- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.761
Kızlar ben topiğin son annesiyim ya, ikinci ay kontrolümüze bu haftaiçi gideceğiz. İkinci ay sonunda sağlık ocağında yapılan aşılar hangileriydi, aklımda tutamadım, söyler misiniz? Biri tüberkülozdu sanki ama?
yani ayda 1 kilo 3 cm boy baş çevreside 1.5 cm olmalıymış aslında çok bilinmiş iyi bir doktor inan oğluşun incelenmedik bir yeri kalmadı bakalım sağlıklı olsundagerisi önemli değil...
bugün paşamın 3 aylık kontrolü vardı 62.5 boyu 6.850 grm da kilosu normal dedi ebe ama sizce nasıl 3.15 gram 49 cm boyuydu doğduğunda
ya senin doktorun dedigine göre benim kız da az gelisiyo ama bakıyorum cok hareketli fıldır fıldır gözler cin gibi saglıklı olmasa yedigi yetmese oyle yapmaz masallah bence kafana takma 1kg yu doldurmadı diye 700- 800 g alsın kafi 1kg da alırsa güzel olur hani ama olmasa da gelismedi demek degil
cnm boy kilo cetvelleri var oraya bakabilirsin ama bence güzel büyümüs masallah
canım 2. ayda şimdi karta baktımda bcg ,difteri boğmaca tetanoz son olarak da pnömokok aşısı var. üçüncü ayımızda isteğe göre rota aşısı biz olduk iğne sanıyodum ağız yoluyla veriliyomuş. şırıngayla yavaş yavaş içirdi...
ya senin doktorun dedigine göre benim kız da az gelisiyo ama bakıyorum cok hareketli fıldır fıldır gözler cin gibi saglıklı olmasa yedigi yetmese oyle yapmaz masallah bence kafana takma 1kg yu doldurmadı diye 700- 800 g alsın kafi 1kg da alırsa güzel olur hani ama olmasa da gelismedi demek degil
cnm boy kilo cetvelleri var oraya bakabilirsin ama bence güzel büyümüs masallah
Canım teşekkür ederim bilgi verdiğin için. ben de baktım aşı kartına 4 tane aşı gözüküyor 2. Ayda ama sağlık ocağında hangileri yapılıyor, hangileri isteğe bağlı onu merak ettim de size sorayım dedim.
ruzgar 700 gr aldı 4 cm uzadı bu ay persantılımız yuksek olmasına ragmen 500 gr eksıgımız var buna ragmen drumuz sadece anne sutune devam dedı bu arada ben dıyete basladım dr da ızın verdı yag seker un kısaca karbonhıdrat alımının sutune etkısı yok dedı bende 5 gundur dıyetteyım
şuan cnm kaç kilo bebeğin biz seninle aynı gün doğum yaptık ya ondan soruyorum?
7 kılo 66 cmama dogum kılomuz fazla oldugu ıcın bu kılodayız tabı yoksa 2800 falan aldı 3 ayda
maşallah rüzgara
bizim boyumuzu doğunca ölçmediler kalça çıkığına neden oluyor diye.malesef öğrenemedik.o yüzden aile hekimi de ölçmüyor.ölçsede farkı anlayamayacağız zaten ilk ölçüm olmadığı için
aaaa ilk defa duydum boyle bısey
beceriksiz hatunum yaaa kaydettim fotoyu niye göstermiyo
yani ayda 1 kilo 3 cm boy baş çevreside 1.5 cm olmalıymış aslında çok bilinmiş iyi bir doktor inan oğluşun incelenmedik bir yeri kalmadı bakalım sağlıklı olsundagerisi önemli değil...
kızlar diğer fotoları bir türlü silmeyi beceremeyip foto koyamadım bende avatarımla meraba diyorum.
işte benim eymen paşammm...
profil resmini ve avatarını değiştir be öyle garantiye alıyom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?