- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.101
Ikinci bebekkastettigi ne canim, yeni bir bebek mi yoksa dogum sonrasinda henuz malum mesele gerceklesmedi mi? Birincisiyse aman sakaya gelmez, bu kafayla kondom da kullanmaz, su igneleri arastir derim. Ikincisiyse, korkuyorsan hic endise etme, kayganlastirici jeller cok kolaylastiriyor derim, tabi kasmayip rahat olmak sartiyla.
Kizlar ben bisey sormak istiyorum. Oglum şu an 3 bucuk aylik. Ve sadece emziriyorum. Dun gece esimle iliskimiz oldu ve esim icime tohumlarini ekmis. 1 mayista adet olmustum 5-6 gun surdu bitti. Şu ertesi gunu haplarindan alsam internetten arastirdigim kadariyla emzirmeyi etkiliyomus. Hap aldiktan 24 saat sonrasina kadar emzirilmemeliymis. Ne yapabiliirm bilgisi olan var mi. Esime o kadar da soyledim adet oldum artik bebis olur dikkat etmek lazim diye ama.. Ben istiyom bi tane daha diyo. Netten arastirdim boyle boyleymis dedim, bozuldu bu sefer.. ne cabuk baktin diyo. Ben daha hazir degilim offf.. Saka mi yapiyoo ciddi mi anlamadim. Şaka mi yapiyosun dedim yoo ciddiyim diyo ama guluyo.. Adetten 14 gün sonra yumurtlama oluyo mudur emzirirken de? Korkuyorum ben yaa..
Eki Görüntüle 715025 Eki Görüntüle 715027 Eki Görüntüle 715028 Eki Görüntüle 715029 Eki Görüntüle 715030 Eki Görüntüle 715031 kızlar bunlarda benim çocuklar maşşallah demeyi unutmayın
Kızlar dogumdan sonra nezaman adet gordunuz? Hala gormedım ben hiç
Kızlar dogumdan sonra nezaman adet gordunuz? Hala gormedım ben hiç
Kızlar birşey soracağım, benim kızımın alnında hala bayağı tüy var, hatta hafifi bıyıkları bile var diyebilirim
Bunlar ne zaman dökülür bir fikriniz var mı? Belki çevrenizde de böyle bebekler görmüşsünüzdür. Ben şeftalimi her haliyle severim de kalırsa ilerde kendi kafasına takar diye düşünüyorum şimdiden
Kk'da daha önce bu konu konuşulmuş ama bunu soran kimse daha sonra tekrar girip de şu ayda döküldü tüyler dememiş.
selam kızlar kimse iş başı yapmadı galiba he benim kızımda çok tüylü ama zayıflıktan galiba ileriye doğru dökülüyormuş haberiniz ola
ben bu gün iş başı yaptım çok duygusalım. ağlamaklıyım. Kızım anneannesinde..
ben bu gün iş başı yaptım çok duygusalım. ağlamaklıyım. Kızım anneannesinde..
burada hep beraber birbirimize destek olacağız kuzu
biz senle aynı gün doğum yapmışız8 şubat:):):)
10 gündür gece emzirip gündüz mama verdik beni aramsın die... şimdi şükürler olsun mışıl mışıl uyuyomuş. süt sağma makinesi aldık ama süütüm çok az çıktı. o yüzden böle yapıyorum ben. sen ne yaptın?sütünü ne yaptın pofikciii
10 gündür gece emzirip gündüz mama verdik beni aramsın die... şimdi şükürler olsun mışıl mışıl uyuyomuş. süt sağma makinesi aldık ama süütüm çok az çıktı. o yüzden böle yapıyorum ben. sen ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?