2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben cuma gunu gıdıcem dr 13+6gunluk olucam bakalım göstercekmi bebeısımm

benmde cuma gunu ikili testim bende o gun 11+4 olucam inş cinsiyeti dgoruruz benm bebek 1 hafta onden gidiyormuş o yuzden belki gorurum bide 4 boyutlu ultrason ondan biraz umidim var belki gorurum diye ama dua et pozisyon uygun olsun ben gecen gittim onu donuk degildim umarız onleri donuk olur.bol cikolata

egepolde kaç para ikili test arkadaşlar?
medicalde de 50 lira test için ama bir de mert bey bakıyormuş 150 lira da ona muayene parası veriyormuşsun
ikili teste bakan doktor çok çok önemli..ben bu ay fuat beye gideceğim sonrada alsancakta bi labaratuvarda testi yaptırırım herhalde her yerde 50 civarıdır
ama fuat beyin muayenesi biraz tuzlu 200 lira yani..önce hep ona gitmiştim ama ege de çalışıyordu şimdi ona gitsem bir de test parası vermek lazım...

medicalde merve hanıma gidiyorum arada da fuat beye gidecem
gökalp beyden de randevu aldım bir kere de onu deneyim kesin karar veririm artık:)))

kaç kere gelmiş aynı mesaj yahu:))
çiko yemeyi unutmayalım o zaman ikili test öncesi
benim doktor erken tahmin ediyodu cinsiyeti kendi bulduğu bir yöntemle
belki bunda da söyler:)

tabi ki hiç hiç önemli değil ama bir kızım var bir tane daha olsa ne süper olur :))
erkek de olursa onu da tatmış oluruz sağlıklı olsun da gerisi boş

Son düzenleme:
kzılar okudum da yazdıklarınızı ben çarşamba gidiorum 2li teste çikolata yiyip gideyim ozamanbide cinsiyet için size bir şey anlatayım da gülün

kardeşim kendi hamileliğinde çin takvimine bakmıştı erkek çıkıyordu bir dr varmış çok ünlü 2.5 aylıkken den cinsiyeti söylermişona gitmişdoktor baktığında kız demiş kardeşimde boşta bulunup doktora emin misiniz çin takvimine göre erkek deyivermişdoktorda tüm çin ordusuna karşı tekim bu kız demiş ve kız olmuştuu

egepolde 2 li test yapışmıyor dışarıya gönderıyor ben oyuzden 2 hastaneye bırden gıdıyorum doğumu egepolde gökalp beyde dusunuyorum ama bazı tahlıller ve usgler yapılmıyor malesef arkadasım 20 haftalıkken anımalı detaylı usg ıstemıştı dıktor egepolde yoktu karatasta çekılıyor dıye gıttık randevu alıp ama karatasta takıpı olmayan hastaya bakılmıyor dıye bakmadılar sorun yasadı kızcağız ben de o yuzden her ıkı hastaneye gıdıyorum 20. haftaya kadar boyle dusunuyorum sonra gökalp bey ıle davem edeceğim tabı beğenırsem kendını

merhaba güzel anneler ve melekleri bende bu cymartesi doktora gittim bebeğim baya büyümüş artık el ve kol ayakları maşallahh hareketliydi 6 ağustostada ikili tarama var 110 tl istiyorlar

kızlar bende 12 . haftamda gidicemmmm bana doktorumm dediki tok karnına gel ve mesanen boş olsunnnn

Normal kontrollerde de meshane önemli sanırım, bana geçen sefer kızmıştı meshanen dolu diye :26:

Beni doktorum ikili test için yaın çağırdı ama ben daha 10+3 üm, sizden duyunca şimdi çok erkenmiş gibi geldi.. Doktorun heralde bi bildiği vardır bakalım nasıl olucak.. Çikolatayı ben de duymuştum, hatta ilerleyen dönemde yendiğinde direk bebeğin tekmelerini görebiliyorsunuz :)

kızlar bu ikili üçlü testler kaç haftalıkken yapılıyo ben yapmayı düşünmüyorum doktor illa yapalım derse itiraz edecem...

bu arada oruç tutaanınız varmı merak ettimde :44::44::44::44::44:

o kadar doğum konusunda ünlü nasıl dışarı gönderirler yaa?
tam donanımlı değil mi ki o zaman hastane aklıma kurt düştü şimdi..
medicalle ikisi arasında kararsızım ben egepol daha uygun doğumda bilemedim de
bir de çok kalabalık oluyor diyorlar doğru mu arkadaşım?
benim ağustosta randevum var daha hiç gitmedim

vallaa unutmazsam yerım telefonun hatırlatalrına kaydedıcem bıdaha unutuyorum her gıttığimde heyecanyapıyorum cukulata felan gelmıyo aklıma benımkı hep dönük ayaklar pıtır pıtır oynuyo görunmuyo gıbı değil ama kesınlesmeden soylemıyo sanırım bu sefer yatcam dıcemgöstermeden kalkmıyorum mecbur kalsındasoylesın:)

kızlar bu ikili testin zamanını anlamadım şimdi bana dr.um 9+1 de gittim. 3 hafta sonra bir dahaki kontrolün dedi. 12+1 de yani ama ne ikili test dedi ne bir şey... bu gitmemde mi diyecek şimdi... bir de şu kısmı anlamadım. acıbademde ne kadqar bilmiyorum ama pahalıdır orda yaptıramam. başka hastaneye gitsem, iyi de bu test ultrasonla bakılıp kan alınıp bakılan bir test sonuçları kim yorumlayacak. kendi dr.um mu ordaki mi anlamadım bişey... kafam karıştı... tam anlatamadım galiba...

normalde olcum yaparken cokhareket ettımı olcum zoroluyo dıye bılyorum anlık bı saıt durması gerekıyo kı olcum yapsın.ama ben yarın sabah normal kahvaltımı yapcam kızımın zamanında ac gıttıgımde cok kıpırdamazdı doktor yuzunugostermek ıcın cok ugrasıyodu cıkolata ye derdı gelmeden .

benım gokalp beye ılk radevun 23 agustosta yanı 16. haftada ben sukran hanımagıttım pek olumlu değil kararım kalabalık mı dersen benım 10,15 teydım randevum tam vaktınde gırdım bır sorun olmadı ama okudugum kadaı ıle gökalp bey yogum oldugu ıcın randevularda 45 dk gecıkme yasanabılıyormus bu arada ben ılk dogumumu karatsta yapmıstım o zaman tam ozeldı çok guzel ılgılendıler 2,5 sene oncede yıne karatasta amelıyat oldum yıne cok ıyıydı doktor ve ekıp gökalp beyı begenmezsem karatasta yapacağım dogumu yıne

ya kızlar benim bel ve sırt ağrım arttı. yoğurt yiyince biraz azalırdı ama bu kez azalmadı.bunu da ablam sölemişti kalsiyum eksikliği ağrı yapar ye dedi. bi de ben 11 artı 3 oldum dr ikili test için bişey demedi

kızlar bu ikili üçlü testler kaç haftalıkken yapılıyo ben yapmayı düşünmüyorum doktor illa yapalım derse itiraz edecem...

bu arada oruç tutaanınız varmı merak ettimde :44::44::44::44::44:

2li 11-14 hafta arası 3lü 16-20 hafta arası yapılıyo oruç tutan bikaç kişi vardı yanlş hatırlamıyosam

merhaba güzel anneler ve melekleri bende bu cymartesi doktora gittim bebeğim baya büyümüş artık el ve kol ayakları maşallahh hareketliydi 6 ağustostada ikili tarama var 110 tl istiyorlar

selam ynı zamandayz ben de 10. hafta içindeym. aynen ikili test için 6 ağustosa randevum var. burda özel dr 130 alıyor artı ikili için 150 vericem bu ay tuzlu olucak:) birden gece hayatını kestik desem yeridir heheeheh.... hadi 6 ağustosa kadar çabuk ve sağlıla geçiririz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…