2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
valla kuzum ilk kontrole gittiğimde tam 4 haftalıktı bebiş ilişkiyi tavsiye etmiyorum dedi bizde kepenkleri indirdik dediğin gibi bende soramıyorum biraz daha geçsinde bakarız bir hal çaresine diyorum:):)

bizim doktor biz sormadan söylüyo allahtan:):):) ama özlemiyo musunuz kocalarınızı??? valla ben özlüyommmm:(:(:(::5:

Kuşlar neden size iliskiyi yasaklamış doktorlar ki belki bı sıkıntı mı vardı ondan mı dedi
Bizim ilk günkü gibi devam ediyo, çok şükür bişey de olmadı
Bence bunu sormakta sakınca yok o adamcagizlarin da ihtiyacı var ;)
Biraz özel oldu :)

evet cnm korkucak bıse yok banada ole benım doktorumda kzımın zamanındada yasaktı bundada kotu bıdurum oldugu ıcın degıl bıse olmasın dıye onlem.bazı doktorlar serbest dıyo en kucuk bıse olsun hemen ılıskı yasak dıyo.etkısı yoksa bıse olunca nıye hemen yasaklıyolar.yıne yasaklama.
evet bitanem haklısınn bizdede hiç bir test yapmadan direkt ilişki yok ağır kaldırma yok dedi sanırımm önlem amaçlı söyledi dediğin gibi eşimde yazık oda bebeğe bişe olmasın diye uzak duruyo
valla kuzum ilk kontrole gittiğimde tam 4 haftalıktı bebiş ilişkiyi tavsiye etmiyorum dedi bizde kepenkleri indirdik dediğin gibi bende soramıyorum biraz daha geçsinde bakarız bir hal çaresine diyorum:):)
benimde eşim diyo sorma sakın dayancaz dokuz ay diyo ama belli içi gidiyo
kuzum bunda utanılacak bi şey yok ki. hemen hemen her hamilenin başına gelen bir durum. benim ilk kontrolümde normal devam edebilirsin dedi. ama daha sonraki gittiğimde rahim içi kanamadan dolayı yasak dedi. cuma gidecem bakalım ne dicek? bi de ilk üç ay ve son üç ay yasak diye biliyorum. ilk üç ay düşük son üç ay doğum riskinden yasakmışşş:):):) eeee artık kocalarla kanka olma zamanııı:):):)):):1::1::1:
sanırımm üç ay bitiminde bizede yasak değil diyebilir çünkü konuşmalarından son riskli bir ay dedi sölediklerime gene dikkat et dedi vee aynenn yaaaa kankam oldu benimde eşimm naber hacı pozisyonları zor bi süreç ama meleklerimizi için dayanıcaz artık ya bide benim ilgisiliğimden yakınıyo ama bende halmi kaldı :9:

Kuşlar neden size iliskiyi yasaklamış doktorlar ki belki bı sıkıntı mı vardı ondan mı dedi
maşallah tatlımmm :) bizim doktorumuz yasak deyince öle kaldı sanırım kızlarında dediği gibi önlem amaçlı bitanemm :34:

yok cnm bıse yoktu gayette ıyıydım bı rısk yoktu kızım zamanındada bundada.dr gore rısklı zorluyosun spermın ıcındekı bı maddededogumu tetıklıyomus.benım doktoruma.kuzenımde gıdıyo onada yasakladı.ben ınternettende arastırdımondn kafam karısık degıl.kocamda bıldıgı ıcınyanasmyo bıle korkr zaten.

yok cnm bıse yoktu gayette ıyıydım bı rısk yoktu kızım zamanındada bundada.dr gore rısklı zorluyosun spermın ıcındekı bı maddededogumu tetıklıyomus.benım doktoruma.kuzenımde gıdıyo onada yasakladı.ben ınternettende arastırdımondn kafam karısık degıl.kocamda bıldıgı ıcınyanasmyo bıle korkr zaten.

benimkide aynı korkuyo yanaşmaya ama içi gidiyo :)

diyosun ki durmak yok yola devam :) biz bi bilene soralımda açılış yapalım :) :49:

demmekki benim de doktorum önlem amaçlı yasakladı çünkü geçen risk yok herşey maşallah süper dedi anlam verememiştimm neyse artık kankalığa devamm :)en iyi kankam arkadaşımm kocammm :9:

kızlar benim sağ kaığıma kramp şeklinde ağrı giriyor eğilip hareket ettikçe artıyor.hiç bir iş yapmıyorum yatıyorum ama neden böle ağrı oldu
ayağa kalkıp yürüdüğümden sağ kasığımı tutarak yürümek zorunda kalıyorum sanki bıraksam birşey olcakmış gibi
endişelendim size danışıyım dedim
ilk başlarda rahim genişlemesi deniyordu şimdi bu neyin nesi :(((

kızlar benim sağ kaığıma kramp şeklinde ağrı giriyor eğilip hareket ettikçe artıyor.hiç bir iş yapmıyorum yatıyorum ama neden böle ağrı oldu
ayağa kalkıp yürüdüğümden sağ kasığımı tutarak yürümek zorunda kalıyorum sanki bıraksam birşey olcakmış gibi

bitanemm çok sık oluyorsa doktorunu ara derim ama ara ara geliyorsa mesela bende günde gece uyurken dönerken krap gibi giriyo iki üç defa yani sıklık derecesi önemli belkide üşüttün oda olabilir ama sıksa danış doktoruna

caım telaş yapma baktın geçmiyo al bi randevu doktoruna danış en sağlıklı bilgiyi o verir sana

bir taraftan da nette araştıyorudum.adet günü denk gelen günlerde kramp tarzı sancılar olabilirmiş %20 anne adayında olabilirmiş
inşallah öyledir aksi bir durum olmasın
rabbim sen koru

sabit kalınca devam etmiyor sanki hareket edince oluyor çok olursa dr ararım artık
ama üşütmüşde olabilirmiyim çok sıcak her taraf açık birde soğutucuları çalıştırıyoruz

kızlar bu kasık agrısı kahve lekelenmeler felan cogu doktora gore normalmiş bendede cogu kez kahve lekerler kasıkda zaman zamn agrı oluyo ama cokda işkillenmiyorum.allah korusun yavrucukları

ben yatakta aniden dönünce sağ tarafıma bir ağrı saplanıyor. nefes alamıyorum. 1 2 dakikaya geçiyor. onun dışında olmuyor. ani hareketlerde oluyor. ay kuzucum doğsa da alsam kucağıma ne hayaller kuruyorum. şöyle eşimle ortamıza yatırırım diyorum, ağzını kuş gibi açar kuzum, esner, oynaşır, uy yirim ben onuuuuu...... banyo yaptırırım... elleri kolları yumuk yumuk... offfffffffffffffffffffff.... hayali bile beni benden alıyor. arkadaşım yeni hamileydi bu arada, adeti gecikmişti yeni, kesesi bozuk çıkmış aldılar çok üzüldüm yaaa :(

Caniimmmm hem gecmis olsun hem hayirli olsun. Maasaallaahh:nazar: allah hem kizini hem de yeni gelicek bebegini sana bagislasin. Tesekkur ederim anlattigin icin. Umarim senin icin rahatsiz edici olmamistir. Bilmedigim biseydi ogrenmis oldum sayende. Hamile olduguna da cok sevindim. Ücünüzün de gozlerinden operim.:16::54:

asıl ben teşekkür ederim güzel dileklerin için rahatsızlık duymuyorum aksıne benim durumunda olanlara moral olmak istiyorum

Back
X