2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlaarr

günaydın hamişlerr.. bugün içgüveysinden halliceyimm..uyku halime devamm..varsa yoksa uykuu :))) sizler nasılsınız..
burada arkadaşlar ikili test + 3 testi. 100 lira ödemişş..

bende aynı durumdayım. uyku cok değil aslında ama sürekli uzanayım yatıyım istiyorum. artık tembellikmi hamişlik mi bilemicim

kızlar ben ilk gebeligimde bir doçente gidiyordum cok başarılı bir doktordu oyle herşeyi yasaklayan bi doktor degildi fakat bana tek dedigi salam,sucuk,sosis bide sac boyatmaktan uzak dur dedmişti soyleyim dedim

mrb kızlar...
ne zamandır susuyorum susuyorum olmuyor sladı yenı gordum benı nıye lısteden sıldın?
kendı kafana gore seyler yapıyorsun burası senın kendı ozel topigin mi ben onu anlamdım?
ne zamandır gozume takılan seyler var ama hamıleyız hepımız kımsenın moralını bozmayım dıyorum ama bakıyorumda olmuyor..
ama bakıyorumda olmuyor...
neyse benım ıcın onemlı dıyıl lıstede olub olmamam cok sukur ben bu konularda bılınclıyım neyse fazla uzatmayacagım ama hatalarını gor cok saygısızca haraket edıyorsun...

bununla ilgili bir yazıyı eşim okudu bana netten
adamın biri hastanede gerekli testlerini yaptırıyor özel tabi
570 tl gibi bir rakam çıkıyor
adam ödüyor ama ısrarla makbuz istiyor
neyse hastane vermiyor
adam ısrar üstüne ısrar
diyor müdürünüzle görüşeceğim
müdür diyor biz sizi yarın bu konu ile ilgili arıyacağız
ertesi gün adamı arıyorlar ve hasteneye gelmeniz gerek diyorlar
adam gidiyor ve müdür diyor ki:' Kusura bakmayın size yanlış hesap çıkartılmış sizin masrafınız şu kadar ' dıyor
100 tl den daha azdı hatırlamıyorum
adam makbuzun peşine düşmese düşünsenize 5-6 kat fazla ödeyecek
dikkat etmeliz özel hastanelere güven yok

günaydın kızlaarr

bende aynı durumdayım. uyku cok değil aslında ama sürekli uzanayım yatıyım istiyorum. artık tembellikmi hamişlik mi bilemicim

ben kızımda hiç böyle değildim canım ya..tembelikle alakası yok bence..hamilelikten hamileliğe değişiyo..bu sefer böyle :))

kızlar ben ilk gebeligimde bir doçente gidiyordum cok başarılı bir doktordu oyle herşeyi yasaklayan bi doktor degildi fakat bana tek dedigi salam,sucuk,sosis bide sac boyatmaktan uzak dur dedmişti soyleyim dedim

zaten memleketimizde salam , sosis, sucuk yenecek gibi değilkii.ben uzun zamandır evime sokmuyom valla

salam sosis sucuk, midye kokoreç
az pişmiş et
dışarıda güvenilir olmayan yerler
sirkeli suda yıkanmamış yeşillikler
cep telefonuyla uzun süre konuşmak

bunlar da genelde ek olarak söylenmesi gerekenler..pinpirik değil bunlara her hamilenin dikkat etmesi gerekir

off benim doktorum çok kilo almanı istemiyoruz diyip diyetisyene gönderdi. o diyetisyen de bi program yazdı görün ki hamile değil obezim sanki! bildiğiniz aç kalıyorummm

canım sen ocak annesiymişsin ama? :44:

canım sen ocak annesiymişsin ama? :44: burası şubat anneleri konusu ya..

off benim doktorum çok kilo almanı istemiyoruz diyip diyetisyene gönderdi. o diyetisyen de bi program yazdı görün ki hamile değil obezim sanki! bildiğiniz aç kalıyorummm

ben kahvaltı olarak yeşil elma yedim
öğle yemeği peynir
akşam bilmem artık:)
hiçbir şey istemiyorum yaa bu kadar mı olur..
ama limonu tuzlayıp yemek hoşuma gitti biri dediydi ya burda:)

çok kilo alırsan 25. haftada test yapılıyo gebelik şekeri çıkabilir canım
o da çocuğu boş yere şişirir..sağlıklı beslen çok yemesen de olur boşver..
ben sağlıklı şeyleri de yiyemiyorum ona üzülüyorum

düzenlerken hatayla silinmeler oluyormuş çok kalabalık olduğumuz için
yanlışlıkla olan bir şeydir muhtemelen canım

ya ben yenı gelmedımkı yalnışlıkla sılsın..
1ay falan oldu ben buradayımmm.
neyse uzatmayacagım keşke en azından haber verseydı arkadaş

banada lazım bi diyetisyenn..ne bulursam yiyorum..sanki açlıktan çıkmışımm..ne görürsem çekiyo canımm..ne yapacaz bilmem..

yok canım subata gelıyor hamılelık takvımı yalnış oldu duzeltemedım sonra yıne..
dune kadar lıstedeydım neden sıldı anlamadım
yanlışlıkla silinmiştir..

yaa bende hipoglisemi çıktı. adam bana şekeri yasakladı. anlamadım bebek o en hızlı yakabileceği karbonhidrat enerjisini benim yağlarımı yakarak mı sağlayacak da büyüyecek! çok saçma değil mi? zaten cnm sadece tatlı çekiyodu.

yaa bi de var ya şu an sinirden ve baş ağrısından geberiyorum.

ben hamile kalınca sigarayı bıraktım normal olarak 2 kilo aldım.Bu haftalar için çok mu fazla sizce diyetisyene gitmeli miyim.

kızlarrr moralim bozuk bu gün test yapmaya doktora gittim 2. keseyi de gördük ama gebelik ilerlememiş 2 haftaya kaybolur dedi bide yumurtalık kisti varmış aranızda kisti olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…