- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.981
kızlar bu ikili testin zamanını anlamadım şimdi bana dr.um 9+1 de gittim. 3 hafta sonra bir dahaki kontrolün dedi. 12+1 de yani ama ne ikili test dedi ne bir şey... bu gitmemde mi diyecek şimdi... bir de şu kısmı anlamadım. acıbademde ne kadqar bilmiyorum ama pahalıdır orda yaptıramam. başka hastaneye gitsem, iyi de bu test ultrasonla bakılıp kan alınıp bakılan bir test sonuçları kim yorumlayacak. kendi dr.um mu ordaki mi anlamadım bişey... kafam karıştı... tam anlatamadım galiba...
benım gokalp beye ılk radevun 23 agustosta yanı 16. haftada ben sukran hanımagıttım pek olumlu değil kararım kalabalık mı dersen benım 10,15 teydım randevum tam vaktınde gırdım bır sorun olmadı ama okudugum kadaı ıle gökalp bey yogum oldugu ıcın randevularda 45 dk gecıkme yasanabılıyormus bu arada ben ılk dogumumu karatsta yapmıstım o zaman tam ozeldı çok guzel ılgılendıler 2,5 sene oncede yıne karatasta amelıyat oldum yıne cok ıyıydı doktor ve ekıp gökalp beyı begenmezsem karatasta yapacağım dogumu yıne
senin öğrenme ihtimalin var cikolatayı unutma
selam ynı zamandayz ben de 10. hafta içindeym. aynen ikili test için 6 ağustosa randevum var. burda özel dr 130 alıyor artı ikili için 150 vericem bu ay tuzlu olucak:) birden gece hayatını kestik desem yeridir heheeheh.... hadi 6 ağustosa kadar çabuk ve sağlıla geçiririz inş..
selam ynı zamandayz ben de 10. hafta içindeym. aynen ikili test için 6 ağustosa randevum var. burda özel dr 130 alıyor artı ikili için 150 vericem bu ay tuzlu olucak:) birden gece hayatını kestik desem yeridir heheeheh.... hadi 6 ağustosa kadar çabuk ve sağlıla geçiririz inş..
kızlar arastırın bıraz yaaa bosuna test parası verıyorsunuz bende özele gıdıyorum bazı hastaneler bı dunya para ısıtyorlar vrmeyın boş yere fatura ısteyın alınmıyormus sız neden alıyorsunuz dıyın az para değilki yanii hepsı kafasına göre fıyat verıyo hıc bı yasal hakları olmamasına rağmenn
kızlar bu ikili testin zamanını anlamadım şimdi bana dr.um 9+1 de gittim. 3 hafta sonra bir dahaki kontrolün dedi. 12+1 de yani ama ne ikili test dedi ne bir şey... bu gitmemde mi diyecek şimdi... bir de şu kısmı anlamadım. acıbademde ne kadqar bilmiyorum ama pahalıdır orda yaptıramam. başka hastaneye gitsem, iyi de bu test ultrasonla bakılıp kan alınıp bakılan bir test sonuçları kim yorumlayacak. kendi dr.um mu ordaki mi anlamadım bişey... kafam karıştı... tam anlatamadım galiba...
test parası değil de doktorun ultrason aleti çok önemli
o tarz ultrason kullanan doktorlar da sigortadan değil özel bakıyorlar
ticari bi olay işte ama normal ultrasonla ense kalınlığı ölçülmez sanırım
kızlar bu ikili üçlü testler kaç haftalıkken yapılıyo ben yapmayı düşünmüyorum doktor illa yapalım derse itiraz edecem...
bu arada oruç tutaanınız varmı merak ettimde :44::44::44::44::44:
Ben 4gündür oruç tutuyorum
hayırlı olsun arkadaslar hamılelıklerınız.bende kısmetse martta dogum yapacagım.sızde cok bulantı oluyormu sırt agrınız varmı.benım cok bulantım ve cok fena sırt agrım var.bırde kasıklarımda sancı oluyor sızdede oldumu oncelerı.lutfen bana yazarmısınız
bende sıgortadan bahsetmıyorum zaten bende özele gıdıyorum ki ölçülmese dr mutlaka yonlendırme yapar medıcale gıdıyorum ve ölçümü yaptılar normal cıktı kansonucunu beklıyorum
benim de 14 ağustosta canım
konuşuruz fikirlerimizi gidince
eşimin kuzeni gökalp beye gitti onda doğum yaptı memnundu o
ama doğum sonrası bel ağrısı çok fazla oldu.ilaç ona yan etki yapmış
anestezi uzmanının hatası olabilir mi diye geliyor aklıma benim ama o zaman çok kişide olurdu herhalde
karataş duymadım ben hiç bornovadayız yaa ege de yaptım doğumumu işte..egede ekip çok iyi özel odada kalmıştım
ama sezaryanda 1 gece yoğun bakımda yatıyorsun yanında kimse olmuyor hemşireler bakıyor
aslında iyi bişi ama insan sıkılıyor ööle koca gece..egepolün odası falan çok güzeldi medical de öyleymiş
bnde 2li test için ödenen ücretin yasa dışı olduğunu düşünüyorum ben ne duydum daha önce nede gördüm 2 özel hastane ve bi muaynehaneye gittim 2li test dahil tahliller ve testler için ayrıca ücret hiç ödemedim bakın bi linke AliTezel.com - HABERTRK-Hamilelik muayenelerinde brak paray provizyon bile istenemez
bende gectıgımız subatın 2sınde dogum yaptım sezeryanla ama cok pısman oldum ısteyerek olmadı ama yınede pısmanım karnımdakı uyusukluktan nefret edıyorum 5 ay oldu hala gıtmedı ama oglumun dogum tarıı super oldu 02 02 2012
şans işi bu doğum olayı
ben de meltem gibi sezaryan oldum ve o gece kalktım direk
maşallah hiç sıkıntım olmadı umarım ikincide de aynısı olur
meltem ben de aynı doktorumu çok isterdim ama o artık kentte falan yapıyor
5i geçecek o durumda da gerek yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?