- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.401
kızlar oğlum cuma günü sertleşti morardı kımıldamadan hemen hastaneye götürdük cuma yatırdılar dün taburcu olduk epilepsiden şüphelendiler önlem amaçlı nöbet olmasın die epilepsi ilacına başlattı sonuç temiz çıkarsa belki bırakırız ilacı dün emarımız temiz çıktı eeg sonumuzla tahliller kaldı 10 gün sonra öğrenicem araştırıcaklar nolur oğluşuma dua edin eegmiz falan temiz çıksın dualarınıza ihtiyacım var çok kötüyüm kaç gündür nolur eymenimden dualarınızı eksik etmeyin(
kızlar oğlum cuma günü sertleşti morardı kımıldamadan hemen hastaneye götürdük cuma yatırdılar dün taburcu olduk epilepsiden şüphelendiler önlem amaçlı nöbet olmasın die epilepsi ilacına başlattı sonuç temiz çıkarsa belki bırakırız ilacı dün emarımız temiz çıktı eeg sonumuzla tahliller kaldı 10 gün sonra öğrenicem araştırıcaklar nolur oğluşuma dua edin eegmiz falan temiz çıksın dualarınıza ihtiyacım var çok kötüyüm kaç gündür nolur eymenimden dualarınızı eksik etmeyin(
kızlar oğlum cuma günü sertleşti morardı kımıldamadan hemen hastaneye götürdük cuma yatırdılar dün taburcu olduk epilepsiden şüphelendiler önlem amaçlı nöbet olmasın die epilepsi ilacına başlattı sonuç temiz çıkarsa belki bırakırız ilacı dün emarımız temiz çıktı eeg sonumuzla tahliller kaldı 10 gün sonra öğrenicem araştırıcaklar nolur oğluşuma dua edin eegmiz falan temiz çıksın dualarınıza ihtiyacım var çok kötüyüm kaç gündür nolur eymenimden dualarınızı eksik etmeyin([/QUOT
ALLAH şifa versin kuzuya umarım epilepsi değildir...
kızlar oğlum yeni yuandı dilinde beyaz küçük kabarcıklar gördüm acaba pamukcukmu
geçmiş olsun bahar, nereye götürüyorsun ahmet efeyi?
Saol Cnm benimki Iyi cok miz miz bir Bebegim var. Bide cok asiri kusuyor . Sen ve bebegin nasilsiniz
nefroloji hocası takip ediyo bizi canım. muyenehanesine gttiğimiz de dedi ferrumu..kan vermek için de uludag üni.fakülteye götürüyoruz canım
iyiyim bende ne olsun mesai saatlerimin sonuna doğru yaklaşında kızıma kavuşma düşüncesi beni çok mutlu ediyor çok şükür anammm nasıl olsun benim kızımda çok mızmız çok ağlıyorrrrr belirli saatlerde kolik var ne zaman geçecek bilmiyorum ama çok üzülüyorummm ağlamasına dayanamıyorum
iyiyim bende ne olsun mesai saatlerimin sonuna doğru yaklaşında kızıma kavuşma düşüncesi beni çok mutlu ediyor çok şükür anammm nasıl olsun benim kızımda çok mızmız çok ağlıyorrrrr belirli saatlerde kolik var ne zaman geçecek bilmiyorum ama çok üzülüyorummm ağlamasına dayanamıyorum
mrb cnm bende yeni katıldım aranıza benimde kızımda 20şubat doğumlu koliğimiz vardı sab simplex biraz iyi geldi ama tam olarak hiç bişi iyi gelmiyo 3. aya girdmizden beri geçti bizim inşallah sizinde geçer gerçi hala arada çooookk ağlıyoda huysuzluğundan buarada bende çalışan bi anneyim ama daha işe başlamama 1 ay var 3 ayda ücretsz izin isticem inşallah verirler kuzuyu bırakamıcam gibime geliyo
Bizde iyiyiz teyzesi. Ben bebeğimi bırakıp işe dönemedim, 6 ay ücretsiz izin aldım, şimdilik evdeyiz. Benimkide hiç uyumuyor, bu dönemsel bir sorun sanırım, uykumuzun düzene gireceğini umuyorum :)) Kusma problemi maalesef bizde de var. 1 yiyor 5 kusuyor. Kilo kaybı olmadığı için doktorumuz pek üzerinde durmuyor, 1 yaşına kadar devam edebilirmiş. Hadi şimdi süt kusmuğu da ek gıdaya geçince nasıl olcak bilmiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?