2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
baharrrrrrr naber nasılsın ahmet nasılllll

iyiyiz biz cok sükür bu aralar pek giremedim de gecmiş yapıyordum.bi taraftan da yorum yazarken 1saat olmus gireli anlamadım hiç diye düşünüyordum:)) ahmet efe cok sükür iyi diyeyim iyi olsun..salı günü böbreklerine bakıldı yine ultrasona girmek zorunda kaldı bu dogdugundan bu yana 3.kez US girişi inşallah paşama zarar vermiyordur..ama böbreklerinde ki kistler hala aynıymıs polikistik böbrek dedi..ama böbregin işlevini kistler değil kan degerlerinde ki üre kreatin degerleri belirlermiş..hiç anlamıyorummmmm hamileliğim boyunca zehir ettiler hayatımızı aglata aglata bu kistler yüzünden.şimdide kistlerin öneminin olmadıgını söylüyorlar... doktor olmak için ettikleri yeminlere yazık.....
sen nasılsın bu arada_?

kızlar kalca ultrasonu kaçıncı ayda cekiliyor? biz 3 aylık oluyoruz yarın..ama ne rota asısını söyledi doktorumuz nede kalca ultrasonunu..bi böbrektir tutturdu gidiyor bakalım hayırlısı

amannnn bende anlamıyorum bu doktorların işini ben doğum yaptım odaya indim bekliyorum kızımı getirmediler sonra geldi doktor bebeğin solunum yollarında sorun var herşeye hazırlıklı olun dediler o psikolojiyi düşünsene çok kötü oldum sonrada allahın mucizesi bu bebeğin yaşaması dedi bana neyse kafana takma pek dediklerini çok ciddiye alma kuzu nasıl olayım ben işe başladım çalışıyorum kızıma babaannesi bakıyor iyi çok şükür alışmaya çalışıyorum kuzum bensizliğe çok gazlı sancılı çok ağlıyor hiç sorma zor yani hem çalışıp hem çocuk sahibi olmak

artık eldivenlerinden kurtulan oğluşumun çirkin halleri teyzeleriiii :))

Eklentiler

• $IMG_2273.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_2282.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 23
  • $IMG_2285.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 31
Kalca ultrasonu birinci ay dolunca cekiliyor. Gerekirse uc aylikta yenileniyor

1 ay dolduğunda çekiyorlar kızımın öyle çekmişlerdi

carsamba tekrar gidilcek doktora sorayım bakalım bi hiç çekilmedi ahmetefe'ye henüz hoplatırken basmaya calısıyor artık sıkıntı varmı bilmiyorum ama bakmalarında fayda vardır tabii...
tesekkürler

maş. benim kuzuma allah nazarlardan saklasın inş. bahar kaç kilo kuzu ya benim kız kilo almıyor bide sadece anne sütümü veriyorsun

6kilo 60cm canım..biraz boyumuz sanki yavas uzuyor gibi zaten dogdugunda 54cm.di evet sadece anne sütü verdiriyor doktorumuz hastanede kaldıgında 26gün hem mama hem anne sütü bi taraftan da serum aldı belki buyüzden kendni cabuk toparladı bilmiyorum ki canım..kilo cok da önemli değil..kilo kaybı olmasın da yavas yavas alsın..hem artık hareketlenmeye basladılar bu da kilo alımlarını etkiler diye düşünüyorum canım. seninki ne kadarlık

maş. maş. nazar değmesin canım benim küçücük bünyeleriyle nelerin üstesinden geliyorlar kızım 3250 gr 50 cm doğdu hastaneden çıkarken 3175 gr dı 8 şubatta doğdu şimdi ise 5500 gr 60 cm boyu kilosu az gibi geldi bana ama ben hem anne sütü hemde mama veriyorum sütüm gezmeye gittide gelecek en kısa zamanda oluk oluk

benim sütüm de öle oluk oluk hiç olmadı ya ahmet efe de sanırım doymuyor cünkü 45 50 dk.aralıgıyla hep uyanıyor geceleri bazen daha uzun uyuyor aglayarak uyandıgında artık cogu kez agzınında şapur şupur sesleriyle beraber acıktıgı anlasılıyor :))
birde bu aralar tükürük cıkartmaya basladı böyle mi oluyor bişeymi yediğini sanıyor anlamadım ama
senin kızında iyi canım masallah cok zayıf değil aman iyi olsunlar hastanelere düşmesinler de nazlı nazlı büyüsünler razıyız:))
müge anlı basladı buarada benim favorim :))

bizimde pipimiz yamuk hep bezimizin bir tarafı doluyor bakalım doktor takip edicez düzelmezse sünnet dedi bizede.çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız darısı başımıza artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…