2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Yok cnm buradaki hastane guzel cok şükür bari ordan faydalanalim herşey ateş pahası zaten :)

Merhaba Hamiş arkadaşlar;
Ücretlerle ilgili problem yaşayanlar lütfen bu yazıyı okusun.Özel hastanelerden devletle anlaşmalı olanların tahliller için alabileceği bir yüzde var.Bunun üzerine çıkamıyorlar.çıkmaları yasal değil ama ne yazaık ki bir çok hastane bunu yapıyor.hamile kalmadan önce özel bir hastanede bir test yaptırmıştım.Çikolata kistim ile ilgiliydi ve bunun yanısıra smear yaptırdım bu ikisine toplamda 150 tl ödedim.Gittiğim hastanede kredi kartı geçmiyorlar ve makbuz istemek de benim aklıma hiç gelmedi.İnsan düşünemiyor işte geçenlerde beni sosyal sigortalar kurumundan bir jinekoloji doktoru aradı ve o tarihlerde yaptırdığım tahliller için hastaneye ne kadar ödediğimi sordu.Ben tek tahlil ücretini bilmediğimi smear ile birlikte 150 tl olduğunu söyledim.Bana makbuz alıp almadığımı ya da kredi kartı ile ödeme yaptım mı diye sordu.Ben de hayır dedim.Smear ve tahlil'in gerçek ücretinin (extra alınan ücret olarak devletin izin verdiği oran dahilinde) 10 Tl olduğunu söyledi.Ve hastane makbuz vermediği ve kayda geçmediği için yasal işlem yapamadıklarını bir dahaki sefere kesinlikle makbuz istememi ve bu makbuzla sosyal sigortalar kurumuna başvurmamı söyledi.İkili testler içinde aynı durum geçerli sanırım hastaneler kafalarına göre iş yapıyorlar eğer sigortanız varsa mutlaka makbuz alın ya da kredi kartı ile ödeme yapın.Ben öyle yapıcam.Herkes iyi haberlerle döner testlerden umarım.Bebişleri öptüm

Kızlar ıstanbul sultangazide oturan varmi doktor konusunda kararsız kaldım. Kızımda hamza bahata gitmiştim. Acaba yine onami gitsem karar veremedim.

çarşamba yada perşembe tekrar gitcem ama ya yükselmezse idrar testi yapıyorum sürekli silik bi çizgi umarım herşey yolundadır

ikinci cizgi cikiyorsa hamilesindir ne kadar silikte ciksa dogrdur benimkide silikti ertesi gun sabah yaptim biraz daha belirgindi

çarşamba yada perşembe tekrar gitcem ama ya yükselmezse idrar testi yapıyorum sürekli silik bi çizgi umarım herşey yolundadır

canım adetn 7 gün geçmiştir de geç döllenme vardır. idrarda silik de olsa çift çizgi varsa umut var bence hamile olabilirsin:) ama bu kadar erken öğrenmek dikkatli olmak adına iyi de beklemek adına kötü. ben 3. haftada öğrendim geç döllenme var diye 6. haftaya gelene kadar bekledik bu cuma daha anca kalp atışını duymak için gidicez günler geçmek bilmooorrrrrrrrrrr :)

günaydın kızlarrrr

ikili test yaptıracağım ben de ama üçlü gereksiz demişti kızımda doktorum
yani üçlü de risk çıkıp amniyosentez yaptırmak zorunda kalanlar oluyormuş
ikili iyi çıktıysa yeterli diye düşünüyorum ben de

besyo hadi güzel haberlerle dön inşallah
ben de yarın gideceğim kalp atışları için valla yaklaştıkça vakit geçmiyor
bulantılarım azalınca hele daha bi tırsıyorum

mfm benim 47 çıkmıştı ilk..adet olmam gereken gündü..2 günde bir katlaması gerekiyor
o beklemek çok stresli ama artış düzenli olursa hamilesin demektir..benim 2den fazla katlamıştı maşallah
darısı sana olsun..

Günaydın canlar,

Şu dönemde saç boyama problemi yaşanlar var mı? Beyazlarım çok çıktı ama boyayamıyorum. Kına da kapatır mı kapatmaz mı diye cesaret edemiyorum. Ne yapmalıyız ki?

Günaydın canlar,

Şu dönemde saç boyama problemi yaşanlar var mı? Beyazlarım çok çıktı ama boyayamıyorum. Kına da kapatır mı kapatmaz mı diye cesaret edemiyorum. Ne yapmalıyız ki?

Ah hiç sorma, diplerim almış başını gitmiş durumda :)
Doktorum 3. aydan sonra boyayabilirsin bitkisel boyayla dedi. Ağustosun 9'unu bekliyorum 3 ay tamamen bitsin diye :)

Bir de çalışan bayan için çok zor gerçekten. Yaşım daha 26 ama saç diplerim bembeyaz genetik. Herkes diyo "aaa beyazların çıkmış".

Sladı beni listeden silebilirsin artık, dün bebeğimi kaybettim,Allah herkesin bebeğini korusun hakkınızı helal edin..

Sladı beni de listeden silebilirsin. Ben de bebeğimi kaybettim. Allah sizlere hayırlı evlatlar versin. Çok üzgünüm :-(

canlarım geçmiş olsun. Allah size sabır ve en yakın zamanda hayırlısıyla yeni bir gebelik nasip etsin inşallah. kendinize çok iyi bakın. yapabileceğimiz birşey varsa lütfen söyleyin. öpüyorum ikinizi de.

selam arkadaşlar. uzun zamandır giremiyordum foruma. göbişleri çıkanlar varmış. benim de pantolonlarım sıkıyo artık belimden, ama kalçada bi büyüme yok şükür.

geçen eczaneye girdim, karnım ve göğüslerim büyümekten kaşınıyo belli ki, dedim bi krem alayım çatlak olmasın. doktorum 12. haftadaki randevumda önereceğini söylemişti ama geçici bi tane alayım dedim. envai çeşit ürün var tabi çeşitli fiyatlarda. eczacı demez mi en güzeli doğal zeytinyağı. sladi de bebeyağı kullan demişti, onu da düşünüyodum. sonra ben de "komili bebeyağı" aldım. hem %100 doğal zeytinyağı varmış içinde, hem de zaten bebeyağı, hem de mis gibi bebiş kokuyooo..

kocişime de koklattım sürüp sürüp o da bayıldı. kaşıntılarımı azaltıyo en azından ama kendimi koklayıp ohh yapıyorum o komik oluyo.

günaydın hamişlerr.. bugün içgüveysinden halliceyimm..uyku halime devamm..varsa yoksa uykuu :))) sizler nasılsınız..
burada arkadaşlar ikili test + 3 testi. 100 lira ödemişş..

hoşgeldin canımm..aman kaşımamaya dikkat ett..çünkü kaşıdınmı daha hızlanıyormuşş..benim 1. hamileliğimde hiç çatlağım olmamıştı.bakalım bunda durum nasıl olacak..badem yağını duymuştum ama zeytin yağını duymamıştımm..öğrendiğim iyi oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…