2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar hastaneden geliyorum bebişimi gordum kahve akıntım vardı onu soyledim kahve akıntı kanama işareti dedi ama içerde birşey yok herşey yolunda dedi.ilişki yasak artık ayaklarını felan gordum :) fazla oynamadı elini bi kezcik gordum maşallah kırkbinkere 11+4 gun gozukuyormuş onden gidiyormuş progestan verdi duşuk tehlikesi için

gozun aydın canmm lekelere canını sıkma benm oldu cok cok korkmstm ama gectı cok sukur ınsllah bısıı olmaz..gonlunu ferah tut

bencede çok mantıklı cihazı almak helede ilk bebeklerini kaybetmiiş anneleri sürekli dr. gitmekten ve endişeden birazcıkda olsa alıkoyar haftada 1 kere dinlesek yeter benimde aklıma yattı alcam şimdi ama bu haftalardada kalp atışlarını duyabilirmiyiz acaba?

12.haftadan ıtıbaren duyuluyr yazıyor ama bakalım gorıcezz

10. haftada da duyan varmış ama ben 12. haftayı beklyrm almak için valla benm yerimde kim olsa alırdı bu aleti sürekli kendimi dinlemekten yoruluyorum iğne yüzünden bide kahverengi akıntılarım var böyle b aleti bile duyunca cok mutlu oldum valla inş işe yarar bu arada ultrason jeli yada bebe yağıyla kullanmak lazımmış

onu soracaktım bebek yagı alıcaktım zaten catlaklar ıcın bunun ıcınde jel alacaktım jelsız duyulmuomus cunku bebek yagıyla duyuluosa jel hc almım ozaman kız valla bugun her konuda baya aydınlattn :)

bir de soyle bır sey var doktora gıderken esımle gıdıorum sadece ama annem babam akrabalar onlar da anlatnca bızde gorebılsek dıe heveslenıolar en azndan kalp sesını duyarlar onlar ıcın de ıyı olr ılk torun heveslenıolar ıste her seyıne

onu soracaktım bebek yagı alıcaktım zaten catlaklar ıcın bunun ıcınde jel alacaktım jelsız duyulmuomus cunku bebek yagıyla duyuluosa jel hc almım ozaman kız valla bugun her konuda baya aydınlattn :)

wallaa hıc bos durmuyonuz efferın sıze bız hazıra konuyoruz sız kullanın bakalım bızde atlarız hemen.gercı eşim her gece kulağını göbeğime koyuyo benıde konusturmuyo kalpatıslarını duyuyormus göya parmağlada her atısta benım dızımevuruyo:)bılmem belkı duymuyo ama çok eğlenceli oluyo ona göre duyuyormus kesın

başka sitelerdede araştırdımda 10 haftada duyulur diyor aslında ben ilk bebeğimde alıcaktım ama kısmet olmadı o zamanki fiyatı 100 tl civarındaydı tam alıcakken bebişimin kalbi durmuştu kısmet bunaymış galiba sürekli endişe duymaktansa alırım arada bir dinlerim içim rahatlar bana almak farz oldu artık hem bebişin kalp atışlarını kaydedebiliyoruz büyüyünce dinletmek muhteşem bi duygu olur heralde bence almaya değer :))

bildiklerimi paylaşıyorum yardımcı oldumsa sevinirim bnde çatlaklar için hemde o cihaz için alcam bebe yağını sende cihaz gelnce beni aydınlatırsan sevinirim bu arada kaçıncı haftan senin

annenin günlük tutması kadar değerli bnce o kayıtlar büyünce düşünsenize arkadaşlarına bakın diycek ben annemin karnındayken fln bizim ailelerde ilk olur bebeğim havasınıda atar annesi gibi

bildiklerimi paylaşıyorum yardımcı oldumsa sevinirim bnde çatlaklar için hemde o cihaz için alcam bebe yağını sende cihaz gelnce beni aydınlatırsan sevinirim bu arada kaçıncı haftan senin

ben bugun 13+3 um canım gelsm hemen yazıcam buraya buarada bu bebe yagı gogus catlaklarınada oluyomu yoksa onn ıcın ayrı bısımı kullanmak gerekr

ben bugun 13+3 um canım gelsm hemen yazıcam buraya buarada bu bebe yagı gogus catlaklarınada oluyomu yoksa onn ıcın ayrı bısımı kullanmak gerekr

maşşallah siz bayağı büyümüşsünüz valla benm göğüslerim 75i doldurmuyodu şuan 75 dolduruyo önümüzdeki ay 80 olur çatlak problemim olcağını zannetmiyorum ama bebe yağı iyi gelebilir mantık olarak düşününce tabi burda okumuştum galiba tatlı badem yağıydı yanlış hatırlamıyosam tüyleri artırıyomuş

günaydın dünya güzeli anneler......
annemi yolcu ettik dün, terminalde bir kavga ettim :) allahım ben dışarı pek çıkmayayım yaa :) sinirler larçka...ay orda bilet almışım internetten biletimi alıcam 2 kadın geçmiş görevliyle sohbet, gülmeler, ayyyy şurda indiriyor mu, burdan geçiyor mu, hahahha ... allahım deliridm. 10 dk bekledim... tam gittiler tamam sataşmayayım dedim, ödeme yapmamış ş...rfntılar töbe töbe :) haydaaa kahkahalarla geri geldiler ayyy yapmamışız ödeme diye, tam 5 dakikada ödeme bahanesiyle sohbet benim şartel attı bir kavga :) offf offf insanlarda saygı kalmamış ya, görgüsüzler :) şikayet yazıcam birazdan hele buraya bir merhaba diyeyim de deim :) zaten o firmadan ne zaman bilet alsam böyle oluyor, bir daha asla, m harfiyle başlayan malum firma... hala sinirliyim yaa :) neyse midem biraz iyi gibi ... bugün eşime güzel yemekler yapıcam... eşim bir tanıdık buldu bursa zübeyde hanım doğum evinde bizi en iyi profesöre teslim edecekmiş, hele bir 31 ine kendi dr.uma gideyim de sonra sigortaya başlıcam... para yetmiyor...

şimdi kime gıdıyrsun özele bursadansın sanırım sende

kızlar sonunda şiparişimi verdim umarım memnun kalırım pazartesiye ulaşır elime gelince yorumlarımı yazarım yanında bide Johnson's Baby Nemlendirici Yağ aldım inş onunda faydası olur ama göğüs ucu için başka kremler varmış ondan alın derim şimdiden başlamak lazımmış deneyimli hamilelerden duymuştum :)

sakin :) manyak cok ulkede sen bebişi düşün boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…