2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Ikinci bebek oğlum daha karnimdayken, sana kardeş yapalım mi diye kionusuyordu ben razi olmadan yapma ihtimali çok çok az. Sadece beni ikna etmenin yollarını arıyor :)

canım ben doğumdan hemen sonra adet oldum hala her ay adet oluyorum.doktorum bana çocuk istemiyorsan kesin çözüm aylık iğne dedi bende her ay iğne oluyorum.sizlerede tavsiye ederim.annesütü olanlar kesinlikle hap almayın bebeğin süt kalitesi bozuluyor sütten kesilmesini sağlıyor canım.sağlık ocaklarındada aylık iğneleri ebeler yapıyolar.bilginiz olsun canım

:) Benim kızımda resmen tüylü alnında, bacaklarında, omuzlarında resmen siyah tüyler var .Çok üzülüyordum ama doktor ve annem- kayınvalidem dökülür dediği için rahatım. Saçları dökülmeye başladı zaten, sarıydı şimdi yerine çıkan saçlar ne renk olacak merak ediyorum. Eşim benden daha çok üzülüyordu(kızım üzülür,kafasına takar diye) hem doktorun sözüne inandı hemde ben lazer epilasyona götürürüz hiç birşeyi kalmaz genç kız olunca dedim rahatladı :)
Sende sıkma canını bence dökülecekler kışa kalmadan...

Özel mesaj hakkım olmadığı için burdan yazıyorum.
Merhaba Ayça gaz dışında farkettiğim başka bir belirti yoktu, şöyle deneyebilirsin hiç bir şekilde süt ve süt ürünleri içeren birşey yeme buna tereyağ hamur işi gibi içinde katı yağ barındıran şeyler dahil. Ben bunları kestikten üç gün sonra gaz problemimiz oldukça azaldı. Bu arada mama desteği alıyorsan onu da ya kullanmaman ya da değiştirmen gerek çünkü normal mamalarda inek sütü proteini var. Dr bebeğime alerji testi yaptırmadı bu şekilde diyet ve alerjik mama ile anlayabileceğimizi söyledi ve gercekten öyle oldu. Umarım en kısa sürede gaz probleminiz geçer.

Yeniden sizi görmek çok güzel. daha dün karnımızdalardı. ay doğurduk ay doğuracaz derken şimdi büyümelerini paylaşır olmuşuz.. özledim ben hamileliğimi zaten bu gün duygusalım gelmeyin üstüme

ben hiç öyle yapmadım canım ama biz mamaya başlamıştık zaten az kilo aldığı için emzirip geriye kalan zamanlardada sağıp sağıp dolaba atmıştım ilk gün öyle idare etmişler şimdide gündüzleri sağıp akşam eve gidince emziriyorum sabaha kadar kuzumu kaç kilo doğdu ismi ne oldu şimdi kaç kilo boyu ne kadar hangi makinadan aldın ne kadar süt sağıyorsun vs..... ne çok soru sordum dimi

kızlar sizn saçlarınızda dökülüyor mu benim çok dökülüyor 1 haftadırki kel kalıcam yakında avuç avuç gidiyorlar hamileyken bile bu kadar çok dökülmemişti annnemler bebek tanıdıkça saçlarında dökülecek demişti benim paşa şimdi beni tanımaya mı başladı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…