- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.341
arkadaşlar ben de dün aşırı mide bulantısı çektim ölüyordum. bir de 2 gündür rahmim dışında belim de ağrıyor. ben yemek yiyemediğimde yovita meyveli yoğurtlardan yiyorum. bir de bolca limon turşu :)
duzenle canim zormu yanlislikla silmistir o kadar kalabalikki bura senin bilgilerini hatirlayamamistir bence bunda sladinin sucu yok o bir uzene koymaya calismis yanlis anlama beni bilgilerini duzelt yeniden eklesin
kuzucugumu gordum masallah kıpır kıpırdı kolları bacakları durmuyordu sureklı salladı durdu cınsıyet ıcın kucuk dedı boyu 37 mm kalp atısları 152 dedı suyu yerlesımı herseyı cok ıyı dedı hıcbır sorun yok dedı yemek lıstemı verdı hıc kılo almamıstımgünaydın kızlarrrr
ikili test yaptıracağım ben de ama üçlü gereksiz demişti kızımda doktorum
yani üçlü de risk çıkıp amniyosentez yaptırmak zorunda kalanlar oluyormuş
ikili iyi çıktıysa yeterli diye düşünüyorum ben de
besyo hadi güzel haberlerle dön inşallah
ben de yarın gideceğim kalp atışları için valla yaklaştıkça vakit geçmiyor
bulantılarım azalınca hele daha bi tırsıyorum
mfm benim 47 çıkmıştı ilk..adet olmam gereken gündü..2 günde bir katlaması gerekiyor
o beklemek çok stresli ama artış düzenli olursa hamilesin demektir..benim 2den fazla katlamıştı maşallah
darısı sana olsun..
bende uyku problemi cekiyorum sabahin korunde uyaniyorum birdaha uyuyaliyorum ogleden sonra iki kez uyuyorum gecede uykum geliyor 12de yatiyorum midem agzima gelip duruyor kokular acayip rahatsiz etmeye basladi ben hamilemiyim ne :) yakinda cinsiyetleride ogrenmeye basliycaz merak varmi ne tahmin ediyorsunuz ben oglan hissediyorum herkes kiz diyor
kızlarrr moralim bozuk bu gün test yapmaya doktora gittim 2. keseyi de gördük ama gebelik ilerlememiş 2 haftaya kaybolur dedi bide yumurtalık kisti varmış aranızda kisti olan varmı
ARAmiza hosgeldin tatlim.guncelleme zamani listeye alirim.iyi paylasimlar.merhaba sevgili anneler, Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. ben de yeni katılıyorum aranıza. beni de eklerseniz sevinirim. sat 14 mayıs beklenen doğum tarihi 18 şubat 32 yaşındayım. ben debebeğimin kalp atışlarını çok şükür duydum.
ay gercekten ben okuyourm.tum hamislerin 1 korkusu var.mercimekcim sende korkma 9 ay mide bulantisi falan gecirenler vardir.onemli olan kalbi duydunya gerisi bos.mide bulantisi,belirtisi olmayanlar bence korkmasin sevinsin.ilahi kızlar belirti olmayınca hemen korkuyorsunuz.ya ben napayım .ne mide bulantısı ne göğüs ağrısı hiç bişe yok.sadece açım.ama bende inanın korkuyorum.normal mi değilmi bilmiyorum.çok şükür doktora gitmemde bebeğimin kalbi gümbür gümbür atıyor.herhalde bebeğim beni üzmemek için sesini çıkarmıyor.malum havalar sıcak işe de gidiyorum zor olurdu .
TATLIM BEN GECEN HAMISLIKTEDE BU HAMISLIKTEDE SACIMI BOYATTIM.SADECE AGZIMA MASKE TAKTIM.BASINDA YARA FALAN YOKSA ASLA 1 ZARARI YOKTUR.BIDE BAZI DOKTORLAR NEDEN ZARAR YAZARLAR ANLAMADIM.BASINDA YARAN KESIK 1 YERIN VARSA ZARARI OLUR,YOKSA SAC BOYATMAKLA BEBEK ASLA ZARAR GORMEZ,CU NKI,BOYA DERIYE COK AZ GECTIYI HALDE KANA NERDEN GECICEK.ONA BAKILIRSA SAMPUAN BILE OLMASIN YANI.BEN 10 GUN BUNDAN ONCE SACIMI BOYATTIM CIT CITLARLA AYNI RENG OLMASI ICIN.SUKR ALLAHIMA hic 1 sorunumda yok.BENCE TIKLA...GEBELİKTE (HAMİLELİKTE) VE EMZİRİRKEN SAÇ BOYATMAGünaydın canlar,
Şu dönemde saç boyama problemi yaşanlar var mı? Beyazlarım çok çıktı ama boyayamıyorum. Kına da kapatır mı kapatmaz mı diye cesaret edemiyorum. Ne yapmalıyız ki?
TATLIM BU NASIL MESAJ BU NASIL NASIL 1 YAZI???mrb kızlar...
ne zamandır susuyorum susuyorum olmuyor sladı yenı gordum benı nıye lısteden sıldın?
kendı kafana gore seyler yapıyorsun burası senın kendı ozel topigin mi ben onu anlamdım?
ne zamandır gozume takılan seyler var ama hamıleyız hepımız kımsenın moralını bozmayım dıyorum ama bakıyorumda olmuyor..
ama bakıyorumda olmuyor...
neyse benım ıcın onemlı dıyıl lıstede olub olmamam cok sukur ben bu konularda bılınclıyım neyse fazla uzatmayacagım ama hatalarını gor cok saygısızca haraket edıyorsun...
merhaba kızlarrr. sanırım herkes çalışıyo.. benim gibi evde sıkıntıdan patlayan çok az. evdeyim interne televizyon ve mide bulantısı ara ara da ağrı.. şaşırdırğım bu kadar gezenti olan beni bile eve bağlayan bi sebep olabiliyormuş... benim gibi evde sıkılan var mı????
TATLIM neden cinsiyet icin kucuk demiski,zaten 10.haftada pipisi veya klitorisi belli olur.kuzucugumu gordum masallah kıpır kıpırdı kolları bacakları durmuyordu sureklı salladı durdu cınsıyet ıcın kucuk dedı boyu 37 mm kalp atısları 152 dedı suyu yerlesımı herseyı cok ıyı dedı hıcbır sorun yok dedı yemek lıstemı verdı hıc kılo almamıstım
TATLIM neden cinsiyet icin kucuk demiski,zaten 10.haftada pipisi veya klitorisi belli olur.
11.haftada iyi doktor ve iyi cihaz sayesinde hemen goruluyor.
benim doktorum bakar-bakmaz 11.haftamda KIZ demisti.yalniz bana diyil,1 cok hastaya 11.haftada cnet cinsiyet soyluyor.
TABI bide bisey var kiz daha cabuk belli olur ama erkek gobek veya parmak gostermekle yaniltigi icin erkek kizdan zor tespit edilir.
yaa bende hipoglisemi çıktı. adam bana şekeri yasakladı. anlamadım bebek o en hızlı yakabileceği karbonhidrat enerjisini benim yağlarımı yakarak mı sağlayacak da büyüyecek! çok saçma değil mi? zaten cnm sadece tatlı çekiyodu.
yaa bi de var ya şu an sinirden ve baş ağrısından geberiyorum.
yaa bende hipoglisemi çıktı. adam bana şekeri yasakladı. anlamadım bebek o en hızlı yakabileceği karbonhidrat enerjisini benim yağlarımı yakarak mı sağlayacak da büyüyecek! çok saçma değil mi? zaten cnm sadece tatlı çekiyodu.
yaa bi de var ya şu an sinirden ve baş ağrısından geberiyorum.
merhaba canim sen kalbi duydunmu???liste guncelliyorum eklemem lazim.merhaba kızlarrr. sanırım herkes çalışıyo.. benim gibi evde sıkıntıdan patlayan çok az. evdeyim interne televizyon ve mide bulantısı ara ara da ağrı.. şaşırdırğım bu kadar gezenti olan beni bile eve bağlayan bi sebep olabiliyormuş... benim gibi evde sıkılan var mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?