2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
nz5840 kullanıcısından alıntı
kızlar oğlum cuma günü sertleşti morardı kımıldamadan hemen hastaneye götürdük cuma yatırdılar dün taburcu olduk epilepsiden şüphelendiler önlem amaçlı nöbet olmasın die epilepsi ilacına başlattı sonuç temiz çıkarsa belki bırakırız ilacı dün emarımız temiz çıktı eeg sonumuzla tahliller kaldı 10 gün sonra öğrenicem araştırıcaklar nolur oğluşuma dua edin eegmiz falan temiz çıksın dualarınıza ihtiyacım var çok kötüyüm kaç gündür nolur eymenimden dualarınızı eksik etmeyin

((((Allah yardımcınız olsun. İlac olarak ne verdiler? Yan etkileri falan olabilir.

Son düzenleme:

Allah oğluna acil şifalar versin canım inşallah geçici bir durumdur.

Rabbim şifa versin umarım korkulan gibi değildir herşey yolundadır.İnş eeg nizde temiz çıkacak kalbinizi ferah tutun.aklıma geldikçe dua edicem minik eymene.

Allah şifa versin miniğe, dualarımız onunla...

çok geçmiş olsun
inş. bi daha ysamazsınız

Saol Cnm benimki Iyi cok miz miz bir Bebegim var. Bide cok asiri kusuyor . Sen ve bebegin nasilsiniz

iyiyim bende ne olsun mesai saatlerimin sonuna doğru yaklaşında kızıma kavuşma düşüncesi beni çok mutlu ediyor çok şükür anammm nasıl olsun benim kızımda çok mızmız çok ağlıyorrrrr belirli saatlerde kolik var ne zaman geçecek bilmiyorum ama çok üzülüyorummm ağlamasına dayanamıyorum

mrb cnm bende yeni katıldım aranıza benimde kızımda 20şubat doğumlu koliğimiz vardı sab simplex biraz iyi geldi ama tam olarak hiç bişi iyi gelmiyo 3. aya girdmizden beri geçti bizim inşallah sizinde geçer gerçi hala arada çooookk ağlıyoda huysuzluğundan buarada bende çalışan bi anneyim ama daha işe başlamama 1 ay var 3 ayda ücretsz izin isticem inşallah verirler kuzuyu bırakamıcam gibime geliyo

Bizde iyiyiz teyzesi. Ben bebeğimi bırakıp işe dönemedim, 6 ay ücretsiz izin aldım, şimdilik evdeyiz. Benimkide hiç uyumuyor, bu dönemsel bir sorun sanırım, uykumuzun düzene gireceğini umuyorum :)) Kusma problemi maalesef bizde de var. 1 yiyor 5 kusuyor. Kilo kaybı olmadığı için doktorumuz pek üzerinde durmuyor, 1 yaşına kadar devam edebilirmiş. Hadi şimdi süt kusmuğu da ek gıdaya geçince nasıl olcak bilmiyorum :))

hoş geldin aramıza o zaman benim bebişimde 8 şubat doğumlu nasıl oluyor ağlaması benimki mesela akşam saat 5 ten sonra başlıyomuş ben eve gidene kadar 8 gibi gidiyorum birde saat 10 gibi oluyor ama kendini kasa kasa ağlıyor resmen inş. evet dediğin gibi birazda huzursuz galiba ilk zamanlar zor geliyor ama sonra alışıyorsun canım ohhh ne güzel veriyorlarsa iste tabii ben başlayalı 1 ay oldu işe

ohhhh ne güzel bebişlerle doya doya vakit geçirin bakalım bizde akşamlar kuzumla doya doya vakit geçiriyoruz inş. girer uykuları düzene en yakın zamda kusuyormu reflü olmasınnnn çok mu kusuyor bir doktora sor bakalım kilosu nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…