2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canim benim de kizim var ve ruyamda erkek gordum bilmiyorum belki bilincalti istiyorum erkek ondan ruyama giriyor :)) ama gercekten hayirli ve saglikli olsun da Rabbim herkesin gonlune gore versin.

gunaydın kızlar herkeze mutlu gunler.
sevgı ben 24dunde gıdıyorum 12+1 olucam ıkılı test ıcın you tube. da ızledım 12 haftalık bebegın ultrason cekımlerını vıdeo kocaman ve cınsıyetını ben bıle anladım gordugumde.gercı erkektı o ondan hemen anlasıldı.bakalım bızımkıler gosercekmı kukularını ya da pıpılerını

canim benim de kizim var ve ruyamda erkek gordum bilmiyorum belki bilincalti istiyorum erkek ondan ruyama giriyor :)) ama gercekten hayirli ve saglikli olsun da Rabbim herkesin gonlune gore versin.

3 kız anası olduk bakalım hepimizdew erkek gormuşuz belkide öyle istiyoz ondandır nasip bakalım hangimiz tutturucaz rabbim once saglıklı versinde

senn az kalmış hadi bakalım allahım gonlune gore versin doktoru sıkıştır biliyolarda soylemiyolar.ben 12 haftalıktı tam kızımı ögrendim düşünki kızlar gec belli olur derler herşey doktorun elinde eger dikkatle bakıp inceliyosa goruyor

bende kızımı erken ogrendım doktorumun ultrasonu cok ıyı doblrlı ben her gıttıgımde bır sıyah bır renklı gosterıyo renkl resım verıyo kzımın cdlerıbıle vr vıdeo halnde cok guzel hatıralar k.

kızlar sızın hamılelıgınız nasıl gecıyor,bende bulantı yok ama bı uyku ı uyku oturdugum yerde uyuyorum:)

cnm genelde herkez ole bende cok kotuydum bı kacgundur daha ıyıyım mden bulanmıyosa ıı ama .sen nerdensın kcecı soyadın mı bızımdeenıst varda soyadı kececı dıkkatımıcektı.

slm herkese cok şükür bulantıdan eser kalmadı şu an doymuyorum dün 1,5 ekmek yemişim ama yinede doymadım yiyemediğim zamanki eksikleri tamamlıyorum galiba yemek yemekten yoruldum...

bide corumdan sabri laçine giden bi arkadaş vardı cetaw galiba doktorun ultrasonu nasıldı hala karar veremedim ya

bide corumdan sabri laçine giden bi arkadaş vardı cetaw galiba doktorun ultrasonu nasıldı hala karar veremedim ya

canım bende dün gittim dr. ultrasonu renkli değil zaten özel hastanenin hiç bir dr. renkli yok maalesef ben hepsine gittim ama sabri bey iyi bi dr sadece elit park yeni olduğu için onların ultrasonları renkli ama dr. iş yok karar senin ultrasonu renkli iyi bir dr. keşfedersen haber ver bende gidiyim :))

valla renklimi bilmem ama en iyi ultrason sinan özer ve ziya kalemde ikiside 4 boyutlu cok güzel ben önceki hamileliğmde girmiştim sinan beyde pipisi bile belliydi yavrumun 14 haftalıktı cok güzeldi valla ziyaya gitcem bu gidişle ama pahalı ya bide hastaneye ücret ödeniyomuş testler için .sen ne tarafta oturuyosun

sinan beyin ultrasyonu iyi ama kendisi için aynı şeyleri söyleyemicem ilk bebeğimde ne yazıkki ona gittim akıntılarım başladı ilaç vermedi üstelik kavga ettim daha da gitmem ziya beye gelincede oda elit parkla anlaşmalı old. için doğumuda orda yapıyor ben hayatta elite gitmem üstelik elit park bana 2 dk bahçelievlerdeyim ben sen nerde oturuyosun ?

Kızlar günaydın,

Aranızda tansiyon sorunu yaşayan var mı? Benim normalde tansiyonum yüksektir 13-9 flndır, dün tansiyonum 7-3.5 a kadar düştü

Baya kötü oldum, internette biraz araştırdım hamilelikte olabiliyormuş sanırım ama bebeğe bi zararı olur mu ki? :26:

cnm ben mimarsinan tarafındayım ziya bey özel hastaneye gecti epeydir orda sevinirsin belki doğumuda orda yaptırıyo gecen ay arkadaşım yaptı ziya beye gitti sürekli hamilelikte 6 kere gidersen kendisi doğum için para almıyo sadece hasatneye ödüyosun sinan için söylenenleri bnde duydum gecenlerde sarhoş fln diyolar elitparktan atılmış o yüzden elitparka başka biri gelmiş ama oda genç tecrübesizdir

evet canım gebelikte tansiyon düşüyor hoş benim hep düşüktür ama seninki baya düşmüş dr sorsaydın keşke bide aç bırakma kendini ayaklarını havaya kaldırıp uzan iyi gelir :))

merhaba hanımlar nasılsınızz ? benım kusmalarımm costu zaten gebelıgımın 6.haftasından berı her sabah duzenlı olarak yaoıyorum o ısıı ama su bıkac gundur sabah aksam kusuyorumm ve vucudum bıtkınlaestı pek bıseyy yıyemıorumm bebegımı besleyememekten korkuorumm sızler ne durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…