2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

çok tşkrler... :) valla senin oğluşunun maaşallahı var bence çok güzel boy atmış. kilo almamasının sebebi ondandır herhalde. maaşallah ona maaşallah

canm mesajı yazarken azıcık aşağı bak, smiley listesi orda duruyor, istediğini tıkla seç. Ama cepten yazarken çıkmıyor onlar.
tşkr ederimm ama yok hiçbişey :S

çok tşkrlerr :))

önce olumlu düşünmen lazım. sütüm yok diye emzirmekten vazgeçme. arkadaşaım ilk 6 ay hiç sütü olmamasına rağmen hep emzirdi.6 aydan sonra geldi sütü..

Keskincim oğluşun ne güzel uyuyor, tam bir erkek şimdiden. artık ona da herhalde kız mı erkek mi gibi sorular gelmiyordur?
şiir ne kadar güzelmiş, kim yazmış bunu merak ettim, sen mi yazdın?

tşkrler:) hala soran var valla. kıyafetlerinden ayırt ediliyo halbuki ama yine de soran oluyo :) şiiri nette görmüştüm. ben de çok beğendim :)

maaşallah :)

maşallah canım.. bu arada oğluşuna bakarken bir an hastanedi doktorum gözümün önüne geldi çok benzettim :):) dr mu olacak yoksa senin paşa nee:))
.

tşkrler :) olabilirr pek de hoş olur yani :))

şiiri nette görmüştüm ... ama ağlamayın yaa Annenize geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Geçmiş olsun, Allahım mürvetini göstersin inşallah...Az önce yazmayı unuttum yazdığın bilgiler içinde teşekkürler...
Amiinn cümlemize inş... çok tşkrler :)

arkadaşlar bem gebeliğin 5ci haftasından beri bu sayfadayım hep hastalıklarla geldim size ama allah beterinden saklasın oğlumun aşısı vardı bugün oğlum 4 ay 4 günlük hemşire bıngıldağın erken kapanıyor dedi bir ara dr göster tabi babasıyla biz dururmuyuz hemen dr götürdük normal dedi ama yinede içimiz rahat etmedi randüvü aldık yarın başka dr götürcez sizler bu konu hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

devıtı kes falan dedı mı? bıde hep aynı kısımı olctu bıngıldagı parmak genıslıgı de farkeder cunku

meltem saol yok bu sefer hemşiremiz izinliydi başka hemşire baktı ama hemen dr götürdük normal dedi yarın başka dr götürcez baş cevresi 43.5 cıktı gelişimine göre gidiyor

meltem saol yok bu sefer hemşiremiz izinliydi başka hemşire baktı ama hemen dr götürdük normal dedi yarın başka dr götürcez baş cevresi 43.5 cıktı gelişimine göre gidiyor
bence farklı el olcusunden kaynaklandı sıkıntı olacaganı sanmam sımdıkı hemsırenın parmaklar dombılıyse

hiç korkma benim oğlumunda kapanmak üzere 4.aymızı doldurduk 4 ay açık durması yeterliymiş biz d vitamni başlamamıştık bıngıldağı küçük diye buay artık başladık artık kapansa da problem değilmiş hiç üzülüp hastanelerde sürünmeyin baş çevresi büyüyorsa sıkıntı yok zaten

cok saol inan birazda olsa rahatladım çok tşk

cnm gecen hafta bize de doktorumuz erken kapanıyor bıngıldagı dedi devit i kestirdi 6 aydan önce kapanmasını istemiyoruz dedi. Ama doktor size normal demis ee sorun yok bence üzülme

kızlar bebişlereiniz yüzüstü dönmeye basladımı.benim oglum basını cok iyi tutamıyor ama 2 gündür sırt üstü yatarken yüzüstü dönüyor ama boyundan olayı 2 kere bogulma tehlikesi atlattk oglum uyanıkken mutfaga bile gidemiyorum 2 yasını doldurmamıs oglum daha var oda benden gördü bebek döndümü düzeltiyo masallah 2 side akıllı cok sükür birde basını dik tutup kendini dönünce kurtarsa rahatlıcam hepinizin bebişlerine saglık diliyorum hepside cok tatlı ara ara ngirebiliyorum malum 2 cocuk olunca

günaydın herkese biz saat 2 gibi hst gitcez inş güzel haberlerle geliriz Allah beterinden saklasın

Meltem ya annem kızıma 3 gündür zorla mama yediriyor. hele bu sabah daha henüz hiç bir şey yememiş. şimdi 40 gr yemiş. acaba psikolojikmi. kanında falan da bişe yok çünkü:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…