2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

::))) banada zekai tahir de bakıldı zaten.ilk gittiğinde kanamam yoktu ilk kontrolümdü.direkt vajinal baktılar ve kanama bölgesi gördüler.kanaman her an başlayabilir dediler.bir saat sonra başladı.2 hafta sonra kanamam azaldı gene vajinal bakıldı o gün tek seferlık kanamam arttı.kimisi de sakın baktırma diyo ama kafam karışık.zararlıysa niye bakıyolarki dr ler o zaman.

sana alttan bakan doktorun aklına tüküreyim alttan baktırmak her zaman risktir canım sakın haa baktırmaa

ama canım hep alttan bakıyolar.daha ayrıntılı yada net görünsün diye mi acaba.biraz küçükya bebişler.bu arada nerdeyse aynı zamanlarda doğacak bizinki inş seninkiyle:))

kağan kocatepe kitabında vajinal ultrasonun zararlı olmadığını yazıyor. benm dr 5. haftada keseyi görmem şart dış gebelik riskine karşı ancak vajinalden görünür çok küçük dedi. ama 8. haftada gttiğimde artık karından ultrasn baktı. bilemiorum her sefernde allttan bakmak netlik açısından işine geliodur dr'un

kağan kocatepe kitabında vajinal ultrasonun zararlı olmadığını yazıyor. benm dr 5. haftada keseyi görmem şart dış gebelik riskine karşı ancak vajinalden görünür çok küçük dedi. ama 8. haftada gttiğimde artık karından ultrasn baktı. bilemiorum her sefernde allttan bakmak netlik açısından işine geliodur dr'un

Ben bugün oruçluydum. Ama zor duruyorum iyice aciktim midem bulaniyo zaten halsizdim yemeği zor yaptım. Korktum şimdi çocuk gelişemez falan allah korusun ya. Kalkamiyorum yerimden bayılıcam şimdi :-(

cnm kımseye sebep olmak ıstemem tutma dıyıp gunahada gırmek ıstemem ama 1.2 gun degıl 30 gun doktorum arasıra ozel gunlerde kocan evdeyken tutmak ıstersen tut dedı.yoksa olmaz dedı.

benım de talıp ettıgı kadarı ıle henuz yok zaten sayfada onde gıden 1 kaç kısıyız buyuk ıhtımal once bız ögrenırız bende 25ınde gıdeceğim bı umut belkı ogrenırım

maşaallah kızlar ne yazmışınız oku oku bitmedi.

bu arada herkese hayırlı ramazanlar...

bugünkü konumuz gaz olmuş bende diyorum burnuma kötü kokular geliyo ne diye ama kokusuz olanlar çoğunlukta sanırım. valla gazı bilmem ama kabız olup duruyorum. offff:26:...

tuzecim ce e yapıp gidiyor gibi oldum sanırım ama ne yapam oku oku anca bitti.

iyi geceler canımmm öpüyorum seni...

ben kaçıyorum malumunuz gece kalkcam kocişime sahurluk hazırlıycam. hepinizi öptüm...

Benim de geçen gün lekelenmem olduğunda doktorum önce karnımdan baktı, bir kanama göremiyorum ama emin olmam lazım dedi ve tekrar vajinal baktı. Vajinal daha net görülüo sanırım ama kanama gibi bir sorun olmadıkça artık karından bakacaklar, bebişler yeteri kadar büyüdü

herkese iyi geceler kızlar bebişler nasıl?
vajinal ultrason ben vajinal ultrsnun bebege zarar verdsigine hiç inanmıyorum ilk gebeligimde benm doktorum 12.hafta ya kafar vajinal baktı hemde bunu yapan bi doçentti sordugumda ona zararı olurmu diye bana şunu dedi ben sana tup bebegi yapıp sonra riskli bişey yaparmıyım hiç o denilenleri halk uyduruyo bunu uyduran doktorlarda var demşti bana kesinlikle 3 aya kadr zararı yok rahat ol boyle bebegn organlarını daha net goruyoruz demşti bu hafta ona gidicem ikili için o belki yine alttan bakar hiöç sesimi cıkarmam ona guvenyporum

triptofan bende seni cikaramadim orda kim oldugunu ciciliyi taniyoruz hem burdan hem ordan

bende psikolojik olarak vajinal bakılırsa kanamam başlayacak gibi gliyo ve korkuyorum.ama herşeyi daha net gördükleri içinde istiyorum.kararsızlık zor şey.cevaplarınız için teşekkürler moral oluyo bana.

Yok canım merak etme öyle 1 ağır kaldırmayla bişi olmaz bebeğin kocaman artık :) bu ara herkesin şikayetleri azaldı rahatlıyoruz artık sanırım

Teşekkürler cevabınız için.

toplamda 10kg.lık falandı. alt rafa koyacaktım kadırdım koyarken zorlandım biraz. bugün bulantım yine var. sanırım tesadüf oldu.

canım katılıyorum sana
bizde ilk başlarda çok korktuk nolur nolmaz diye uzunsüre yapmadık,, aslında bende dediğin gibi isteksizdim
ama şimdi çok sık olmaqmakla birlikte yasağı kaldırdık, bide bende nolduysa lbidom arttı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…