2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar ben de dün aşırı mide bulantısı çektim ölüyordum. bir de 2 gündür rahmim dışında belim de ağrıyor. ben yemek yiyemediğimde yovita meyveli yoğurtlardan yiyorum. bir de bolca limon turşu :)

kizmi geliyor ne biride benim aklima cagla tursusu dusurdu nerden bulucaksam :26:

duzenle canim zormu yanlislikla silmistir o kadar kalabalikki bura senin bilgilerini hatirlayamamistir bence bunda sladinin sucu yok o bir uzene koymaya calismis yanlis anlama beni bilgilerini duzelt yeniden eklesin

ben kendım onunla konuşurum bu konunuyu uzatmak ıstemıyorum neyse sıze ıyı sohbetler

bende uyku problemi cekiyorum sabahin korunde uyaniyorum birdaha uyuyaliyorum ogleden sonra iki kez uyuyorum gecede uykum geliyor 12de yatiyorum midem agzima gelip duruyor kokular acayip rahatsiz etmeye basladi ben hamilemiyim ne :) yakinda cinsiyetleride ogrenmeye basliycaz merak varmi ne tahmin ediyorsunuz ben oglan hissediyorum herkes kiz diyor

kuzucugumu gordum masallah kıpır kıpırdı kolları bacakları durmuyordu sureklı salladı durdu cınsıyet ıcın kucuk dedı boyu 37 mm kalp atısları 152 dedı suyu yerlesımı herseyı cok ıyı dedı hıcbır sorun yok dedı yemek lıstemı verdı hıc kılo almamıstım

bende aynı dertten muzdaribim eskiden öğlene kadar uyuyan ben artık uykuyu arar oldum. ya biz erken başlamadık mı uykusuz gecelere:):):) ben de kız hissediyorum çevremdekilerin bazısı kız bazısı erkek diyo. bakalım ne çıkarsa bahtımıza:):))

kızlarrr moralim bozuk bu gün test yapmaya doktora gittim 2. keseyi de gördük ama gebelik ilerlememiş 2 haftaya kaybolur dedi bide yumurtalık kisti varmış aranızda kisti olan varmı

benim de kistim vardı tabi ben hamile kalmadan önce öğrendim hamile kalamıycamı falan sandım ama çok şükür hamileyim şimdi kist duruyor ama gebeliğin etkisiyle küçülüyormuş ve bi zararı da olmuyo merak etme.

MERHABA SEKER HAMISLER GOBISLER.NASILISNIZ???FINDIKLAR NASIL???BEN BUGUN DOKTORA GITTIM KAN TESTLERIMI VERDIM,YARON CEVAPLARI ALICAM,BAKALIM HANGI MIKROPLAR CIKICAK???DAHA KIMSE KAN TESTLERI VERMEDIMI???
ARAmiza hosgeldin tatlim.guncelleme zamani listeye alirim.iyi paylasimlar.
ay gercekten ben okuyourm.tum hamislerin 1 korkusu var.mercimekcim sende korkma 9 ay mide bulantisi falan gecirenler vardir.onemli olan kalbi duydunya gerisi bos.mide bulantisi,belirtisi olmayanlar bence korkmasin sevinsin.

Günaydın canlar,

Şu dönemde saç boyama problemi yaşanlar var mı? Beyazlarım çok çıktı ama boyayamıyorum. Kına da kapatır mı kapatmaz mı diye cesaret edemiyorum. Ne yapmalıyız ki?
TATLIM BEN GECEN HAMISLIKTEDE BU HAMISLIKTEDE SACIMI BOYATTIM.SADECE AGZIMA MASKE TAKTIM.BASINDA YARA FALAN YOKSA ASLA 1 ZARARI YOKTUR.BIDE BAZI DOKTORLAR NEDEN ZARAR YAZARLAR ANLAMADIM.BASINDA YARAN KESIK 1 YERIN VARSA ZARARI OLUR,YOKSA SAC BOYATMAKLA BEBEK ASLA ZARAR GORMEZ,CU NKI,BOYA DERIYE COK AZ GECTIYI HALDE KANA NERDEN GECICEK.ONA BAKILIRSA SAMPUAN BILE OLMASIN YANI.BEN 10 GUN BUNDAN ONCE SACIMI BOYATTIM CIT CITLARLA AYNI RENG OLMASI ICIN.SUKR ALLAHIMA hic 1 sorunumda yok.BENCE TIKLA...GEBELİKTE (HAMİLELİKTE) VE EMZİRİRKEN SAÇ BOYATMA

TATLIM BU NASIL MESAJ BU NASIL NASIL 1 YAZI???
SUSUYORUM SUSUYORUM YAZMISSIN???
GERCEKTEN BU YAZDIKLARIN KARSINDA SADECE YAZICAK 1 TEK SOZUM VAR...
BURDA HIC KIMSE KEYFTEN SILINMIYOR,GUNCELLEME ZAMANI ARADA 1 SIRA HABERIM OLMADAN CIKIYOR.SEN BILINMEDEN SILINEN ILK kisi diyilsin silinen arkadaslar
cok sakin 1 sekilde sordular ve ben yalnislikla oldugunu anlatinca tekrar bilgilerini yazdilar tabloya attim.
Bu kadar sert yazinin karsisinda sana cok iyi seyler yazardim ama gerekmez.topige daha yeni girdim ,moralimi bozamam.
SADECE BUNU BIL...benim tek ugrasim tek dusuncem bebegim ve hamisligim,ben sadece hosuma gittigi icin tablo yapiyorum.kimseyle sorunum yok ve asla olmaz.kizlar benim yerime nasilsa sana cevap yazmislar.
BANA YAZMISSIN AMA BENCE SEN SIMDI HATANI GOR VE BAK NASIL SAYGISIZLIK ETDIN...COK YAZIK

merhaba arkadaşlar,
kan testleri sonucumu henüz yüzyüze değerlendirmedik doktorumla, telefonda her şeyin iyi olduğunu belirtti, sorun yok dedi. 14 Temmuz Cumartesi kontrole gidince detaylı bilgileri alırım. bebeğim de 7+5 olacak tahmini büyümüştür görürüm belki daha belirgin

merhaba kızlarrr. sanırım herkes çalışıyo.. benim gibi evde sıkıntıdan patlayan çok az. evdeyim interne televizyon ve mide bulantısı ara ara da ağrı.. şaşırdırğım bu kadar gezenti olan beni bile eve bağlayan bi sebep olabiliyormuş... benim gibi evde sıkılan var mı????

hamisler bu arada dunki,yazilari okudum surekli fiyatlar ve ikili testlerden bahs edilmis.
vallahi ben kendimden soyluyorum.gecen hamislikte 11.haftamda ense kalinligi icin doktora gittim ve sorun cikmadigi icin doktorum kan testini onermedi.yani ikili test zaten bebekte olucak down sendromunu belirlemek icin yapilir.
down sendromuysa akraba evlilikleri 30-35 yastan yukari hamilelikler ve bazi kalitsal hastaliklarda bebekte rast gelinir.
yani cok ender rastlanan bisey.zaten tek ultrason incelemesiyle belirlene biliyor.
ben ultrason sonrasi kan testi falan yaptirmaya gitmiyicem.
madem fiyatlardanda cekinenler var.
ikili testin iki bolmu vardir
1.ultrasonda ense kalinligi
2.kandaki degerler.
yani bence ikinciye gerek yok,ama tabi subhelereinizi hafifiletmek icin herkes yaptira bilir.
bide dusunun cok ender rastlanan bir hastlaik down sendromu icin bakiliyor.
BEN ZATEN BUGUNKI,KAN TAHLILLERIMI(MIKROPLAR ICIN) VE ULTRASON RANDEVULARIMIN HEPSINI UCRETSIZ GECIYORUM.
galiba bu konuda birazcik sansim varmi.ultrason doktoru annem,,,
tahlilleri yapan doktorsa onun arkadasi.fiyat bakimindan sansliyim.
neyse hepimiz icin en onemli olan 3lu testler.
IKILI TESTLER HAKKINDA.....TIKLA.
..kili Test,Gebelikte Ense Kalnl lm kili Test Sonular Zeka Testi,11-14 hafta testi e-gebelik.net

olmaz mı eşim izne ayrılmıştı ben de öğretmenim tatildeyim yani tatil planlarımız vardı bu hafta am bizim ufaklık evde oturcaksınız biyere gitmek yok dedi oturuyoruz şimdi:) düşük riskiyle ev hapsine mahkum edildim sıkıntıdan patlıyorum ama yapacak bişi yok.Tv internet hatta karakalem resim yapmayı bile öğrendim.Snatsal yanımı geliştiriyorum:)

TATLIM neden cinsiyet icin kucuk demiski,zaten 10.haftada pipisi veya klitorisi belli olur.
11.haftada iyi doktor ve iyi cihaz sayesinde hemen goruluyor.
benim doktorum bakar-bakmaz 11.haftamda KIZ demisti.yalniz bana diyil,1 cok hastaya 11.haftada cnet cinsiyet soyluyor.
TABI bide bisey var kiz daha cabuk belli olur ama erkek gobek veya parmak gostermekle yaniltigi icin erkek kizdan zor tespit edilir.

sladi annen nerede çalışıyor biz de gelelim hayatım istanbulda mı

benim kızımda gebelik şekerim sınıra yakın çıkmıştı
ona rağmen ben ekmek beyaz un, pirinç ve şekerli şeyler ağzıma koymamıştım canım çekse de
zaten çıkmasa bile hiçbirimize yararlı değil şeker
hamilelikte kilo almak oburluğumuzdan oluyor malesef

hamilelere yararlı şeyler et süt yumurta balık sebze meyve bol yeşillik ve tahıl..
bunların da hiçbiri düzenli yenildiği takdirde kilo yapmaz
hamurişi tatlı falan yemeye gerek yok yani canım çok canın isterse ucundan tat yeter:)))

benim kızımda gebelik şekerim sınıra yakın çıkmıştı
ona rağmen ben ekmek beyaz un, pirinç ve şekerli şeyler ağzıma koymamıştım canım çekse de
zaten çıkmasa bile hiçbirimize yararlı değil şeker
hamilelikte kilo almak oburluğumuzdan oluyor malesef

hamilelere yararlı şeyler et süt yumurta balık sebze meyve bol yeşillik ve tahıl..
bunların da hiçbiri düzenli yenildiği takdirde kilo yapmaz
hamurişi tatlı falan yemeye gerek yok yani canım çok canın isterse ucundan tat yeter:)))

merhaba canim sen kalbi duydunmu???liste guncelliyorum eklemem lazim.

saç boyatmak zararlı diye hemen her doktor söylüyor yalnız sladi..
hatta emzirirken de arkadaşıma burda çok ünlü bi prof diplerini boyatma ya da röfle yaptır demiş..
kimyasal bişi yarım saat bekliyor ve deri onu emiyor zararlı olmadığını iddia etmeyelim burda
isteyen boyatsın ben de 1 kere boyatmayı düşünüyorum sonlara doğru ama zararlı mı kesinlikle zararlı..

hamısler ılk sayfaya bakın eksık bılgılerı olanlar veya yalnıslıkla sılınenler varsa sımdı yazsınlar suan lısteyı guncellıyorum.
Bılgılerınızı sımdı verın.malum lıste cok kalabalık olmus.
Guncellemek zor.bılgılerı beklıyorum
ezelcım kalbını duydunmu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…