2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya kızlar su bebek kalp sesı dınleme cıhazı cok ılgımı cekmeye basladı alsam dıe dusunyrum kayıt falan da yapılıyomus ne dusunuosunz bu konuda

ben haftada 3 kez ve 1-2 dakika dışında dinlemek zararsız diye biliyorum. yani kullananlardan öyle duydum ama ben kullanmam. yaydığı ısı zararlı olabilir.

ben de zayıflayıp hamile kalmak istiyordum ama kısmet değilmiş öyle olunca 4-5 aylığa kadar saklayabilirim gibi geliyo :))

merhaba kızlar

bebeğin kalp atışını dinleme cihazını benim üst komşum almış ama fazla dinlemek iyi değilmiş bebek rahatsız oluyormuş öyle sölediçok çok sorun olduğunda ne bilim hareketsizlik felan ancak ozaman dinlenebilir miş aynı ultrason gibi işte fazlası zarar denmiyor mu:26:

Gunaydin kizlaaaarrrr!!! Bu sabah sahurdan sonra sanci girdi benim de sag kasigima 15-20 dk surdu cok korktum. Bacagim bile tutuldu kipirdayamadim. Umarim dediginiz gibi rahim buyumesidir ve umarim bebegim hissetmemistir o aciyi. iki gundurmidem de cok bulanmaya baslamisti tekrar. Kusmalarim yine basladi. Ama dun pazara gitmistim ellerim biraz agir olmustu kocam da kizmisti. İnsallah o yuzden olmamistir, bi zarar vermemisimdir umarim.

ya kızlar su bebek kalp sesı dınleme cıhazı cok ılgımı cekmeye basladı alsam dıe dusunyrum kayıt falan da yapılıyomus ne dusunuosunz bu konuda

Canm gerci almissin sanirim ama benim dr dopplerle ses alindigini ve dopplerin bebege zarari olup olmadiginin kesin bilinmedigini soylemisti, bana da dinletmiyo kalp atisini sadece izliyoruz ritmini. Ama sizin bahsettiginiz"50" liralik cihazlar doppler midir bilemiyorum. Belki baska bisey sayesinde duyuluyodur ve umarim bi zarari olmaz, yine de cok sık bakmayin bence.

Bi de merak ettim, :) vucudumuz iletkendir ya acaba baska bir iletken maddeye tutsak o cihazi yine kalp atisi sesi verir mi?:) buzdolabinda fln denesenize?

tabiki fazlası zarardır bu cihazında bilinen bi zararı yokmuş tabi dozunda kullanırsan ben araştırdığım için söylüyorum kullananlarda var sitede bende cok fazla kullanmyı düşünmüyorum ama bebeklerim 14. haftada kalbi durdu 16. haftaya kadar 2 3 günde bi dinlerim sonra zaten hareketleri hissediyosun gerek de kalmaz tanıdıklara veririm

sana da günaydın....

bende cok fazla kullanmam zaten bbeek konusunda pınpırıklıyım dıkkat ederım ama doktr ayda 1 kontrole cagryo en azndan haftada 1 baksam rahatlarm sncta o 1 ay beklerken de stresten cocuga zarar verıorum en azndan stresım azalr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…