operasyon geçirdim... Sargılı sargılı da olsa emziriyorum yavruyu, emzirmeme engel olmadı...
Cumartesi günü burun akıntısıyla başlayan durun pazar günü yoğun ses kısıklığı, boğazda tahriş ve 38 derece ateşle devam etti... Gece Göğüsüm için pansumana gittiğimde acil doktoruna da muayene oldum. Doktor emzirdiğim için bana bir uygun ateş düşürücü ve boğaz spreyi verdi. Ancak ilaçları almaya gittiğimde bu spreyin emziren anneler üzerinde herhangi bir çalışması/araştırması olmadığını öğrendim o nedenle de almadım...
Şimdi evde maskeyle yatak döşek yatıyorum, ateşim yok ama akıntı ,ağrı/tahriş ve halsizlik devam. Daha dün iki aylık olan bebeğime geçmesinden çok ama çok korkuyorum. Yanımızda kimsemiz yok bebeğime ben bakmak zorundayım zaten emziriyorum da yani mütemadiyen temas halindeyiz...
Maske harici nasıl bir önlem önerirsiniz? Ayrıca ben bu hastalığı ne kullanarak atlatabilirim? İlaç kullanmak istemiyorum...
Gyne, çok çok geçmiş olsun. Herşeyden önce bir sadaka vermeni öneririm, küçük bir miktar da olsa. Bu da artık bir sms ile bile halledilebilecek birşey. Az sadaka büyük belaları def edermiş. Geçirdiğin operasyona rağmen emzirebilmen sevindirici, çünkü öyle bir dönemden geçiyoruz ki, bebeklerimiz o kadar küçük ki, ilişkilerimizi çoğunlukla meme üzerinden yaşıyoruz. ne kadar emzirebilirsek, ne kadar süt olursa o kadar iyi bir "anne " olduğumuzu hissediyoruz.
Hastalığa gelince, ablam 3 çocuk annesi, soğuk algılıklarında antibiyotik almazdı ama günde yarım Tylolhot içerdi diye biliyorum. Kendim de soğuk algınlıklarımda ıhlamur, elma kabuğu(ıhlamurun keskin kokusunu bastırsın diye), bir iki tane karanfil, limon, bir çubuk tarçını beraber kaynatıp içerim, tabi balla tatlandırarak. Ayrıca boğaz tahrişin için de minik bir kavanoza bal ve bolca toz zencefili karıştırarak, bu karışımdan saatte bir, bir kaşık dolusu yemeni öneririm, zencefil balla birleşince boğazı muhteşem yumuşatıp ısıtıyor, tahrişine iyi geleceğini düşünüyorum. Ben kuru öksürüklerimde hep bunu uygularım ve hep çok iyi gelmiştir.
Hepsi geçecek, hiç merak etme. Yarın daha iyi olacaksın, sonraki gün daha iyi, sonraki gün daha da iyi. Bol bol dinlen, bu aralar yemeği bile dışardan söyle hatta. Dinlenmezsen iyileşme sürecin uzar çünkü.
Tabi bir de bol bol su içmen lazım, bütün kbb doktorları reçete verirken bunu hatırlatmayı ihmal etmezler. Bol su içince sekresyon kolaylaşır, mikropları daha kolay atarsın vücudundan.
Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?