- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.301
burda devlet hastanesi cok kötü her doktorun odasında ultrason yok bide ona sıra veriyolar fln felaket yani zaten kadın doğum üzerine bi hastane yok normal devlet hastanesi gidilcek gibi değil keşke iyi olsa hiç özele gitmem ama giderim ya devlette eşimi almıyolar ben onunda görmesini istiyorum
lütfen fikri olan kimse yok muuuu
iyi geceler kızlar tekrar tekrar soruyorum ama adetim 7 gün geçti değerim 45.00 kendimi hamile sanabilirmiyim
tabiki sanabilirsin
5 in uzerindeki her deger hamilelik icin yeterlidir
onemli olan 2 gun sonra 2 ye katlamasi
çarşamba yada perşembe tekrar gitcem ama ya yükselmezse idrar testi yapıyorum sürekli silik bi çizgi umarım herşey yolundadır
çarşamba yada perşembe tekrar gitcem ama ya yükselmezse idrar testi yapıyorum sürekli silik bi çizgi umarım herşey yolundadır
Günaydın canlar,
Şu dönemde saç boyama problemi yaşanlar var mı? Beyazlarım çok çıktı ama boyayamıyorum. Kına da kapatır mı kapatmaz mı diye cesaret edemiyorum. Ne yapmalıyız ki?
Sladı beni listeden silebilirsin artık, dün bebeğimi kaybettim,Allah herkesin bebeğini korusun hakkınızı helal edin..
Sladı beni de listeden silebilirsin. Ben de bebeğimi kaybettim. Allah sizlere hayırlı evlatlar versin. Çok üzgünüm :-(
selam arkadaşlar. uzun zamandır giremiyordum foruma. göbişleri çıkanlar varmış.benim de pantolonlarım sıkıyo artık belimden, ama kalçada bi büyüme yok şükür.
geçen eczaneye girdim, karnım ve göğüslerim büyümekten kaşınıyo belli ki, dedim bi krem alayım çatlak olmasın. doktorum 12. haftadaki randevumda önereceğini söylemişti ama geçici bi tane alayım dedim. envai çeşit ürün var tabi çeşitli fiyatlarda. eczacı demez mi en güzeli doğal zeytinyağı.sladi de bebeyağı kullan demişti, onu da düşünüyodum. sonra ben de "komili bebeyağı" aldım. hem %100 doğal zeytinyağı varmış içinde, hem de zaten bebeyağı, hem de mis gibi bebiş kokuyooo..
kocişime de koklattım sürüp sürüp o da bayıldı.kaşıntılarımı azaltıyo en azından ama kendimi koklayıp ohh yapıyorum o komik oluyo.
bilgiis olan yokmu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?