2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hayırlı uğurlu olsun cnm güle güle dinleyin bebişinizi:) ay böle ballandıra ballandıra anlatrsan bende alırım yaaaaa:))))

ayy heweslendim bak şimdi bendemi alsam acaba:)))

Forum birgün geriye gitti :) Sabah açtığımda 3 beğenim vardı,onlara bakmıştım şimdi bir daha hiç bakılmamış gibi çıkıverdiler.Sadece şubat anneleri mi yoksa hep yermi böyle olmuş :18:

Forum birgün geriye gitti :) Sabah açtığımda 3 beğenim vardı,onlara bakmıştım şimdi bir daha hiç bakılmamış gibi çıkıverdiler.Sadece şubat anneleri mi yoksa hep yermi böyle olmuş :18:

kızlar bı yardım edın lutfen :18::18::18: adetıme ıkı gun var dun ve bugun tabı daha once
sınden de arada sırada oluyodukarnımda ve sırtımda agrı var sankı adet olcakmısım gıbı goguslerde de agrı var karnım boyle agrıdıgı zamanlarda akıntım oluyo yaa bılmkyorum hamıle olabılır mıyım mıyım aynı durumu yasayan veya bılgısı olan varsa benı aydınlatabılır mı

olabilirsin bence

aaaaaaa noldu kı kızlar bu arada gdaya gıttım geldım kasıklarım agrıyor tuvalette de yanma ve sıddetlı sancı oldu ne olmus olabılır?

aaaaaaa noldu kı kızlar bu arada gdaya gıttım geldım kasıklarım agrıyor tuvalette de yanma ve sıddetlı sancı oldu ne olmus olabılır?

ilk aklıma gelen idrar yolu iltihabı bendede var yarında bole olursan bi doktora git antibiotik veriyor doktor gebelikte idrar yolu iltihabı onemli idrara cıkarken yanma oluyorsa sanki idrarın cok varmış gibi tuvalete gidipte bi kaç damla geliyosa idrar yolu iltihabıdır ben senelerdir cektigim için biliyorum

anaaam bı gecee yemeğee gıttık geldım forum yok olmus:))boylemı sahıp cıktınız yokluğumda ıkı dedıkodu okuyım dedımm husrana uğradım.iiigecelerrr yarın yataktan kalkabılırsem görusuruzzz byeee

günaydın diyeceğim ama bi tuhaflık var, sayfalar yok, topikte benden başka kimse yok. neler oluyo yaa

gunaydın kızlar acıklamlarınız ıcın sağolun sabh kaltıgımda gecmıstı yanma ama gece cok sıddetlı kasık agrım vardı çok korktum allahım sen bebışı sağlıklı olarak bıze bağışla dıye dua ettım uyurken bugun ıyıyım masallah
kuzenım 7 aylık hamıle ıken olu dogum yapmış detaylarını bılmıyorum ona çok uzuldum belkıde ondan stres oldum sancılandım

bu arada dun yazdıgım sılınmıs o yuzden bı daha yazayım ; dun doktora gıttım ama arkadasım ıcın 29 haftalık hamıle ultrasonda gorduk ılgaz bebeği ama annesı ac karna gıttıgı ıcın doktor teyze cok kızdı ılgaz ıkı buklum yattı ıcerde kıpırdamadı doktor da detaylı bakamadı kusmus annesıne anlıcagınız ac oldugu ıcın:)
doktor muhakkak ultrasona gırerken tok karna gelınmesı gerektıgını en az 1 saat once cıkolata meyve suyu falan tuketılmeso gerektıgını söyledı bılgılerınıze arz ederım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…