2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

yok canım artık umursamıyorum ben oğlumun kilosundan memnunum ama ilk başlarda insan ister istemez sinirlerini bozuyor. abimin kilosu malesef şehir efsanesi değil 3350 doğup 6200 e çıkıyor ve doktorda inanamıyor bu duruma çok kızıyor durmadan bebek emzirilmez diye ama annemin karışanı çokmuş. bir bebek bu kadar kilo alacağına az kilo alsın çok daha iyidir.

merhaba annişler bende 2013 şubat annesiyim 20 şubat doğumlu kızım doğum öncesi çalşıyodum sonrasıda malum bebişle uğraştım yeni katılabiliyorum aranıza kızımın tam akranlarıyla konuşup danışmak paylaşımlarda bulunmak iyi olacak benim ilk bebeğim bazı konularda yardımlarınıza ihtiyacım olabilr baya bi okudum ama 4000sayfa var yetişemedim valla artk bundan sonrasında aranızda olcam bebişlerimizi konuşmak için

resmen okurken benim bile ağlıcam geldi bende çalışıyodum temmuz 10da işe başlamam gerekiyor kızım 5 aylık bile olmucak dayanamam herhalde bazen kıyafet almaya alışverişe s 2 saatliğine anneme bırakıyorum nasıl özlüyorum anlatamam bi 3 ay daha ücretsiz izin isticem verirlerse kuzum hemen hemen 8 aylık olcak süte fazla ihtiyacı kalmaz çünkü evde enfazla 1 kere öğlen süt sağabilcem

bebişleriniz neler yapıyo annişler benimki oyuncak tutuyo çıngırak sallıyo sürekli gülyo bişeyler anlatıyo beni ve babasını çok iyi tanıyo yabancılara ağlıyo bazen hatta katılana kadar ağlıyo bazen kıpkırmızı oluyo o yüzden fazla dışarı çıkmıyoruz susturamamaktan korkuyoruz bide rüzgardan balkona ve anneanneye gidiyoruz genelde. bide bu ayki kontrolünde vajinasında hafif bi yapışıklık vardı krem verdi doktorumuz hafif açtırıp sürüyoz açlsın diye bu sorunu yaşayanlar varmı.bide aarada boynunun altında ve yanaklarında kızarıklıklar çkıyo nemlendirici kullanıyoruz. gelişimimizse sadece anne sütü içiyo 3 aylık kontrolümüzde 62 cm 7200gram başıda 41,9du koca kafalı kızımın

hosgeldın bence okumaya ugrasma 4000 sayfanın 3500 u arkadaslarla 9 ay boyunca yaptıgımız dedıkodu sohbet falandı :))) kızının masallah olculerı cok ıyı bızde aynı seylerı yapıyorusz masallah ben o kızarıklıklar ıcın bubchen bebek bakım kremı suruyorum

tamam cnm zaten sondan başlamıştım okumaya orda hep bebişlerden bahsedimiş bundan sonrasına dahil olayım madem ben. banada doktor excipial lipo verdi onu kullanıyorum bide güneş kremi alın dedi doktor marka söylemedi alcaz bakalım bübchen duymuştum iyimi geçiriyomu gerçi 1 2günde geçiyo hemen ama iyiyse ondanda alayım senin bebişte kızmı

Merhaba benim kızımdada vardı yapışıklik ben doktora götürmedım çünkü bende o kremden var büyük kızımda olmuştu. 2kere açtım yine yapışmaya başlamış. Doktora gitsemde aynı ilacı verecek onun doktoru biziz. Çünkü bu tekrarlayan birşey.

yok canım benım oglusum var 25 ocak dogumlu gunes kremı kullanıyorum bende cunku oglum beyaz otesı nıveababy aldım ben

nezamana kadar tekrarlıcak peki açılmazsa cerrahi müdahale dedi doktor korkuyorum çok. bizim çok değil yeni başlamış dedi 2.gün açıldı 1 hafta kullancaz

hayırlı akşamlar dr gittik şükürler olsun gayet iyi dedi zaten bu aydan sonra kapasada bir şey olmaz dedi Allahım bütün bebeklere şifa versin çok zor birde diş belirtilerimiz var birde bunun huzursuzlukları başladı

nezamana kadar tekrarlıcak peki açılmazsa cerrahi müdahale dedi doktor korkuyorum çok. bizim çok değil yeni başlamış dedi 2.gün açıldı 1 hafta kullancaz
Büyük kızımi götürdüğümde banada cerrahi müdahale edicez demişlerdi 1haftaya kalmadan açılmışti. Küçük kızımda yarısı yapışmışti 2kere açtım ve yine az bir yeri yapışmış bu seferde acıcam bir daha tekrarlarsa doktora götürcem bakalım ne diyecek. Internetten okuduğumda adet olana kadar tekrarlayabilir diyor büyük kızımda tekrarlamadi ama küçüğünde 3. Kez yapışmaya başladı allahtan et kaynamiyo sadece per gibi birşey senin kızınında öylemi o kremin çubuğuyla yığılınca açılıyo ve kızım bu arada gülüyo acımiyo demekki

Masallah kuzuna. Melteminde dedigi gibi bende bubchen krem kullanıyorum papatya özlü, günes icinde 50+ plus sebamed aldım bebek icin kendime de onada onu kullanıyorum cnm

sennde bıngıldak meselesi, okuduğuma göre...banada 1 ay önce kes dediler d vitaminini bıngıldak kapanmaya gelmş die,geçende doktora götürdüm 1 yaşına kadar veriyoruz dedi,isterseniz film falan çektirin dedi..napıcama karar veremedim,yarın başlıcam geri vermeye..

sizlerde aramıza hoşgeldiniz...

Pofikçi, anne sütü ile ilgili son yazıyı ben koydum buraya o yüzden cevap vermek istedim. Seni üzdüğüm için çok üzüldüm, inan bana amacım anne sütünün mamaya göre nasıl da harika olduğunu göstermek gibi birşey değildi ki yazının içeriği zaten hep 'sütüm yetmiyor', bebeğim kilo almıyor gibi düşüncelerimize nasıl yaklaşmamız gerektiği ile ilgili olduğu için koydum yazıyı. Benim de bebeğim bu ay yarım kilo kadar aldı zannediyorum ve forumda benzer durumdaki anneler için paylaştım. Bizim için de hiçbirşey mükemmel değil gerçekten. Hatta gördüğüm kadarıyla bir şekilde çalışsın ya da çalışmasın, çoğumuzun emzirmeyle, bebeğin aldığı kiloya ilgili sorunları ve endişeleri var. Ben de son birkaç gündür sıkıntılıyım biraz bu konularda. Üzdüysem hakkını helal et. Çok üzüldüğünü görebiliyorum, daha iyi hissetmen için de ne söyleyebilirim inan bilmiyorum.

Merhaba sevgili şubat anneleri ve bebişleri... Sizleri hamileliğimden beri takip ediyorum ancak yazmaya yeni fırsat bulabildim. Bende bir şubat annesiyim. Oğluşumu 19 şubat tarihinde sezeryan doğumla dünyaya getirdim. Benim ilk bebişim. Bebişlerimizin gelişimi ile ilgili bende sizlerle fikir alışverişinde bulunmak, sizlerin deneyimlerinizden faydalanmak isterim. Allah bebişlerimize sağlıklı, uzun ömürler versin, acılarını göstermesin inşallah...

Iyi aksamlar kizlar cok uzun bi zamandir giremedim, umarim siz bebekleriniz iyisinizdir. Benim bi sorum olacakdi Ben dogumdan sonra ilk kez 11.04 Adet oldum ve dahada olmadim acaba hamilemiyim diye korkuyorum aranizda böyle bi durumu yasayan oldumu?

uzulmene gerek yok bence anne sutu konusunda da burayı okuyanları bılınclendırmek lazım bence, keyfı olarak sut vermeyen yada bılıncsızce acaba doymuyomu dıye mama takvıyesı yapan bırsuru anne var dogruyu yanlısı da soylemek lazım

abooooooooooooow acaba hamılemısın

hosgeldın omurlu olsun bebegın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…