- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.321
günaydın hamişlerr.. bugün içgüveysinden halliceyimm..uyku halime devamm..varsa yoksa uykuu :))) sizler nasılsınız..
burada arkadaşlar ikili test + 3 testi. 100 lira ödemişş..
Merhaba Hamiş arkadaşlar;
Ücretlerle ilgili problem yaşayanlar lütfen bu yazıyı okusun.Özel hastanelerden devletle anlaşmalı olanların tahliller için alabileceği bir yüzde var.Bunun üzerine çıkamıyorlar.çıkmaları yasal değil ama ne yazaık ki bir çok hastane bunu yapıyor.hamile kalmadan önce özel bir hastanede bir test yaptırmıştım.Çikolata kistim ile ilgiliydi ve bunun yanısıra smear yaptırdım bu ikisine toplamda 150 tl ödedim.Gittiğim hastanede kredi kartı geçmiyorlar ve makbuz istemek de benim aklıma hiç gelmedi.İnsan düşünemiyor işte geçenlerde beni sosyal sigortalar kurumundan bir jinekoloji doktoru aradı ve o tarihlerde yaptırdığım tahliller için hastaneye ne kadar ödediğimi sordu.Ben tek tahlil ücretini bilmediğimi smear ile birlikte 150 tl olduğunu söyledim.Bana makbuz alıp almadığımı ya da kredi kartı ile ödeme yaptım mı diye sordu.Ben de hayır dedim.Smear ve tahlil'in gerçek ücretinin (extra alınan ücret olarak devletin izin verdiği oran dahilinde) 10 Tl olduğunu söyledi.Ve hastane makbuz vermediği ve kayda geçmediği için yasal işlem yapamadıklarını bir dahaki sefere kesinlikle makbuz istememi ve bu makbuzla sosyal sigortalar kurumuna başvurmamı söyledi.İkili testler içinde aynı durum geçerli sanırım hastaneler kafalarına göre iş yapıyorlar eğer sigortanız varsa mutlaka makbuz alın ya da kredi kartı ile ödeme yapın.Ben öyle yapıcam.Herkes iyi haberlerle döner testlerden umarım.Bebişleri öptüm
günaydın kızlaarr
bende aynı durumdayım. uyku cok değil aslında ama sürekli uzanayım yatıyım istiyorum. artık tembellikmi hamişlik mi bilemicim
kızlar ben ilk gebeligimde bir doçente gidiyordum cok başarılı bir doktordu oyle herşeyi yasaklayan bi doktor degildi fakat bana tek dedigi salam,sucuk,sosis bide sac boyatmaktan uzak dur dedmişti soyleyim dedim
kızlar ben ilk gebeligimde bir doçente gidiyordum cok başarılı bir doktordu oyle herşeyi yasaklayan bi doktor degildi fakat bana tek dedigi salam,sucuk,sosis bide sac boyatmaktan uzak dur dedmişti soyleyim dedim
mrb kızlar...
ne zamandır susuyorum susuyorum olmuyor sladı yenı gordum benı nıye lısteden sıldın?
kendı kafana gore seyler yapıyorsun burası senın kendı ozel topigin mi ben onu anlamdım?
ne zamandır gozume takılan seyler var ama hamıleyız hepımız kımsenın moralını bozmayım dıyorum ama bakıyorumda olmuyor..
ama bakıyorumda olmuyor...
neyse benım ıcın onemlı dıyıl lıstede olub olmamam cok sukur ben bu konularda bılınclıyım neyse fazla uzatmayacagım ama hatalarını gor cok saygısızca haraket edıyorsun...
mrb kızlar...
ne zamandır susuyorum susuyorum olmuyor sladı yenı gordum benı nıye lısteden sıldın?
kendı kafana gore seyler yapıyorsun burası senın kendı ozel topigin mi ben onu anlamdım?
ne zamandır gozume takılan seyler var ama hamıleyız hepımız kımsenın moralını bozmayım dıyorum ama bakıyorumda olmuyor..
ama bakıyorumda olmuyor...
neyse benım ıcın onemlı dıyıl lıstede olub olmamam cok sukur ben bu konularda bılınclıyım neyse fazla uzatmayacagım ama hatalarını gor cok saygısızca haraket edıyorsun...
canım sen ocak annesiymişsin ama? :44:
off benim doktorum çok kilo almanı istemiyoruz diyip diyetisyene gönderdi. o diyetisyen de bi program yazdı görün ki hamile değil obezim sanki! bildiğiniz aç kalıyorummm
yok canım subata gelıyor hamılelık takvımı yalnış oldu duzeltemedım sonra yıne..
dune kadar lıstedeydım neden sıldı anlamadım
düzenlerken hatayla silinmeler oluyormuş çok kalabalık olduğumuz için
yanlışlıkla olan bir şeydir muhtemelen canım
off benim doktorum çok kilo almanı istemiyoruz diyip diyetisyene gönderdi. o diyetisyen de bi program yazdı görün ki hamile değil obezim sanki! bildiğiniz aç kalıyorummm
yanlışlıkla silinmiştir..yok canım subata gelıyor hamılelık takvımı yalnış oldu duzeltemedım sonra yıne..
dune kadar lıstedeydım neden sıldı anlamadım
ben kahvaltı olarak yeşil elma yedim
öğle yemeği peynir
akşam bilmem artık:)
hiçbir şey istemiyorum yaa bu kadar mı olur..
ama limonu tuzlayıp yemek hoşuma gitti biri dediydi ya burda:)
çok kilo alırsan 25. haftada test yapılıyo gebelik şekeri çıkabilir canım
o da çocuğu boş yere şişirir..sağlıklı beslen çok yemesen de olur boşver..
ben sağlıklı şeyleri de yiyemiyorum ona üzülüyorum
ben daha 9 haftalık hamıleyımkı nasıl olur bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?