- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.781
Canım ayda bir kilo devam ederse yaşında 12 kilo olur,oda bildiğin tosuncuk olur.Anne sütü bebeğin metabolizmasına bağlı olarak bebeğe özel üretiliyormuş.Mesela memeler bile akıllıymış,diyelimki sigara içiyoruz,eğer memeler nikotini süzemezse sütü azaltıyormuş,Allah bebeği korumak için böyle bir sistem yaratmış.Ben bu memelerden korktum valla :)
Bu arada eymen paşamızı hala göremedik,foto yok.
teyzesi avatarıma bak senin beceriksiz beceremeyince böyle çare buldu
valla doğru diyon ama benim doktor ayda 1 kilo alcak deyince sütümmü yetmiyor acep dedim...:26:
masallah canım
Allah nazarlardan saklasın
avatarından gördüm.Sarıymış senin kuzu,çok tatlı bakmış,maşallah ona.Öpüver annesi göbişinden.
Bu arada arkadaşlar grubumuz ne kadar sakinleşti.İlk hamile olduğumuzda okumaya fırsat olmazdı,günde 10-20 sayfa ilerlerdi.Herkes nereye gitti ?
benim oğğlan ayda 1.600 den aşağı almıyor ama doktor boyuyla orantılı gidiyor dedi bakalım tombiş olup çıkıcazz:)
7 kılo 66 cmama dogum kılomuz fazla oldugu ıcın bu kılodayız tabı yoksa 2800 falan aldı 3 ayda
benim oğğlan ayda 1.600 den aşağı almıyor ama doktor boyuyla orantılı gidiyor dedi bakalım tombiş olup çıkıcazz:)
Eki Görüntüle 704736 maşallahhh oğlumaaaaa...7.600 gr 69 cm m
Aynen katılıyorumCanım ben de senin gibi düşünüyorum, henüz kontrole gitmedik ben evdeki tartıyla anlamaya çalışıyorum kızımın aldığı kiloyu ve benimk de bu ay 700-800 gr aldı gibi geliyor. Ben de 1 kg alsın istiyordum ama kızım ne kadar emerse o kadar kaka yapıyor onu fark ettim. Keyfi yerinde, iştahı da. Hareketli de, huzursuzluğu yok. Bebek 1 kg yu doldurmadı diye üzülürsek var olan sütümüz de azalır, sütüm yaramıyor yanılgısına düşeriz. Aman dikkat...
bende bugün basladım bakalım 7 kilo vermem lazım en acilindenruzgar 700 gr aldı 4 cm uzadı bu ay persantılımız yuksek olmasına ragmen 500 gr eksıgımız var buna ragmen drumuz sadece anne sutune devam dedı bu arada ben dıyete basladım dr da ızın verdı yag seker un kısaca karbonhıdrat alımının sutune etkısı yok dedı bende 5 gundur dıyetteyım
masallah cooook tatlıEki Görüntüle 704736 maşallahhh oğlumaaaaa...7.600 gr 69 cm m
masallah ona ya bide ben getirebilsem hala külotlu corap ve yelekten vazgecemedim
canım en azmı 20 gr yani maksimum ne kadarki... yani benim doktor ayda 1 kilo alması gerektiğini söyledi bide benim bebiş şu an tam 3 aylık azmı alıyo diye düşünüyodum
Kız senle aynı gün doğum yaptık haa8 şubat hem benim doğum günümdü hem de ben doğurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?