- 22 Ekim 2012
- 82
- 21
- 48
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.121
kızlar sizn saçlarınızda dökülüyor mu benim çok dökülüyor 1 haftadırki kel kalıcam yakında avuç avuç gidiyorlar hamileyken bile bu kadar çok dökülmemişti annnemler bebek tanıdıkça saçlarında dökülecek demişti benim paşa şimdi beni tanımaya mı başladı yani
canım ben doğumdan hemen sonra adet oldum hala her ay adet oluyorum.doktorum bana çocuk istemiyorsan kesin çözüm aylık iğne dedi bende her ay iğne oluyorum.sizlerede tavsiye ederim.annesütü olanlar kesinlikle hap almayın bebeğin süt kalitesi bozuluyor sütten kesilmesini sağlıyor canım.sağlık ocaklarındada aylık iğneleri ebeler yapıyolar.bilginiz olsun canım
kızlar benim bi haftadır kahverengi akıntım var keseyi grdük ama düşük tehlikesi var sizden böyle olup sonra atlatan varmı lütfen yardım edin(((
hayırlı uğurlu olsun öncelikle.Allah kucağınıza almayı nasip etsin. şu an benim arkadaşım hamile 13 haftalık 5 haftadır yatıyo kanaması vardı nerdeyse bitti artık. inşallah sen de atlatırsın. bol bol dinlen arkadaşım sürekli yatıyor.
tşk ediyorum cnm inş sağlıklı kucağımıza almayıı allah nasip eder ende yatmaya çalışıyorum nşş atlatırım ya
arkadaşlar bebeklerinizi dışarı çıkarırken güneş koruyucu sürüyormusunuz? bizim doktor kesinlikle sürmeyin dedi,bebek güneş ışığını alsın koruyucu ile alamaz dedi.ama sıcaklar geliyor,bu çocuk yanacak.nasıl olacak bilmiyorum?
selamlar günaydınlar sizlerin yanaklarınızdan mınnıkların götüsülerinden öperim....
yaa ben bu paşanın emzik tutusuna nedense bayılıyorum yaaa :)) masallah yavrum benim sıpam hala emziğe alısamadı vermiyorum artık.koleksiyon yapçaz her taraf emzik doldu :))
ben bu gün iş başı yaptım çok duygusalım. ağlamaklıyım. Kızım anneannesinde..
kızlar sizn saçlarınızda dökülüyor mu benim çok dökülüyor 1 haftadırki kel kalıcam yakında avuç avuç gidiyorlar hamileyken bile bu kadar çok dökülmemişti annnemler bebek tanıdıkça saçlarında dökülecek demişti benim paşa şimdi beni tanımaya mı başladı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?