- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.001
özelde bütün parayı cebinden mi veriyorsun ki?
sigorta dediğim sgk benim de zaten..medicalde 42 lira veriyosun mesela.
ama ölçüm için ist katta üç boyutlu ultrasn var ona giriliyo dediler medicalde..o doktor da 150 lira sadece özel gidiliyo, 50 li,ra da test parası dediler
meltemcım okadar arastırma yapıyorum kı anlatamam ama kremdı yagdı ugrasmak ıstemıyorum kesın cozum olsun ruya gıbı uyuyayım uyanayım yok olsunlar
o rüyayı bide ben görsem daha cocuk doğurmadan bacağım belm popom çatlak dolu vucudum cok kuru göbeğimde bari olmasın diye uğraşıyorum şimdi aslında kilolu değilim hatta zayıf bile sayılırım ama oldu[/QUOTE
cnm bademyağı ve kakao yağını cok tavsıye ettıler ama ıkısını karıstırıp uyguluycam bende artık çatırdamadan bıraz önlem alalım gercı naparsan yap çatlıycağı varsa oluyor
o rüyayı bide ben görsem daha cocuk doğurmadan bacağım belm popom çatlak dolu vucudum cok kuru göbeğimde bari olmasın diye uğraşıyorum şimdi aslında kilolu değilim hatta zayıf bile sayılırım ama oldu[/QUOTE
cnm bademyağı ve kakao yağını cok tavsıye ettıler ama ıkısını karıstırıp uyguluycam bende artık çatırdamadan bıraz önlem alalım gercı naparsan yap çatlıycağı varsa oluyor
kakao yağını kullanıyorum ama şimdi bebe yağı kullancam kakao yağı koklayınca aklıma eti puf geliyo bebe yağı daha güzel kokar
kakao yağını kullanıyorum ama şimdi bebe yağı kullancam kakao yağı koklayınca aklıma eti puf geliyo bebe yağı daha güzel kokar
allah seni eti pufa nasıl benzettın onu sımdı her kullanısta sen gelcn aklıma:):))
allah seni eti pufa nasıl benzettın onu sımdı her kullanısta sen gelcn aklıma:):))
eti pufun kakaolu olanıyla kokusu aynı gibi geldi ordan bağladım olayı
bende ılk doğumumu yaptıgımda 10 sene once 1500 lıraya yapmıştım o zmaanlar ıcın cok yuksek mıktardı malesef ssk dan faydalanamıyorduk bu sefer o paraları veremem slonucta bir çocuğum daha var ve onun eğitimine harcarım bu parayı ilkinde çok onemsemıyorduk parayı ama şımdı oyle değil valla uygun fıyatlı neresıyse orayı arastırıyorum kıyafete bile çok para veresm yok yanı yada bebeğe gereksız alışverıslere bir de doyduk heralde 1. bebişlerde :)
evet evet:)
o zamanlar ben de aynı paraları vermiştim ki egede sadece doktora veriyorduk
ama şimdi kızımın eğitimi falan da var elde avuçta olanı ona yatıramayız:)
kıyafet de almam dese de alır insan küçük küçük çok güzel oluyolar:)
kızlar çatlaklar için mustela diyorum başka da bişi demiyorum
maşallah ben hiç çatlamadım ilkinde bunda da onu kullanacağım
Ben 4gündür oruç tutuyorum
be?n de görevliyim ve saat 10 da başlıyor sınav. umarım yardımcı olmuşumdur.bu arada alakasız bir soru olacak özür ama bizim bu aklı başından uçmuş müdür 3. oturum sabah 11 de başlıyor 10 da orda ol dedi. benim bildiğim hep 10 da başlar sınavlar. hep öyle gittik. sınava girecek olan var mı? 3. oturum kaçta başlıyor?
herkesın sahsı fıkrı nasıl sıgara ıcen annelerı yargılamaıyorsak bebekle ılgılı kararalarda ailesini ilgilendırır ben sahsen oruc tutmuyorum hamıle oldugum ıcın ama tutana da saygım sonsuz cevremde de çok ornegını gördum 30 gun oruc tututp turo gıbı bebiş doğuranlar benım kuzenın oruclu ıken gıttı doğuma
be?n de görevliyim ve saat 10 da başlıyor sınav. umarım yardımcı olmuşumdur.
evet bir saat önceden bizi istiyorlar. ne kadar zor olacak benim icin sekerlemem aksama kalacak:)aY benim canım müdürüm, akıllı müdürüm, 11 diyor yahu, off offf :) saol canım o zaman 9 gibi orda olmamız lazım ....
kızlarrr doppler cıhazım geldi hemen maceramı anlatım once bı yapım dedım bebe yagını surdum hıcbısı duyamadm once moralım bozuldu snra youtubden nası bır ses dıe vıdeolar ızledım bıraz zaman gecnce bıde bebe yagını cok fazla surdum duydumm mınnosun kalp sesını 1 dk bıle dınlemedm ama yıne nolur nolmaz dıe fakat cok cok guzel bır duyguuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?