- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.001
Eki Görüntüle 712892 Eki Görüntüle 712893 kızlar bakın bizim kazan tatlımız...şekeri fazla olmuş ama :)))maşallah kızıma...
hayırlı olsun cnm bende dr. götürdüm pipisinin ucu kapalı geciktirmemem gerektiğini söyledi bu hafta sonu düğün varöteki hafta yaptırcam inş iyileşme sürecini vaktin olursa yazarsın.. tekrar geçmiş olsun sorunsuz rahat bi şekilde atlatırsınız inş..
dün sünnetimizi olduk çok şükür,biz bebeğimizi oynattık oyaladık dr.işini yaptı aramızda perde gibi bişey vardı,neredeyse hiç ağlamadı yavrum lokal anestezi ile yapıldı.en sonda ağladı azıcık o da hemşire ayaklarını tutuyordu hafifde bizde babasıyla ellerini sevip oyalıyorduk yatmaktan sıkılınca ağladı.2 saat sonra yarım ölçek calpol verdik.birde dr bir krem verdi onu 3-4 saatten bir sürüyoruz onun dışında bakımıyla ilgili bişey yok.calpolu bir kez verdik sadece sonra gece 10 a kadar hafif huysuzluk yaptı ama kucakta gezdirerek oyaladık doktor mecbur kalırsanız 4 saat arayla verebilirsiniz demişti ama biz vermeden atlattık.bugünde iyi çok şükür artık yavaş yavaş iyileşir sanırım.biran önce atlatmak lazım şimdi iyileşme süreçleri daha hızlı oluyormuş.inşallah ağrısız sıkıntısız kolayca atlatırsınız canım.benim oğlumunda pipisi yamuk :) bizimde yakın zamanda sünnet olucak inşallah :)
meleğin tez zamanda şifa bulur mutlu sağlıklı huzurlu günler ve bir ömü geçirirsiniz inşallah,üç aylara girdik bu mübarek günlerde Allahın izlerde herşey yoluna girer rabbim şifasını verir inşallah ayşenazın,bol bol dua etmek lazım hem ruhen de seni az da olsa rahatlatır allah kolaylıklar versin kaldıramayağımız yük vermesin hiçbirimizearkadaşlar çok zor günler geçiriyorum kızımın hastalığı hala araştırılıyor ve sonuca varamadık ciddi şeylerden şüpheleniyorlar epilepsi ilaçları yüzünden uyku moduna geçti uyandıramıyoruz. zar zor besliyoruz hastaneler yardım etmiyor çapa marmara cerrahpaşaya yatışımız olmalı ama yataklar dolu çaresizlik çok zor lütfen kızım ayşenazım için dua edin. isme yapılacak dua rabbim kabul eder belki
inş. sorunsuz atlatırsınız.oğlum 10 aylıktı sünnet olduğu zaman.birkaç günnde normale dönmüştü.küçükken daha rahat atlatıyorlar derler ya hep, doğru sanırım. hep olumlu şeyler duydum erken olanlarla ilgili.inş. sizi deişler yoluda gider. ama insan olupp bitene kadar rahatayamıyor o da ayrı tabi...
tabikii erken canım ama bu pozu kaçırmak istemedik...masallah cok guzelsınnn , canm ısıne karısmak ıstemem ama erken degılmı oturması ıcın daha
hepimizin kandili mübarek olsun arkadşalar allah yavrularımızla eşlerimizle hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin inşallah bu güzle günleri hakkıyla geçirelim inşllah
Valla işe başlayacaklar Allah kolaylık versin !...
Ben maalesef Nisan başı işe başladım aslında 6 Mayısdı işe başlama tarihim... Eee serbest meslek olunca maalesef birde erken çağrılınca artı maddi olarak da mecbur olunca el mahkum başlanıyor..Ama o ilk günkü burukluğumu içimin acısını anlatamam sizlere...Sürekli için için ağlıyosunuz akşam olupda bebişinize kavuşunca birde ona sımsıkı sarılıp ağlıyosunuz...Ben her sabah ondan ayrılırken çok zorlanıyorum...Helede büyüyünce daha da zor olucak 3 ayımız bitti ufağız henüz o yüzdeen birşey anlamıyoruz aslında anlıyor da anlamıyoruz , gün boyu huzursuzlanıyoruz anneannemize,Uyumak istemiyoruz... Ne zaman ki siz eve gelip onu emziriyosunuz sizle huzur buluyo kucağınızda sütüne ve annesine kavuşunca ufaklık...İşte o zaman ki mutluluğumu size anlatamaam...Dünya duruyo benim için...Herşey onun için ha gayret diyorum...Eğer ki sizde benim gibi annenize veya kayınvalidenize bırakıp işe gidebilen şanslılardansanız yüreğinizdeki o burukluk az da olsa hafifliyo gibi oluyo çünkü onun güvende olduğunu biliyosunuz....
slm herkese öncelikle meleklerimizi allah kkorusun ayşenaza bende dua ediyorum inş en kısa sürede atlatır benim erken doğumdu uzayan sarılıktı kolikti derken şimdide burun tıkanıklığı ben deniz suyu kulanıyorum pek işe yaramadı eşim bir yerden duymuş aspiratör zararlıdır diye sizler kulanıyormusunuz kullanıyorsanız ne tür bişey kulanıyorsunuz cevaplarınızı bekliyorum benim bebek çok huzursuz nefes almakta çok zorlanıyor emmeyi red ediyor
arkadaşlar çok zor günler geçiriyorum kızımın hastalığı hala araştırılıyor ve sonuca varamadık ciddi şeylerden şüpheleniyorlar epilepsi ilaçları yüzünden uyku moduna geçti uyandıramıyoruz. zar zor besliyoruz hastaneler yardım etmiyor çapa marmara cerrahpaşaya yatışımız olmalı ama yataklar dolu çaresizlik çok zor lütfen kızım ayşenazım için dua edin. isme yapılacak dua rabbim kabul eder belki
aferrin sana kumpi...ohhhh sende bendenmişsin...bende aynı taktikleri uygulayanlardanım:)))dediğin gibi bide iş yaptıkmı,devamlı eller dolapta...içten bi ses yeme dio ama başka seste emziklisin sana deil kızına gider dio..meccc buurrrr yiyiyorum....ne çektikkk beee:)))
Eki Görüntüle 712892 Eki Görüntüle 712893 kızlar bakın bizim kazan tatlımız...şekeri fazla olmuş ama :)))maşallah kızıma...
ayyy ewet çok güzel olurdu:))zaten günlerden,gelene gidene yaptıklarımdan az yiyorum ya, bide senle yerdik...amaannn boş vercen, bi daha mı gelecez dünyaya dimi:))ne demişler can boğazdan gelir:))2 can beslediğimize göre,yemeye devamm..Hayelcim bende de var o içsesten, ama aynen o içteki sese hiiiiç kulak vermeyeceksinbenim de iştahım emzirmeyle çok arttı ve emzirmeyi bıraktığımda ne olacak çok merak ediyorum, şimdi en azından süt üretmek için vücut yakıyor o kalorileri. Aynen yaaa, bebişe gidiyor yediklerimiz, yarasınnnn ama çok tatlı oluyor dimi o arada atıştırmalar filan ek gıdaya geçene kadar dikkat etmiycem valla
Düşünsene senle ben aynı apartmanda oturan komşular olsaydık ne gazlardık biribirimizikahvaltılar beş çayları, ne güzel olurdu. Yediklerimizden Vicdan azabı duyduğumuzda da beraber yürüyüşe çıkardık
ama bu bebiş yağmuruma çok benziyor. bi ara bende foto koyarım. maaşallah kızına.
(((Sünnet Derisinin Darlığı (fimozis) ve Pipi iltihabı (balanit)
Sünnet derisi, tıptaki adıyla prepisyumun dar olmasına ve geriye doğru sıyrılamamasına fimozis deniliyor. Normal şartlarda sünnet derisi geriye doğru kolayca sıyrılıp pipi ucunun tam olarak görülebilmesi gerekiyor. Ancak fimozis durumunda bu deri sıyrılamıyor ve pipi ucu görünmüyor. Bu durumun yol açtığı en önemli sorunlar, çocuğun idrarını rahat yapamaması ve idrar yolu enfeksiyonu. Sünnet derisi darlığı, balanit denilen pipi iltihabına da yol açıyor. Sünnet derisinin altındaki salgılar, mikroplar ve ölü hücreler birleşerek smegma denilen peynir kırıntısı görünümünde parçacıklar oluşturuyor.)))
Kızlar oğlumun pipisinin ucu nerdeyse kapalı iğnenin ucu kadar delik var.Nette yukarda yazanları okudum sorun bu sanırım devamında sünnet olması gerekiyor yazıyordu.Sizdede böyle sorun yaşayan varmı aranızda ? Yarın götürücem bari sünnet olucaksa dönmeden sürünmeden yaptırıyım :18:
Eki Görüntüle 710088
çoğu zaman çocuğum olmucak diye çok ağladım.hep düşünürdüm anneler gününde ne yaparım diye..ama çok şükür dün oğluşumla çok güzel anneler günü geçirdik iyiki varsın oğlum...herkesinde anneler gününü kutluyorum...
arkadaşlar çok zor günler geçiriyorum kızımın hastalığı hala araştırılıyor ve sonuca varamadık ciddi şeylerden şüpheleniyorlar epilepsi ilaçları yüzünden uyku moduna geçti uyandıramıyoruz. zar zor besliyoruz hastaneler yardım etmiyor çapa marmara cerrahpaşaya yatışımız olmalı ama yataklar dolu çaresizlik çok zor lütfen kızım ayşenazım için dua edin. isme yapılacak dua rabbim kabul eder belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?