- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.021
baharrrrrrr naber nasılsın ahmet nasılllll
iyiyiz biz cok sükür bu aralar pek giremedim de gecmiş yapıyordum.bi taraftan da yorum yazarken 1saat olmus gireli anlamadım hiç diye düşünüyordum:)) ahmet efe cok sükür iyi diyeyim iyi olsun..salı günü böbreklerine bakıldı yine ultrasona girmek zorunda kaldı bu dogdugundan bu yana 3.kez US girişi inşallah paşama zarar vermiyordur..ama böbreklerinde ki kistler hala aynıymıs polikistik böbrek dedi..ama böbregin işlevini kistler değil kan degerlerinde ki üre kreatin degerleri belirlermiş..hiç anlamıyorummmmm hamileliğim boyunca zehir ettiler hayatımızı aglata aglata bu kistler yüzünden.şimdide kistlerin öneminin olmadıgını söylüyorlar... doktor olmak için ettikleri yeminlere yazık.....
sen nasılsın bu arada_?
kızlar kalca ultrasonu kaçıncı ayda cekiliyor? biz 3 aylık oluyoruz yarın..ama ne rota asısını söyledi doktorumuz nede kalca ultrasonunu..bi böbrektir tutturdu gidiyor bakalım hayırlısı
artık eldivenlerinden kurtulan oğluşumun çirkin halleri teyzeleriiii :))
Kalca ultrasonu birinci ay dolunca cekiliyor. Gerekirse uc aylikta yenileniyor
1 ay dolduğunda çekiyorlar kızımın öyle çekmişlerdi
maş. benim kuzuma allah nazarlardan saklasın inş. bahar kaç kilo kuzu ya benim kız kilo almıyorbide sadece anne sütümü veriyorsun
6kilo 60cm canım..biraz boyumuz sanki yavas uzuyor gibi zaten dogdugunda 54cm.di evet sadece anne sütü verdiriyor doktorumuz hastanede kaldıgında 26gün hem mama hem anne sütü bi taraftan da serum aldı belki buyüzden kendni cabuk toparladı bilmiyorum ki canım..kilo cok da önemli değil..kilo kaybı olmasın da yavas yavas alsın..hem artık hareketlenmeye basladılar bu da kilo alımlarını etkiler diye düşünüyorum canım. seninki ne kadarlık
maş. maş. nazar değmesin canım benim küçücük bünyeleriyle nelerin üstesinden geliyorlar kızım 3250 gr 50 cm doğdu hastaneden çıkarken 3175 gr dı 8 şubatta doğdu şimdi ise 5500 gr 60 cm boyu kilosu az gibi geldi bana ama ben hem anne sütü hemde mama veriyorum sütüm gezmeye gittide gelecek en kısa zamandaoluk oluk
artık eldivenlerinden kurtulan oğluşumun çirkin halleri teyzeleriiii :))
Eki Görüntüle 713936 Eki Görüntüle 713937 Eki Görüntüle 713938
buda oğluşumun son hali saçlarımızı kestik biz maşşallah
Eki Görüntüle 712892 Eki Görüntüle 712893 kızlar bakın bizim kazan tatlımız...şekeri fazla olmuş ama :)))maşallah kızıma...
dün sünnetimizi olduk çok şükür,biz bebeğimizi oynattık oyaladık dr.işini yaptı aramızda perde gibi bişey vardı,neredeyse hiç ağlamadı yavrum lokal anestezi ile yapıldı.en sonda ağladı azıcık o da hemşire ayaklarını tutuyordu hafifde bizde babasıyla ellerini sevip oyalıyorduk yatmaktan sıkılınca ağladı.2 saat sonra yarım ölçek calpol verdik.birde dr bir krem verdi onu 3-4 saatten bir sürüyoruz onun dışında bakımıyla ilgili bişey yok.calpolu bir kez verdik sadece sonra gece 10 a kadar hafif huysuzluk yaptı ama kucakta gezdirerek oyaladık doktor mecbur kalırsanız 4 saat arayla verebilirsiniz demişti ama biz vermeden atlattık.bugünde iyi çok şükür artık yavaş yavaş iyileşir sanırım.biran önce atlatmak lazım şimdi iyileşme süreçleri daha hızlı oluyormuş.
meleğin tez zamanda şifa bulur mutlu sağlıklı huzurlu günler ve bir ömü geçirirsiniz inşallah,üç aylara girdik bu mübarek günlerde Allahın izlerde herşey yoluna girer rabbim şifasını verir inşallah ayşenazın,bol bol dua etmek lazım hem ruhen de seni az da olsa rahatlatır allah kolaylıklar versin kaldıramayağımız yük vermesin hiçbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?