- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.381
abooooooooooooow acaba hamılemısın
hosgeldın omurlu olsun bebegın
benim kızımda bembeyaz kartopu gibi Nivea sebamed bide bübchen var araştırdığım birini alcaz bakalım bu hafta
ufff bıde gerılım muzıgı olaydıDaha cok korkutun beni simdi 
Özel mesaj yolladım bi bakarmisin mesaj kutuna
Bizim doktorumuz 6 aya kadar güneş kremi kullanımını tavsiye etmediğini ama eğer çok gerekirse biodermanın mineralli 50 faktörlü kremini kullanabileceğimizi söyledi. Onu da araştırmalarına ekle istersen.
cnm gelmemiş mesajın atabilirmisin tekrar
ufff bıde gerılım muzıgı olaydı
zaten ben nasıl açcamı tam bilemiyorum anlatırsan çok sevinirim valla neresini oldunu bile pek anlamış değilim
ne korkuyon o zman kızzzHamile olmam imkansiz hep korunduk  ama yinede korku var
en ucuz Bbchen Baby First Yeni Doan Bakm Kremi 75 ml Bebek Bakm rn fiyat akakce.com'dameltemcim rüzgar için bübchen bakım kremi kullanıyorum demişsin hangi kutu acaba bende almak istiyorum oğlumun cildi pütür pütür oldu. bir de güneş kremine karar verirsen yazar mısın yine buraya ben de araştırıyorum çünkü benim oğlum da pamuk gibi
ne korkuyon o zman kızzz
en ucuz Bbchen Baby First Yeni Doan Bakm Kremi 75 ml Bebek Bakm rn fiyat akakce.com'da
bu canım
ben nıveababy aldım cunku bıtek o surer surmez koruyo dedı satan kız
Arkadaşlar nolur şu anne sütü için yazılanlar yeter artık. Ben çalışan bir anneyim ve kızım mememi reddediyor alsa da sütüm gelmiyor. zaten 3gündür zor mama yediriyo annem. napıcamı şaşırdım. borcumuz var çalışmak zorundaym. anne sütü anne sütü deyip iyice yıkmayın beni.
kızlar oğlum cuma günü sertleşti morardı kımıldamadan hemen hastaneye götürdük cuma yatırdılar dün taburcu olduk epilepsiden şüphelendiler önlem amaçlı nöbet olmasın die epilepsi ilacına başlattı sonuç temiz çıkarsa belki bırakırız ilacı dün emarımız temiz çıktı eeg sonumuzla tahliller kaldı 10 gün sonra öğrenicem araştırıcaklar nolur oğluşuma dua edin eegmiz falan temiz çıksın dualarınıza ihtiyacım var çok kötüyüm kaç gündür nolur eymenimden dualarınızı eksik etmeyin(
saol cnm inşallahdualarımız seninle cnm inşallah hiç bişeycik çıkmaz kuzunda
Allah yardımcınız olsunkızlar oğlum cuma günü sertleşti morardı kımıldamadan hemen hastaneye götürdük cuma yatırdılar dün taburcu olduk epilepsiden şüphelendiler önlem amaçlı nöbet olmasın die epilepsi ilacına başlattı sonuç temiz çıkarsa belki bırakırız ilacı dün emarımız temiz çıktı eeg sonumuzla tahliller kaldı 10 gün sonra öğrenicem araştırıcaklar nolur oğluşuma dua edin eegmiz falan temiz çıksın dualarınıza ihtiyacım var çok kötüyüm kaç gündür nolur eymenimden dualarınızı eksik etmeyin(
kızlar oğlum cuma günü sertleşti morardı kımıldamadan hemen hastaneye götürdük cuma yatırdılar dün taburcu olduk epilepsiden şüphelendiler önlem amaçlı nöbet olmasın die epilepsi ilacına başlattı sonuç temiz çıkarsa belki bırakırız ilacı dün emarımız temiz çıktı eeg sonumuzla tahliller kaldı 10 gün sonra öğrenicem araştırıcaklar nolur oğluşuma dua edin eegmiz falan temiz çıksın dualarınıza ihtiyacım var çok kötüyüm kaç gündür nolur eymenimden dualarınızı eksik etmeyin(
offff kıyamam yaaaa gecmıs olsun noluyo subat bebeklerıne allahım hepzıne sıfa versınkızlar oğlum cuma günü sertleşti morardı kımıldamadan hemen hastaneye götürdük cuma yatırdılar dün taburcu olduk epilepsiden şüphelendiler önlem amaçlı nöbet olmasın die epilepsi ilacına başlattı sonuç temiz çıkarsa belki bırakırız ilacı dün emarımız temiz çıktı eeg sonumuzla tahliller kaldı 10 gün sonra öğrenicem araştırıcaklar nolur oğluşuma dua edin eegmiz falan temiz çıksın dualarınıza ihtiyacım var çok kötüyüm kaç gündür nolur eymenimden dualarınızı eksik etmeyin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?