- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.381
okıs canım o zaman haber alırsan yazarsıon.
haklsın tatlım zaten burda sladı ne yazsa ne soylese suc....
[ı]arkadas sen kımsın???sımdıye kadar bu topıkte paylasım yaptınmı ve bızlerı veya benım annemı tanıyormusun???
Bu nasıl bır cıkıs,ve bu nasıl sorumsuz 1 yazı???
Oncelıkle benım annem tanınmıs ve hastalrı cok olan bı doktor
ıkıncısı kızı hergun ultrason dıyıp tutturursa annede torununun zarar gormemesı ıcın bekle der.sen kımsınkı,benım annem ve benım hakkımda boyle yazı yazarsın hıc sen benım oncekı yazılarımı okudunmu???
Sac boyatmaya gelınce burda kımse kımsenın sozuyle haraket etmıyor
herkes kendı fıkrını soyluyor,ve kendı tecrubesını soyluyor.
Sac boyatmak asla zararlı veya asla zararsız dıyemeyız.
O halde ben ve bır cok arkadasım boyattı neden bebıslere 1 sey olmadı.???
Burda her kes yaptıklarını zarar gorduklerını veya gormedıgı zararları yazıyor.paylasımda budur...
Ve herjes akıllı...ne yapıcagını ıyı bılıyıyor.
Lutfen kendıne gel ve tanımadıgın kısıye tanımadıgın yazılar yazma.
Bu ne ya...sacma sacma yazılar.
Ofkesı olan bvu topıge saldırı yapıyor.
Ben sıkayet edıcem...[/ı]
gergınsen baskasıyla ugras.
bence siz fena sallıyorsunuz zannediyorsunuzki herkez size inanıyor ama palavra ben sizi cok iyi biliyorum öle prfo. bir annenizde yok
sen burayı ele aldıgını mı zannediyorsun?ALLAHIM BANA SABR VER. MILLET HAMILELIGI BIRAKMIS NELER PESINDE.KIZIM ANNEM UZAYLI DEMEDIM DOKTOR DEDIM.senin icin doktor olmak mucizeyse o ayri..
SALLASAYDIM KENDIMIN DOKTOR OLDUGUNU ILAN EDERDIMSENIN BENIMLE 1 DERDINMI VAR???
BU NEYA ya nolursun annemin doktor olduguna inan yoksa kendimi balkondan aticam...
KIZLAR BEN SIMDILIK CIKIYORUM...
KOCISE YEMEK VERICEM,BIDE TOPIK HAFIFCE FORMATLANSIN DONUCEM.
deli deli kupel[/COLOR]i
burdakı hamıslerde pek bı gergın kız kotu bıse demedı sadece lısteyı yenılıyorum habe yok ddı.her dk hesap erın demedı yazmasa kızıyonuz nıye lısteye eklemıyonz dıye sorsa haber varmı dıye her dk habermı vercem herkez burda hamıle ve su dokuz aylık donemıguzel bır sekılde hep beraber hergunumuzu anlaıpkousarak gecırmek ıstıyoruz ıstemeyengırmez ısteyenkonusur foumun konu sahıbıde bızım gıbı hamıle lutfen daha sakın ve fevrı olmayalım
ALLAHIM YA ACABA BEN SABAH KIMLE KARSILASTIM BUGUN BOYLE SEYLER CIKIYOR KARSIMA???sen burayı ele aldıgını mı zannediyorsun?
kızlarıda yalanlarınla ve yalnıs bilgilerinle kandırıyorsun gerçektende o dedğindensin küpeli yani
seni tanımasam neyse dicem ee daha cok yol var 9 ayda tanılırsın buralardada!!!
merhaba ayca nasilsin???
NE ZAMANDIR ugramiyorsun??
tatil olmadimi daha ? bebiste durum nasil?
TATLIM SALLAMAMISTIM.sladı hem sen daha öncede cocuk doktoruyum diye sallamamısmıydın???????????
ya kizlar lutfen gerilmeyin .bugun negun ya herkes herkesi yalnis anliyor.lutefn kzilar.kız kötü bişe dedi demedim zaten.daha bu sabah yazdm ama kontrolüm gelmedi, yeni birşey yok. bu arada sende fikrini elbette belirtebilirsin ama birebir seninle ilgili bi durum yok bana yazdığın gibi fevri olma bence daha sakin.
ben topici suistimal ediyormuşum(z) gibi gösterilmesini istemiyorum. bi girdi bi daha haber yok filan ne alaka daha az evvel sohbete katılmışım. ha listede olup olmamak cok önemli değil, sadece burda güzel hamiş arkadaşlar, yoldaşlar edinirim
bir 3. kişi işe karışınca sorun olmayan bişey sorun olur. tarafsız okuyun lütfen.
ne guzel ama ben yanilmiyorsam tahmin edip listeye kalbi duydugunu yazmistim.nesye.iyiyiz biz sladı..kalp atışlarımız duyuldu.her şey yolunda..saç boyatma ile ilgili yazdıklarını okuyordum ben de .arkadaşlara ben de katılıyorum.senin yazdıklarını önemseyen olabilir.ama şunu biliyorum ki organikte olsa hiçbir doktor saç boyatmayı önermiyor.
TATLIM BEN HERZAMAN UNIVERSITEYI BITIRIP SONRA CALSIP SONRA EVLENMEK istemistim.doktorulugumu yapmadan calismadan asla evlenmem derdim.sladı sen bana çocuk doktoru olduğunu ama mesleğini yapamadığını söylemiştin..neden yapmıyorsun mesleğini,çok güzel bir işin var oysa ki..
ezel sen 13 temmuzda gtmicek miydin?? kalp atışı için?? benle aynı zamandaydın die hatrlıorum
aycacim sen facebook subat annelerindemisin???sladı sen bana çocuk doktoru olduğunu ama mesleğini yapamadığını söylemiştin..neden yapmıyorsun mesleğini,çok güzel bir işin var oysa ki..
ya hepimiz neden cok sabirsiziz?13 temmuz sabahı gidecektim canım doktorun ameliyatı varmış 3 te gelseniz olur mu dediler
o zaman çarşamba 3te geleyim dedim olur dediler iyi bile oldu bana:)
SEN BU TOPIGE GELIP TANIMADIGIN BENLE HATTA TANIMADIGIN ANNEMLE UGRASIYORSUN AMA BAKSANA ACTIGIN TOPIKTE BILE ILK CUMLENDE TEPKILERI UZERINE TOPLAMISSIN.ben yeterince anlasıldıgımı umuyurum kızlara
SEN BU TOPIGE GELIP TANIMADIGIN BENLE HATTA TANIMADIGIN ANNEMLE UGRASIYORSUN AMA BAKSANA ACTIGIN TOPIKTE BILE ILK CUMLENDE TEPKILERI UZERINE TOPLAMISSIN.
yazik ya.ben simdi anliyorum neden saldiri yaptigini???
SANA gercekten sozum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?