- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.021
kızlarrr doppler cıhazım geldi hemen maceramı anlatım once bı yapım dedım bebe yagını surdum hıcbısı duyamadm once moralım bozuldu snra youtubden nası bır ses dıe vıdeolar ızledım bıraz zaman gecnce bıde bebe yagını cok fazla surdum duydumm mınnosun kalp sesını 1 dk bıle dınlemedm ama yıne nolur nolmaz dıe fakat cok cok guzel bır duyguuu
deli senisen şimdi sabah akşam dinlersin ohhh ne guzel valla siz yakında konuşursunuzda ...bendede kızım dogdugunda tartı merakı sarmıştı hergun kilosunu olçmek istiyodum tartıyı alacaktım annemler koymadı iyi yapmışın bide evde ultrasonumuz olsa ohhhh yemede yanında yat
Forum birgün geriye gitti :) Sabah açtığımda 3 beğenim vardı,onlara bakmıştım şimdi bir daha hiç bakılmamış gibi çıkıverdiler.Sadece şubat anneleri mi yoksa hep yermi böyle olmuş :18:
kızlar bı yardım edın lutfen :18::18::18: adetıme ıkı gun var dun ve bugun tabı daha once
sınden de arada sırada oluyodukarnımda ve sırtımda agrı var sankı adet olcakmısım gıbı goguslerde de agrı var karnım boyle agrıdıgı zamanlarda akıntım oluyo yaa bılmkyorum hamıle olabılır mıyım mıyım aynı durumu yasayan veya bılgısı olan varsa benı aydınlatabılır mı
bende sadeece bende var sorun sanıodum kac sayfa yok alla alla ne oldukı acaba...
aaaaaaa noldu kı kızlar bu arada gdaya gıttım geldım kasıklarım agrıyor tuvalette de yanma ve sıddetlı sancı oldu ne olmus olabılır?
aaaaaaa noldu kı kızlar bu arada gdaya gıttım geldım kasıklarım agrıyor tuvalette de yanma ve sıddetlı sancı oldu ne olmus olabılır?[/
uzun sure devam ederse doktoruna danıs canm ıhmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?