- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.681
ya kızlar su bebek kalp sesı dınleme cıhazı cok ılgımı cekmeye basladı alsam dıe dusunyrum kayıt falan da yapılıyomus ne dusunuosunz bu konuda
ya kızlar su bebek kalp sesı dınleme cıhazı cok ılgımı cekmeye basladı alsam dıe dusunyrum kayıt falan da yapılıyomus ne dusunuosunz bu konuda
bu arada benm göbek çıktı geçen komşum hamilemisin dedi nerden anladın dedim maşallah göbeğin çıkmış dedi benm rahim küçük oldğu için bide normalde sıfır göbek oldğu için belli oluyo ama utanıyorum sonra soruyolar 10 hafta deyince ne çabuk fln diyolar
bnde almayı düşünüyorum 3 kalbi durmuş bebekten sonra bana şart zaten haftaya fln düşünüyorum
bnde almayı düşünüyorum 3 kalbi durmuş bebekten sonra bana şart zaten haftaya fln düşünüyorum
evet benm için mantıklı sık sık ultrasona girmek zorunda kalmam en azından bakın b link atıcam orda en uygun fiyat var araştırdım biraz ben hatta ankaraya gidince baktım ama yokmuş burdan alcam inş Angelsounds Anne Karnında Bebeğinizi Dinleyin - e-bebek.com[/QU
valla aldım canım sımdı her yerde 90 100 arasydı 50yı gorunce gaza geldm aldım bakalm cok heyecanlndm sımdı gelsn bakalm dınleyeblcekmym kayıt yapılablmesı bıde bebek dognca o kalp seslerını bebege dınletıomusun faydası varms benmde 1 tane kalp durması var oyuzden cok ıstedım ınsallah memnn kalrm
evet benm için mantıklı sık sık ultrasona girmek zorunda kalmam en azından bakın b link atıcam orda en uygun fiyat var araştırdım biraz ben hatta ankaraya gidince baktım ama yokmuş burdan alcam inş Angelsounds Anne Karnında Bebeğinizi Dinleyin - e-bebek.com[/QU
valla aldım canım sımdı her yerde 90 100 arasydı 50yı gorunce gaza geldm aldım bakalm cok heyecanlndm sımdı gelsn bakalm dınleyeblcekmym kayıt yapılablmesı bıde bebek dognca o kalp seslerını bebege dınletıomusun faydası varms benmde 1 tane kalp durması var oyuzden cok ıstedım ınsallah memnn kalrm
cnm geldikten sonra bana bilgi verirmisin nasıl oldğuna dair bnde bu siteden alcam 50 sadece burda diyo
hata verıyor yukleyemıyorum resim
cnm geldikten sonra bana bilgi verirmisin nasıl oldğuna dair bnde bu siteden alcam 50 sadece burda diyo
tabiki canım gelsn bakalm dunde esım al al bı o eksık kaldydı demstı sımdı ne surprız olacak D:evden atmasa bari beni
tabiki canım gelsn bakalm dunde esım al al bı o eksık kaldydı demstı sımdı ne surprız olacak D:evden atmasa bari beni
benmkinin aklına yattı sık sık doktora gitmek yok bunu alınca diyo tmm dedim kalp sesini dinleyim niye gidiyim ki sadece testlere giderim dedim sana inanmıyorum yine haftada doktorun yolunu tutarız diyo kızcam bidaha derse sanki keyfimden gidiyorum ne ayıp
merhaba arkadaşlar. aranızda folik asiti bırakan oldu mu? ben bıraktım da. dr elevit, kan hapı ve solgar omega 3 verdi
Gunaydin kizlaaaarrrr!!! Bu sabah sahurdan sonra sanci girdi benim de sag kasigima 15-20 dk surdu cok korktum. Bacagim bile tutuldu kipirdayamadim. Umarim dediginiz gibi rahim buyumesidir ve umarim bebegim hissetmemistir o aciyi.iki gundurmidem de cok bulanmaya baslamisti tekrar. Kusmalarim yine basladi. Ama dun pazara gitmistim ellerim biraz agir olmustu kocam da kizmisti. İnsallah o yuzden olmamistir, bi zarar vermemisimdir umarim.
Canm gerci almissin sanirim ama benim dr dopplerle ses alindigini ve dopplerin bebege zarari olup olmadiginin kesin bilinmedigini soylemisti, bana da dinletmiyo kalp atisini sadece izliyoruz ritmini. Ama sizin bahsettiginiz"50" liralik cihazlar doppler midir bilemiyorum. Belki baska bisey sayesinde duyuluyodur ve umarim bi zarari olmaz, yine de cok sık bakmayin bence.
Bi de merak ettim, :) vucudumuz iletkendir ya acaba baska bir iletken maddeye tutsak o cihazi yine kalp atisi sesi verir mi?:) buzdolabinda fln denesenize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?