2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

teyzesi avatarıma bak senin beceriksiz beceremeyince böyle çare buldu

valla doğru diyon ama benim doktor ayda 1 kilo alcak deyince sütümmü yetmiyor acep dedim...:26:

avatarından gördüm.Sarıymış senin kuzu,çok tatlı bakmış,maşallah ona.Öpüver annesi göbişinden.

Bu arada arkadaşlar grubumuz ne kadar sakinleşti.İlk hamile olduğumuzda okumaya fırsat olmazdı,günde 10-20 sayfa ilerlerdi.Herkes nereye gitti ?

babasına benzemiş sarışın mavişim benim...uyansın öperim teyzesi...

kızlar merhaba vakit buldukça okuyorum yazdıklarınızı ama bi 27 aylık bi 3 aylık yaramaz kızları olunca insanın yorum yapacak pek vakti olmuyor :) yinede herşeye yetişmeye çalışıyorum.yarın kızım 3 ayını bitiriyr.bir haftadır geceleri uyanmamaya başladı 6 saat uyanmadan uyuyor. bende çok yorgun oluyorum gece kalkıp sütümü sağamıyorum acaba azalır mı ? bir de kaç saatte bir emziriyorsunz gündüzleri ?

7 kılo 66 cm ama dogum kılomuz fazla oldugu ıcın bu kılodayız tabı yoksa 2800 falan aldı 3 ayda

benim oğğlan ayda 1.600 den aşağı almıyor ama doktor boyuyla orantılı gidiyor dedi bakalım tombiş olup çıkıcazz:)

Masallah masallah bebislere nazar değmesin onlara.. bizde bugun tsm uc aylik olduk yarin firsat bulup pc den girersem foto yuklemeye calisicamm..

canım göbek deliğinin içi neden mor? bende yok öle bişey..gerci çok da bakamam ben içim bi tuhaf oluyor bayılacak gibi oluyorum.küçüklüğümden beri böyleyim malesef.. mesela 18 subatta sezaryan oldum ve hala o günden bu yana daha birkez olsun dikişlerimin oldugu yere bakmamısımdır içime fenalık çöküveriyor hemen eşime baktırıyordum bişey varmı yara falan olmus mu diye.. yıkarken de hooopp üstün körü geciveriyorum bi türlü atlatamadım bu huyumu bayılıyorum ne alakaysa:)

Aynen katılıyorum

bende bugün basladım bakalım 7 kilo vermem lazım en acilinden
Eki Görüntüle 704736 maşallahhh oğlumaaaaa...7.600 gr 69 cm m
masallah cooook tatlı

masallah ona ya bide ben getirebilsem hala külotlu corap ve yelekten vazgecemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…