2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

inşallah ağrısız sıkıntısız kolayca atlatırsınız canım.benim oğlumunda pipisi yamuk :) bizimde yakın zamanda sünnet olucak inşallah :)
dün sünnetimizi olduk çok şükür,biz bebeğimizi oynattık oyaladık dr.işini yaptı aramızda perde gibi bişey vardı,neredeyse hiç ağlamadı yavrum lokal anestezi ile yapıldı.en sonda ağladı azıcık o da hemşire ayaklarını tutuyordu hafifde bizde babasıyla ellerini sevip oyalıyorduk yatmaktan sıkılınca ağladı.2 saat sonra yarım ölçek calpol verdik.birde dr bir krem verdi onu 3-4 saatten bir sürüyoruz onun dışında bakımıyla ilgili bişey yok.calpolu bir kez verdik sadece sonra gece 10 a kadar hafif huysuzluk yaptı ama kucakta gezdirerek oyaladık doktor mecbur kalırsanız 4 saat arayla verebilirsiniz demişti ama biz vermeden atlattık.bugünde iyi çok şükür artık yavaş yavaş iyileşir sanırım.biran önce atlatmak lazım şimdi iyileşme süreçleri daha hızlı oluyormuş.
meleğin tez zamanda şifa bulur mutlu sağlıklı huzurlu günler ve bir ömü geçirirsiniz inşallah,üç aylara girdik bu mübarek günlerde Allahın izlerde herşey yoluna girer rabbim şifasını verir inşallah ayşenazın,bol bol dua etmek lazım hem ruhen de seni az da olsa rahatlatır allah kolaylıklar versin kaldıramayağımız yük vermesin hiçbirimize

hepimizin kandili mübarek olsun arkadşalar allah yavrularımızla eşlerimizle hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin inşallah bu güzle günleri hakkıyla geçirelim inşllah

masallah cok guzelsınnn , canm ısıne karısmak ıstemem ama erken degılmı oturması ıcın daha
tabikii erken canım ama bu pozu kaçırmak istemedik...
hepimizin kandili mübarek olsun arkadşalar allah yavrularımızla eşlerimizle hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin inşallah bu güzle günleri hakkıyla geçirelim inşllah

amin canım...bende herkesin kandilini kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim..rabbim herkese sağlık,mutluluk,huzur dolu günler versin..ülkemizide hertürlü tehlikelerden korusun inşlh..

seni çok iyi anlıyorum bende tek ben mi işe başladım acaba diyordum kızım 22 şubat doğumlu ben 22 nisanda işe başlamak zorunda kaldım ilk günler gizli gizli ağladığım çok oldu 3 vesait gittiğim işyerime aradaki mesafeleri koştumki eve 10 dakikada olsa erken varmak için çok kötü hissettiğim zamanlar oldu çok şükürki annem bakıyor kızıma başka kimseye bırakamazdım sabahları uyanık bana gülerken onu bırakmak zoruma gitsede biraz olsun alıştım geri kalan tüm zamanlarımda kızım kucağımda emziriyorum kızımda bensizliğe alıştı sanırım işe girdiğimden beri çok şükür gaz olayı bitti gece yatırıyorum uyuyor eskiden sadece ben alınca memede susardı şimdi meme krizleri çok tutmuyor ne yapıcağım diye kara kara düşündüm ilk zamanlar ama yoluna soktum sayılır düzenimizi çok şükür

kandiliniz mübarek olsun kızlar allahım bugüzel günde dualarımızı kabul etsin eşimiz bebeğimiz ve ailelerimizle sağlıklı mutlu bişekilde yaşamayı nasip etsin

Mübarek Regaip Kandilinizi kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim kızlar evladlarımızla eşlerimizle güzel kandiller geçirmek dileğiyle bu mübarek günün hatrına rabbim dertlilere deva borçlulara eda hastalara acil şifalar nasip eylesin amin

slm herkese öncelikle meleklerimizi allah kkorusun ayşenaza bende dua ediyorum inş en kısa sürede atlatır benim erken doğumdu uzayan sarılıktı kolikti derken şimdide burun tıkanıklığı ben deniz suyu kulanıyorum pek işe yaramadı eşim bir yerden duymuş aspiratör zararlıdır diye sizler kulanıyormusunuz kullanıyorsanız ne tür bişey kulanıyorsunuz cevaplarınızı bekliyorum benim bebek çok huzursuz nefes almakta çok zorlanıyor emmeyi red ediyor

Son düzenleme:

amin amin bende ayşe naz için bol bol dua ediyorum rabbim şifasını versin inş. tez vakitte burun aspiratörü zararlı diyorlar çok vakumla çekiyorya burnuna bende kullanmıyorum çengelli iğnenin arka tarafıyla alıyorum kendimmmm

RABBİM İNSALLAH AYSENAZIMIZA SİFA VERİR CANIM suan bebeginin sana cok ihtiyacı var ona üzüldügünün hissettirme umarım bişeyi yoktur. benim bebegiminde boynu tutmuyor die bir sürü ultrason ve mr verdiler bıngıldak yapısından dolayı 15 günde bir kafatası ultrason cektiriyoruz allah korusun su toplaması olabilir dedi dr ama bn inanıyorun oglumun birseyi yok insallah bak 3 gündür oglum basını dik tutabiliyor allaha tevekkül et rabbim yardımcımız olsun. insşallah bebişlerimizin birşeyi yoktur gecmiş olsun tekrar

Gecmis olsun tekrar.bugun kandil.dualarim seninle.allaha emanet ol.umarim seni uzen hersey en kisa zamanda geride kalir...

Hayelcim bende de var o içsesten, ama aynen o içteki sese hiiiiç kulak vermeyeceksin benim de iştahım emzirmeyle çok arttı ve emzirmeyi bıraktığımda ne olacak çok merak ediyorum, şimdi en azından süt üretmek için vücut yakıyor o kalorileri. Aynen yaaa, bebişe gidiyor yediklerimiz, yarasınnnn ama çok tatlı oluyor dimi o arada atıştırmalar filan ek gıdaya geçene kadar dikkat etmiycem valla
Düşünsene senle ben aynı apartmanda oturan komşular olsaydık ne gazlardık biribirimizi kahvaltılar beş çayları, ne güzel olurdu. Yediklerimizden Vicdan azabı duyduğumuzda da beraber yürüyüşe çıkardık

ayyy ewet çok güzel olurdu:))zaten günlerden,gelene gidene yaptıklarımdan az yiyorum ya, bide senle yerdik...amaannn boş vercen, bi daha mı gelecez dünyaya dimi:))ne demişler can boğazdan gelir:))2 can beslediğimize göre,yemeye devamm..
ama bu bebiş yağmuruma çok benziyor. bi ara bende foto koyarım. maaşallah kızına.

merakla bekliyoooruuuummmm...

Gunaydin anneler.allahim herkezin dualarini kabul eder insallah.bizde uc aylik olduk.cirkin bir kizin var.kalca gelisim geriligi tanisi nedeniyle freska diye bir bez takiyoruz.iki ay boyunca kullanacakmisiz. Ben cok uzuluyorum duzelmezse naparim diye. Aranizdabenzer durumda olan var mi.sakin ihmal etmeyin ultrason cektirmeyi.bana da dua edin lutfen

canım benim oglumunda pipisinin üst kısmında iki başlı gibi değişik ((daha önce tabi görmediğim için belkide bana değişik geliyor)) birşey var et parcası gibi...yeni doğdugunda yogun bakımda yatarken göstermiştim doktora gecen ayda nefroloji hocamıza tekrar gösterdim bizden habersiz sünnet yaptırtmayın, üstteki eti sünnet esnasında alıp alta yapıştırcaz mı ne dedi bir zararı olmuyor tabi sizinki farklı bizimki farklı ama söyliyeyim dedim canım

oyy masallah canım oğluşuna çok yakışıklı bir sıpa olmus artık annesiii maşallahh

canımm ya Rabbim yardımcınız olsun dua ettim bende.inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerde almak nasip olur moralini yüksek tutmaya calıs canım hersey rabbimin bir sınavı böyle düşünmeye calıs dua et hep içinden beterinden korusun rabbimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…