2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
benim kızımda bembeyaz kartopu gibi Nivea sebamed bide bübchen var araştırdığım birini alcaz bakalım bu hafta

Bizim doktorumuz 6 aya kadar güneş kremi kullanımını tavsiye etmediğini ama eğer çok gerekirse biodermanın mineralli 50 faktörlü kremini kullanabileceğimizi söyledi. Onu da araştırmalarına ekle istersen.

bizimde doktor 3 aylıktan itibaren 10 15dakika fazla dışarı çıkmalarda 30 faktör üstü güneş kremi önerdi çok beyaz tenli diye

meltemcim rüzgar için bübchen bakım kremi kullanıyorum demişsin hangi kutu acaba bende almak istiyorum oğlumun cildi pütür pütür oldu. bir de güneş kremine karar verirsen yazar mısın yine buraya ben de araştırıyorum çünkü benim oğlum da pamuk gibi

Hamile olmam imkansiz hep korunduk  ama yinede korku var
ne korkuyon o zman kızzz

en ucuz Bbchen Baby First Yeni Doan Bakm Kremi 75 ml Bebek Bakm rn fiyat akakce.com'da
bu canım
ben nıveababy aldım cunku bıtek o surer surmez koruyo dedı satan kız

seninle aynı durumdayım 2 ay sağarak zorla verdim şimdi sütüm kalmadı her anne sütü muhabbetinde için eziliyor ((benimki de mama yemiyor dr ek gıdaya geçin dedi denemediğimiz kalmadı biraz severek yediği mamayla bebe bisküvisi ezip veriyorum onu yiyor...kilosu nasıl kızının...

kızlar oğlum cuma günü sertleşti morardı kımıldamadan hemen hastaneye götürdük cuma yatırdılar dün taburcu olduk epilepsiden şüphelendiler önlem amaçlı nöbet olmasın die epilepsi ilacına başlattı sonuç temiz çıkarsa belki bırakırız ilacı dün emarımız temiz çıktı eeg sonumuzla tahliller kaldı 10 gün sonra öğrenicem araştırıcaklar nolur oğluşuma dua edin eegmiz falan temiz çıksın dualarınıza ihtiyacım var çok kötüyüm kaç gündür nolur eymenimden dualarınızı eksik etmeyin (

Son düzenleme:

dualarımız seninle cnm inşallah hiç bişeycik çıkmaz kuzunda

Allah yardımcınız olsun
dualarımız sizinle canım

ALLAH korusun inş iyi çıkar

offff kıyamam yaaaa gecmıs olsun noluyo subat bebeklerıne allahım hepzıne sıfa versın
haccopolıdende ses yok merak edıyorum onu cok

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah temiz çıkar sonuçlarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…