- 22 Ekim 2012
- 82
- 21
- 48
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.321
Eki Görüntüle 721891 oğluşum sünnet olurken :))) maaşallah paşama :)
bende abıme dogum gunu hedıyesı katı meyve presı aldırdım ruzgar pasa ek gıdaya gecınce lazım olcak dıye , karlı bı hedıye olmadı yani
masallah oglusuna
benımkı hangı gruba gırıyor :)
4170 gr 52 cm dogdu
7580 gr 69 cm cıktı bugun saglık ocagında cumrtesı dr kontrolumuz var , 3. ayda tam 7 kıloydu saglık ocagında 250 -300 gr fazla cıkıyor bez ve kıyafetten dolayı yanı 7300 falan yanı 300 gr aldı muhtemelen , bu ay ek gıda verıcek gıbı gelıor dr cunku gecen ay bıle boyumuza gore olmamız gereken kılonun 500 gr altındaydık 700 gr almıstk yıne de sadece anne sutu ıle devam et dedı bu ay daha da dustu kılo alımı ve eksı yuzde 10 unu uzerıne cıktık bence
tşkr ederimm ama yok hiçbişey :Scanm mesajı yazarken azıcık aşağı bak, smiley listesi orda duruyor, istediğini tıkla seç. Ama cepten yazarken çıkmıyor onlar.
aynen katılıyorum keskincim
bende oğlum olmdan önce yenidoğan sünnetini araştırmıştım
eşim, çocuk doğsun da bakarız falan dedi
velhasılı sünnet ertelendi
sonra kasık fıtığını farkettik
dr ameliyat olacak deyince sünneti de aradan çıkardık
iyiki de yaptırmışız valla,hemencecik iyileşti :))
oğlum hiç anlamadı bile
biz hastaneden çıkacağımız gün 4 yaşında bi çocuğu getirdiler sünnet olacakmış
çocuk ağlamaktan heder oldu
ben sünnet olmam, kestirmem kestirmem diye yırtındı garibim
o çocuğu da görünce eşimle dedik her şerde bi hayır vardır
bize kalsa ömere kıyamadığımızdan sünneti uzunca bi süre ertelemiştik
en iyisi çocuk bi şeyin farkına varmadan sünnetin yapılması
büyüyüp 4-5 yaşına geldiğinde de giydiririz sünnet elbiselerini, dolandırırız ortada
al sana sünnet olayı bitti gitti
çok geçmiş olsun canım
Allah şifa versin
benim kızım 1 şubatta doğdu anne sütünü sağarak 2 ay kadar almıştı şimdi bitti sütüm :)))mamayıda sevmediği için dr ek gıdaya başlattı ama çocuk ne versem yemiyo denemediğimiz mama kalmadı yok yemiyo((ne yapacağımı şaşırdım ne yapıpta bu çocuğun iştahını açarım bilmiyorum...
Keskincim oğluşun ne güzel uyuyor, tam bir erkek şimdiden. artık ona da herhalde kız mı erkek mi gibi sorular gelmiyordur?
şiir ne kadar güzelmiş, kim yazmış bunu merak ettim, sen mi yazdın?
maaşallah :)
maşallah canım.. bu arada oğluşuna bakarken bir an hastanedi doktorum gözümün önüne geldi çok benzettim :):) dr mu olacak yoksa senin paşa nee:))
.
şiiri nette görmüştüm ... ama ağlamayın yaaÇok güzel bir şiir sen mi yazdın çok beğendim, hatta ağladım. Bugün annemin rahatsızlığını öğrendim (saklamışlar kaç gündür)üzülüyordum ve bu şiirle anneliğin ne kadar kıymetli olduğunu tekrar hatırlayıp ağladımAhh Anne gibisi yok, keşke yanımda olsa hep, çok özlüyorum onu. Allahım tüm annelere ve evlatlarına şifa versin...
Amiinn cümlemize inş... çok tşkrler :)Geçmiş olsun, Allahım mürvetini göstersin inşallah...Az önce yazmayı unuttum yazdığın bilgiler içinde teşekkürler...
devıtı kes falan dedı mı? bıde hep aynı kısımı olctu bıngıldagı parmak genıslıgı de farkeder cunkuarkadaşlar bem gebeliğin 5ci haftasından beri bu sayfadayım hep hastalıklarla geldim size ama allah beterinden saklasın oğlumun aşısı vardı bugün oğlum 4 ay 4 günlük hemşire bıngıldağın erken kapanıyor dedi bir ara dr göster tabi babasıyla biz dururmuyuz hemen dr götürdük normal dedi ama yinede içimiz rahat etmedi randüvü aldık yarın başka dr götürcez sizler bu konu hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
bence farklı el olcusunden kaynaklandı sıkıntı olacaganı sanmam sımdıkı hemsırenın parmaklar dombılıysemeltem saol yok bu sefer hemşiremiz izinliydi başka hemşire baktı ama hemen dr götürdük normal dedi yarın başka dr götürcez baş cevresi 43.5 cıktı gelişimine göre gidiyor
arkadaşlar bem gebeliğin 5ci haftasından beri bu sayfadayım hep hastalıklarla geldim size ama allah beterinden saklasın oğlumun aşısı vardı bugün oğlum 4 ay 4 günlük hemşire bıngıldağın erken kapanıyor dedi bir ara dr göster tabi babasıyla biz dururmuyuz hemen dr götürdük normal dedi ama yinede içimiz rahat etmedi randüvü aldık yarın başka dr götürcez sizler bu konu hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
bence farklı el olcusunden kaynaklandı sıkıntı olacaganı sanmam sımdıkı hemsırenın parmaklar dombılıyse
hiç korkma benim oğlumunda kapanmak üzere 4.aymızı doldurduk 4 ay açık durması yeterliymiş biz d vitamni başlamamıştık bıngıldağı küçük diye buay artık başladık artık kapansa da problem değilmiş hiç üzülüp hastanelerde sürünmeyin baş çevresi büyüyorsa sıkıntı yok zaten
cnm gecen hafta bize de doktorumuz erken kapanıyor bıngıldagı dedi devit i kestirdi 6 aydan önce kapanmasını istemiyoruz dedi. Ama doktor size normal demis ee sorun yok bence üzülmearkadaşlar bem gebeliğin 5ci haftasından beri bu sayfadayım hep hastalıklarla geldim size ama allah beterinden saklasın oğlumun aşısı vardı bugün oğlum 4 ay 4 günlük hemşire bıngıldağın erken kapanıyor dedi bir ara dr göster tabi babasıyla biz dururmuyuz hemen dr götürdük normal dedi ama yinede içimiz rahat etmedi randüvü aldık yarın başka dr götürcez sizler bu konu hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
ayşenazın son durumu ne acaba ? inşallah iyiye gidiyordur...
yırım onu yırrrrrr , bızımkı erken cı erken yatıp erken kalkıyormeltem teyzesi uyumuyor saat 12 lere kadar şimdi kucağımda aguluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?