- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.661
gunaydn kızlar mutlu gunler.Allah evlatlarımıza saglık sıhhat versın.
Günaydın anneler :)) bugün 3. ayım bitiyor :)) yarın 12+0 olacak yavruş. her yeni haftaya geçiş heyecan yaratıyor :)) geçen sayfalarda bi arkadaş oturup kalkınca kasıklarıma ağrı giriyor yazmıştı. bende de aynısı var ve özellikle gece uyurken pozisyon değiştirdiğimde uyanıp yavaşça oturup dönüyorum. o ağrı rahim genişlediği için oluyormuş. rahimi tutan kaslar zor esnediğinden böyle ağrı yapıyormuş.
bendede oluyor ya unutuyorum hamıle oldugumu egılıp kalkarken oluyor
benım gobüş çıktı ben burdayım dıyor ama benım 2, hamılelık ondan cabuk çıkması normalmış
Dizlerini kırarak eğilmeye çalış, alıştıralım kendimizi. Ben bigün temizlik yapayım dedim eğil kalk eğil kalk akşam belim kitlendi.
Kızlar yahu göbüşü çıkan yok mu daha? ben merakla bekliyorum ne zaman çıkacak diye ama 74 kiloyla hamile kalınca göbek mi bebek mi anlaşılmıyor :)=)
Meltemcim göbüş resimleri topiğimiz var şubat annelerinin, oraya koysana bebişin resmini :)) ilk koyan da sen olacaksın sanırım :) ben koysam 4-5 aylık gibi duruyo ki hamilelikten değil o bildiğin göbek işte
canım lınkını atsana atayım resmı hemen:)
bendede oluyor ya unutuyorum hamıle oldugumu egılıp kalkarken oluyor
Bende de çok oluyor,gece uykumdan bile uyandırıyor.
Kızlar yahu göbüşü çıkan yok mu daha? ben merakla bekliyorum ne zaman çıkacak diye ama 74 kiloyla hamile kalınca göbek mi bebek mi anlaşılmıyor :)=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?