- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.061
moralini bozma cnm bak önemli bişey yokmuş allah dermansız dert vermesin (sevyeterdi galiba aynı sorunu olan)
arkadaşlar bebeim 3 aylık oldu,ama hala başını tutamıyor.bugün doktorumuz endişelendi ve nörolojiye sevketti,ancak sinirlerinde bişey çıkmadı yani bacağına ayağına kollarına vurulduğunda hep tepki verdi.sadece başını dik tutamıyoraranızda bu durumu yaşayan var mı? yada sonradan düzelen var mı? doktorumuz sürekli yüz üstü yatırın kendi kendine başını kaldırmaya çalışsın kasları güçlensin dedi.moralim çok bozuk
canım ben subat 8 de dogum yaptım oglumun hala bası dik tutmuyor hatta yüzüstü yatırdıgımda bıraksam bogulacak allah korusun dr umuz bize 15 gün sonra yine gel tutmazsa norolojiye göndercem dedi sonra birde kafatası filmi falan cekti cok sükür bişi cıkmadı su toplaması varmı die bakmıs.birde sen bebegigin ayagına bastırsan basabiliyormu vucudunu tasıyormu yoksa dizleri katlanıyormu cok canım sıkılıo oglumun bu durumuna insallah bişeyleri yoktur yaa
Sağol canım anlattığın için. Ben de öyle tahmin etmiştim. Benimkinin öyle yapınca şu anda kafası biraz geriye gidiyo, her gün yüzüstü koyuyorum egzersiz olsun diye ama hiç sevmiyor öyle durmayı. Birkaç saniye sonra mıkırdanmaya başlıyor. 3 hafta zamanımız var, bakalım o zamana ne kadar ilerleyecek.Canim bebegi sirt ustu yatiriyor ve el bileklerinden kaldiriyor.bebegin verdigi refeksi gozlemliyo.3.ay muayenmizde doktor kizimi boyle muayene etti.doktor ellerinden tuttugunda kizim kalkmaya ugrasti.sonra doktor birakti.gayet guzel dedi.kizim tamamen uzun sure basini tutamiyor hala kucagima aldigimda destekliyoeum cunku ani hareket ediyo.daha cok kucukler.
Sağol canım anlattığın için. Ben de öyle tahmin etmiştim. Benimkinin öyle yapınca şu anda kafası biraz geriye gidiyo, her gün yüzüstü koyuyorum egzersiz olsun diye ama hiç sevmiyor öyle durmayı. Birkaç saniye sonra mıkırdanmaya başlıyor. 3 hafta zamanımız var, bakalım o zamana ne kadar ilerleyecek.
Her zaman kazandibini tavukgöğsüne tercih etmişimdir, bunda ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım. Seni çok fena yerim. Ayrıca o tencerenin içinde uslu uslu oturmak nedir yahu, insan hiç mi rahatsız olmaz? Sanki hergün yaptığı iş
Biz ilk ultrasonu ilk ay sonunda çektirdik, bir kalça oturmuştu, bir kalça hala tam oturmamıştı, ikinci ay sonunda tekrarladık çekimi şimdi düzelmiş çok şükür.
Bu çocuk bende yoga etkisi uyandırıyor, bakınca adeta yumuşuyor, huzura eriyorum. Bir tür nihat hatipoğlu etkisi diyebilirim
Bu şekilde bakmaya devam ederse sen ilerde yaramazlık yapınca filan kızamazsın buna baharcım
Valla süt olayının beyinde bittiğinin canlı kanıtısın, beynine "çok zor şeyler yaşadım hamileliğimde, bir de sütüm yetti yetmedi sıkıntısı istemiyorum üleeeeennnn" komutları gönderdin, vücut da ona uydu herhalde. Şartladın vücudunu ahmetefe'yi beslemek için bence, memelerin de başka çaresi kalmadımaşallah sana, sütüne ve oğluşuna
Giderken zaten birkaç ay gelmeyeceğini yazmıştı, ama yokluğu belli oluyor değil mi?
Yüz üstü yatarken bu kadar keyifli olması ne güzelbenim kız çok sıkılıyor yüz üstü yatırınca
Rüzgarrrrrr.... Yüzüstü yatarken çenenden minnacık ısırabilir miyim?napiyim, sen de böyle datlu olmasaydınnnn...
Abisi ne güzel uzanmış yanına, rüzgar'a neler neler öğretecek kimbilir. Küçükler abi ve ablalarından çok şey öğreniyor.
Hele şükür yaaa, aşkolsun canım bu yakışıklı ile bu kadar geç tanıştırdın bizimaşallah oğluna çok tatlı.
Eki Görüntüle 713936 Eki Görüntüle 713937 Eki Görüntüle 713938
buda oğluşumun son hali saçlarımızı kestik biz maşşallah
masallah sızlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bende oglusumun resmını koyayım
Eki Görüntüle 713990 Eki Görüntüle 713991 Eki Görüntüle 713992 Eki Görüntüle 713994
arkadaşlar bebeim 3 aylık oldu,ama hala başını tutamıyor.bugün doktorumuz endişelendi ve nörolojiye sevketti,ancak sinirlerinde bişey çıkmadı yani bacağına ayağına kollarına vurulduğunda hep tepki verdi.sadece başını dik tutamıyoraranızda bu durumu yaşayan var mı? yada sonradan düzelen var mı? doktorumuz sürekli yüz üstü yatırın kendi kendine başını kaldırmaya çalışsın kasları güçlensin dedi.moralim çok bozuk
Evet ısır lütfenısırabılırım senın yerıne , :) bu arada abı kardes muhtesem 2 lı oldular abısı ona aşık ruzgar da abısıne hasta gozlerını ayırmıyor abısınden
canımm benim oglum da 3 aylık ama tam olarak benimkisi de kafasını dik tutmuyor ama ben telaşlanmıyorum daha yavas yavas yapacak diye düşünüyorum yüzüstü yatır o zaten saga sola basını cevirecektir.bi süre sonra aglıyor benimkisi o şekilde yatmaktan hoslanmıyor ama kısa süreli de olsa tutmaya calısıyor basını üzme kendini olur daha ufacık onlar.hem bak bişey de yokmus çok şükür
bu sabah yüzüstü yatırıp kafasını kaldırması için uğraştım,baya bir egzersiz yaptık bebeğimle.en sonunda öyle bir yorulduki beni emerken az önce uyuya kaldı.normalde bu saatlerde uyuması hele uyuyakalması imkansızdı. çok efor sarfetti.inşallah düzelir ve başını dik tutar.
bende merak ediyorum bunu çünkü birkaç gündür sürekli üstündeki kıyafetleri çekiştirir oldu ,benimkide 22 şubat.netten baktığıma göre 3 aylık olduklarında ama bellide olmaz tabiki.Kizlar benim bebegim 23 subat dogumlu oyuncaklari ne zaman tutmaya baslar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?