2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kumpirella çok çok güzel yazmışsın ağzına sağlık kızlar valla yatın kalkın şükredin ben iş başı yaptım bile 79 günlükken bıraktım bebişimi ilk gün zor geldi tabiki ama sonra alıştım çok şükür kızımda alıştı

Valla işe başlayacaklar Allah kolaylık versin !...
Ben maalesef Nisan başı işe başladım aslında 6 Mayısdı işe başlama tarihim... Eee serbest meslek olunca maalesef birde erken çağrılınca artı maddi olarak da mecbur olunca el mahkum başlanıyor..Ama o ilk günkü burukluğumu içimin acısını anlatamam sizlere...Sürekli için için ağlıyosunuz akşam olupda bebişinize kavuşunca birde ona sımsıkı sarılıp ağlıyosunuz...Ben her sabah ondan ayrılırken çok zorlanıyorum...Helede büyüyünce daha da zor olucak 3 ayımız bitti ufağız henüz o yüzdeen birşey anlamıyoruz aslında anlıyor da anlamıyoruz , gün boyu huzursuzlanıyoruz anneannemize,Uyumak istemiyoruz... Ne zaman ki siz eve gelip onu emziriyosunuz sizle huzur buluyo kucağınızda sütüne ve annesine kavuşunca ufaklık...İşte o zaman ki mutluluğumu size anlatamaam...Dünya duruyo benim için...Herşey onun için ha gayret diyorum...Eğer ki sizde benim gibi annenize veya kayınvalidenize bırakıp işe gidebilen şanslılardansanız yüreğinizdeki o burukluk az da olsa hafifliyo gibi oluyo çünkü onun güvende olduğunu biliyosunuz....

canım boşver gitsin ya, ne kadar zor durumda olabilirler ki? sensiz de işleri öyle idare ederler ki şaşar kalırsın. kendinden ve bebeğinden başka kimseyi umursama derim. iş hayatı öyle hatırla gönülle, kırılacaklar demekle gitmiyor bence. bundan daha geçerli ne gerekçen olabilir ki? sakın taviz verme, eğer eylülde başlamak senin hakkınsa bunu istediğini açıkça belli et derim. bir kere iki kere dersin, onlar da kararlı olduğunu görürse ona göre ayarlarlar kendilerini. eylül temmuzdan çok daha iyi, hem ek gıdalara adam akıllı geçmiş olursunuz, hem o bunaltıcı sıcaklarda başlamamış olursun çalışmaya. evet bebeğin çok küçük, ve sen de onunla kalmak istiyorsun. herkes sana karşı anlayışlı olmak zorunda.

kızlaarrrrrr oğlum yarın sünnet olacak Allah nasip ederse,tam 82 günlük olacak yarın ve 13.30 a randevumuzu aldık,lokal anestezi ile oacak,inşallah herşey yolunda gider bebeğim çok canı yanmadan rahatlar.düşününce heyecanlanıyorum birazda korkuyorum yavrumun canı çok yanar mı acaba die sonrasında iyileşme süreci nasıl olur diye ama bakalım nasip artık.aklınıza gelirse dua edin sizlerde oğlum sorunsuz atlatsın inşallah :))

sorunsuz atlatırsınız inş
hemen iyileşiyor zaten
şimdiden geçmiş olsun delikanlıya

inş. sorunsuz atlatırsınız.oğlum 10 aylıktı sünnet olduğu zaman.birkaç günnde normale dönmüştü.küçükken daha rahat atlatıyorlar derler ya hep, doğru sanırım. hep olumlu şeyler duydum erken olanlarla ilgili.inş. sizi deişler yoluda gider. ama insan olupp bitene kadar rahatayamıyor o da ayrı tabi...

slm kızlar nasılsınız çoktandır giremiyorum yeni yeni
arkadaşlar gelmiş:) topiğin daimilerindendim özledim buraları :)
pcakannnnnnnnnnn naber tatlım

hayırlı olsun cnm bende dr. götürdüm pipisinin ucu kapalı geciktirmemem gerektiğini söyledi bu hafta sonu düğün var öteki hafta yaptırcam inş iyileşme sürecini vaktin olursa yazarsın.. tekrar geçmiş olsun sorunsuz rahat bi şekilde atlatırsınız inş..

merhaba kızlar ben geldim izine çıktığımdan beri hiç yazamadım size çok kızgınsınız belki bana biliyorum ama inanın vaktim olmadı spinal sezeryan ile kızım oldu rabbime şükürler olsun iş başı yaptım babaannesi bakıyor kızıma

inşallah ağrısız sıkıntısız kolayca atlatırsınız canım.benim oğlumunda pipisi yamuk :) bizimde yakın zamanda sünnet olucak inşallah :)

arkadaşlar çok zor günler geçiriyorum kızımın hastalığı hala araştırılıyor ve sonuca varamadık ciddi şeylerden şüpheleniyorlar epilepsi ilaçları yüzünden uyku moduna geçti uyandıramıyoruz. zar zor besliyoruz hastaneler yardım etmiyor çapa marmara cerrahpaşaya yatışımız olmalı ama yataklar dolu çaresizlik çok zor lütfen kızım ayşenazım için dua edin. isme yapılacak dua rabbim kabul eder belki

çok geçmiş olsun ben dua ettim ayşenaz a Rabbim en kısa zamanda sıkıntısını gidersin kolaylaştırsın her bir işinizi inş..

ALLAH yardımcın olsun güçlü ol bu zor günler elbet bitecek ve miniğinin sana ihtiyacı var kendini bırakma RABBİM en kısa sürede meleğine şifa verecek inş.

bende ettim cnm allah ayşenaza şifa versin.. allah kimseyi hastanelere düşürmesin inş.allah yardımcın olsun cnm...

ALLAH yardımcın olsun canım.seni çok iyi anlıyorum çaresizlik nedir çok iyi biliyorum RABBİM şifa versin anne babaya bol bol sabır versin inşallah canım.umarım kısa sürede atlatırsınız.dualarım hep bebeşinle olucak inşallah

Teşekkür ederim kumpirella moral verdin bana:)Artık bu sene mayo ile idare edeceğim. Mayokiniler çok güzel ama eski kiloma dönemedim (9 kilom daha var verilecek) .Kızım var teyzesi hatta bikini altı aldım bile mor üstü çiçek süsleri olan, inşallah giyecek tatilde, ben de merak ediyorum ne yapacak deniz suyuna girince, banyoya bayılıyor ama denizde ne yapar bilmem. Ben hamileliğimin 4.ayında denize girdim en son, ondan sonrada sürekli rüyalarımda denizde yüzdüğümü gördüm. Yüzmeyi çok özlediğimden gideceğiz yoksa biraz zordu gitmemiz.İnşallah sana da nasip olur gitmek.

Allahım şifa versin Ayşenazına, sana da sabır ve güç versin.Ne olursa olsun sakın kötü düşünme hep umutlu ol, mutlu şeyleri hayal et.Tahmin edebiliyorum çok zordur ama kızının sana çok ihtiyacı var moralini yüksek tutman lazım.Buradaki herkes dua edecektir merak etme, Allahım yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…