2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım dediğim gibi eğer kızının sorunu yoksa müdahale etme. yani sorunları olsa hiç yapamazlar. ama benimki yapmak isteyince yapıyo ben saldım artık kendi haline :)

canım haklısın alışkanlık yaptığı konusunda ama bizim için bi sorun kabızlık. çünkü hem böbreğinde kaçak var kabızlık ve kaçak idrar yolu enfeksiyonunu tetikliyor. hemde epilepsi teşhisi konuldu maalesef. bacaklarını karnına çekmesinin bi nöbet mi yoksa kabızlıktan mı olduğunun anlamalıyım. durum karışık biraz. biz önce aptamil imnofortis sonra pre kullandık şimdide humana antikolik kullanıyoruz tadı çoook kötü kızım hiç sevmedi ama doktorum ısrarla iki hafta falan kullanmamı kakasını yapmazsamda 3 günde bi fitil kullanmamı istedi

kızlar yazmışsınız ya regl oldum diye süt azalınca mı olunuyor ilk defa duydum birde paşamın yaklaşık 10 gündürki şelikleri akıyor anlamadım neden ki ağzımız hep yaş nerdeyse siliyorum baştan oluyor acaba diş falanmı çıkarak erken ama neden olur ki sizin bebişlerdede var mı

bizimkide öyle canım benim salyaları akıyor hemde öyle böyle değil birde elleri sürekli ağzında hemde iki elini birden hırsla sokuyor ağzına

çok çok geçmiş olsun sizin bebekle kolikli galiba benim kızımda öyle ne zaman geçecek bu gaz sorunu bilmiyorum valla allahtan aguline denen damlayı çıkarmışlar bizede doktorumuz aptamil conformil kullan dedi ama tadı çok iğrenç içmedi bende normal aptamil veriyorum

canım epilepsi kesinleşti mi?eeg nin sonucunu öğrenecektin en son.ne dedi doktorilaç mı kullanacaksınız?

teşekkürler canım. mide gazımızpek yok ama kabızlık var işte. bende ısrarla tadı kötü olanı kullanıyorum belki işe yara diye ama daha hiç bişey yok. ben conformili hiç denemedim bi de onu mu denesem

bir deneyin isterseniz ama tadı çok kötü böyle acı gibi birşey

bizim kullandığımız humanada öyle içine tahılları doldurmuşlar ot kokuyo resmen kızıma üzülüyorum. kızlar bide iyi haber var benim için hep kötü mü konuşacaz kızımın mr ı cerrahpaşa radyoloji tarafından incelendi ve normal bulundu

canım sen ne kadar yedirirsen yedir bebeğine yaramasına bağlı kilo alımı.benim oğlum günde 12 biberon 150 cc yiyor ama kilosu normal az verince çok ağlıyor.aptamil kullan her bebeğe hitap ediyor.birde sakın çok sık mama değiştirme bebeğin mamadan tiksinmesin.ben oğlumda bunu yaşadım.alışması zor oldu.birde biberonla yemek rahat olduğu için yavaş yerler bebekler benim oğlum 1 biberonu yarım saatte bile bitirdiği olur.birde çok mama verme yoksa bir alışırsa anne sütünü bırakabilir.ama anne sütün çok azsa yapacak bir şey yok vericeksin tabi.ben oğluma 150 cc 3.buçuk ölçek mama ile veriyorum çok yediği için.aslında mamasında 150 cc günde 5 kere 5 ölçek diyor ama 5 ölçek çok fazla mesala o suya benim oğluma ağır geliyor.ben sulu yapıyorum hem içimi kolay oluyor oğlum için.ama dikkat et canım benim oğlum hiç anne sütü almadı.anne sütün normalse günde 5 kere 3 ölçek 100 yada 125 cc mama yater açlığına göre sen ayarlıcaksın mamasını inşallah anne sütün 2 yaşına kadar devam eder canım

sağol canım açıklaman için. benimki çoğunlukla anne sütü alıyor zaten günde 1 yada 2 kez mama veriyorum. onuniçin takıldım yani en fazla 90 cc oluyor bunda da.demek ki acıkmıyor yani. maşallah seninki sık sık acıkıyor demek ki 12 kez demek 2 saat aralıklarla neredeyse. dediğin gibi hepsini 5 ölçek versen ağır gelir inşallah yeter sütüm de emziririm.

oyy hadı gozun aydın canım cok sevındım benım kafam ıyıce karıstı sımdı hangı sıklar elendı gerıye ne kaldı ?

kızlar bayadır giremiyorum malum 2 cocuk 2 side bebek sayılır bişi soracam size bebegimin bilegi sanki böyle bişi sıkmısda bogulmus gibi duruo tombiş olmus die düsündüm ama ayak bilegindeki cizgiyi elleyince cok sert ve derin gelio elime normalmi kızlar yaaaa insalah normaldir sizin bebeklerdede varmı

slm kızlar..kaç gündür giremiyordum...ne güzel buluşmalar ayarlıyorsunuz yakın olsa bende gelirdim:)))kaçacak yer arıyorum zaten...dün gece saat 2 de bi patlama sesiyle uyandım,deprem oluyo zannetim...çok şükür deprem deildi,komşu suriyenin sesleri baya bir gelir oldu memleketimize((ama ben hayatımda böyle ses duymadım...oradakiler napıyor acaba...sabahtan beride etkisindeyim o sesin...piskolojim bozuldu resmen...yarabbi şu savaşlar bitsin artık,çoçuklarımı düşünüyorum,inşlh iyi bir dünyada büyürler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…