- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.641
ankara zekai tahir burakta kanamalı hastaya vajinal bakılıyo (acilde öyle oldu bana) kanama yoksa vajinal ultrason yapmıyolar kimisi hoş karşılamıyo ama banada vajinal bakıldı doktor hiçbir zararı yok halk arasında söylenene inanma dedi
sana alttan bakan doktorun aklına tüküreyim alttan baktırmak her zaman risktir canım sakın haa baktırmaa
::))) banada zekai tahir de bakıldı zaten.ilk gittiğinde kanamam yoktu ilk kontrolümdü.direkt vajinal baktılar ve kanama bölgesi gördüler.kanaman her an başlayabilir dediler.bir saat sonra başladı.2 hafta sonra kanamam azaldı gene vajinal bakıldı o gün tek seferlık kanamam arttı.kimisi de sakın baktırma diyo ama kafam karışık.zararlıysa niye bakıyolarki dr ler o zaman.
::))) banada zekai tahir de bakıldı zaten.ilk gittiğinde kanamam yoktu ilk kontrolümdü.direkt vajinal baktılar ve kanama bölgesi gördüler.kanaman her an başlayabilir dediler.bir saat sonra başladı.2 hafta sonra kanamam azaldı gene vajinal bakıldı o gün tek seferlık kanamam arttı.kimisi de sakın baktırma diyo ama kafam karışık.zararlıysa niye bakıyolarki dr ler o zaman.
Ben bugün oruçluydum. Ama zor duruyorum iyice aciktim midem bulaniyo zaten halsizdim yemeği zor yaptım. Korktum şimdi çocuk gelişemez falan allah korusun ya. Kalkamiyorum yerimden bayılıcam şimdi :-(
ya bu kalpler nasıl artıyo cıcekler ısımler nasıl degısıyo.
benım de talıp ettıgı kadarı ıle henuz yok zaten sayfada onde gıden 1 kaç kısıyız buyuk ıhtımal once bız ögrenırız bende 25ınde gıdeceğim bı umut belkı ogrenırım
ya arkadaşlar biraz alakasız olacak ama bişey sormak istiyorum ben .bende düşük riski var kanamamda oldu uzun süre .bi kaç gündür kesildi şükür.bu dönemde kanamam varken yani vajinal ultrason baktırdım ve kanamam arttı.acaba denk mi geldi yoksa.vajinal ultrason gerçekten etkiliyo mu? çünkü bi kaç arkadaşım kanamalıda vajinal bakılmaz diyo .pazartesi de kontrolüm var ona göre karından baktırayım diyorum.ona göre bu konuda bişey bilen duyan varsa paylaşırsa sevinirim...
iyi geceler kızlar. her akşamki duamı ediyorum arbbim kuzularımızla uyuyup kuzularımızla uyanmayı nasip etsin. o veriyor o alıyor. burada sadece sevinçlerimizi değil üzüntülerimizide paylaşıyoruz. ben burayı bu yüzden seviyorum . ehr an benimde başıma gelebilir garantisi yok. ve biliyorum burda yalnız bırakmayacak dostlar var.hepinize iyi geceler diyorum keza fena uyutuyor bu bebiş beni.
Benim de geçen gün lekelenmem olduğunda doktorum önce karnımdan baktı, bir kanama göremiyorum ama emin olmam lazım dedi ve tekrar vajinal baktı. Vajinal daha net görülüo sanırım ama kanama gibi bir sorun olmadıkça artık karından bakacaklar, bebişler yeteri kadar büyüdü
Yok canım merak etme öyle 1 ağır kaldırmayla bişi olmaz bebeğin kocaman artık :) bu ara herkesin şikayetleri azaldı rahatlıyoruz artık sanırım
gunaydın cnm kackıloluk bır cuvaldı bu 5.10kılomu yoksa buyuk cuvallardan mı.dıkkat et bulantınla tesaduf olmus olabılır.ama agır kaldırmak kollarını yukarıya uzamak anı egılıp kalkmalar bunlara dıkkat.benım kızım var yalvarıyo kucagıma gelmek ıcın ama doktr cok kucaklama dıyo.hıc olmasada alıyom kucagıma uyuyo yatagına goturuyorum.sabah kalktımı kucagıma alıyom yataktan.mecbur.kızım 15 kılo.sende dıkkat et hemen bıse olmaz ama kontrollu ol cnm.
Aaaa!!cok sasirdim kizlar! Meryem20nin dedigine katiliyorum, rahimde hematom gorup de yasaklamis olabilirler, belki sizi kanaman var diyip endiselendirmek istememislerdir. Ama gercekten bisey yoksa ve yasakladilarsa hic tasvip etmedim! sonucta iliski de gerekli iki taraf icin de ve bildigim kadariyla sadece son haftalar bebegin vaginaya dogru yaklasmasindan dolayi dogumu tetikleyebilir diye onerilmez. Ama bazi kadinlar dogima kadar devam edip, dogumu kolaylastirdigini bile soyluyor. Ve sonucta duzenli bir iliski hormonlarimizin da duzenli devamini saglar, dolayisiyla bebislerimiz de zamaninda gecikmeden buyur. Yani biz boyle okuduk bize ogretillen bu kizlar. Ama dusuk tehlikesi oldugu zaman elbette dikkat edilmeli.
Kocalarimizi da dusunmemiz lazim ayrica. Erkeklerin belli etmeyen icine atan bi yapilari vardir bilirsiniz. İhmal etmeyelim elimizden geldigince onlari. Gecenlerde bizde bebekli misafir vardi. Sohbet ederken benim esim, cocuk olunca kadin kocasindan uzaklasir butun ilgisini sevgisini cocuga verirse olmaz tabi dedi. Anladim ki oyle bir korkusu var. Onu eskisi kadar sevmicemi istemicemi dusunuyo.ben de hemen motive ettim ama yoo oylesine konusuyodum falan dedi.:) erkekler boyle iste, hamile kaldigimizda bu tip korkulari oluyomus.
Tabii ki iki taraf da bebek icin herseye sabreder o ayri. Ama sorun yoksa ne gerek var hasret cekmeye. Basta bende de isteksizlik oldu biraz da icimde bi insan var diye utaniyodum(zaten o zmnlar tehlikeli haftalardi ve yapmadik) ama hep dedigim gibi eskisinden daha cok zevk aliyorum, dolayisiyla esim de. Allah dogamizi ona gore yaratmis, sonucta zarari olsaydi hem isteksizlik doguma kadar surerdi hem de istesek bile mesela canimiz acir yapamazdik fln. Bence o kdr uzak durmayin. Hem kocalarimizla askimizi taze tutmaya da ihtiyacimiz var karsilikli.bebeklerimiz dogunca bu islere pek vaktimiz kalmicak sonucta. :26: Hurriyetaile.com da bununla ilgili cok guzel yazilar var, bebege zarari olmicak sekiller de yaziyo, okumanizi tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?