- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.061
canımcım, sen düşünme onları canın o an ne istiyorsa onu ye. zaten bir süre sonra o da olmayacak başka şeye sardıracaksın :) bana kahvaltıda ne koyacağını şaşırıyor kocam, zeytin koyuyor bugün ayyy yok kaldır diyorum, eee 1 haftadır ondan başka bir şey yemiyordun diyor, artık canım istemiyor onu diyorum... ne sinir bozucu oldum yaaa :) zamanla rabbim iştahımızı açacaktır öyle ümit ediyorum yoksa böyle giderse benim çocuk 20 30 gr. bişey olacak. :) iştahsızlık bende de var.anneler ve onların güzel bebişleri hepinize günaydın. size birşey sormak istiyorum. ben sabahları kahvaltı yapamıyorum ya midem bulanıyor onun yerine çorba falan içiyorum. szice yeterli olur mu hiç içim rahat değil ama geçmiyo boğazımdan ne yapayım? var mı benim gibi sorunu olan?
göbeğim büyüsünnnnnnnnn artıkkkkk!!! 3 ay bitti hala tık yok :) ne zaman büyüyecek bu yaaaa
nasılsınızzz bakalım dunden beriii ben bıraz uykusuzzzz çok gec yatttım amaa gözumu açtığım gıbı bunun basına gectım
Sultangazide oturan varmı kızlar bugün doktora gidicem. Benimle aynı zamanda hamile kalanları görünce acaba bizim topiktenmi diye düşünüyorum. Papa benim göbüs 5 aylık vardır rahat 70 kiloyla hamile kaldım bu ara biraz daha büyüdü. Ayaktayken pek anlayamiyorum ama yatinca elimle bakıyorum karnıma sol tarafımda yatıyor sertlik geliyo elime bugün bana göre solda bakalım doktora sorucam ne tarafta diye doğru tahminmi 2. Bebek olunca biraz daha tecrübeli oluyo insan
Bende de göbüş belli değil bakan tombiş deyip geçiyo halbukim tosbağ yutuk durumdayım ama nerdeeeeeee...!!!..
aynen aynen ben de kocamı gönderip ortalığı toplayıp anında pc başına geçiyorum :)
ahaha bi de bizim 7. ay dolana kadar büyümezmiş :)) çıldırırım valla ha :)
vallaa ben daha toparlamadım bıle::)az önce gönderdımm ıkı saat sonra gerıgelıcek hazır yokken pc bana kalsın.buarada duydun sonunda pıtpıtları hadii yıne ıyısın.ben hıssedıyorum vallaa artık özenmıyom:) gule gule kullan şekeyim
Kaynanam diyo aynı sen bensin belli olmayacak...vay anam vay kendimi düşünemiyom hacı yatmaz şeklinde ben ama göbüş yok anaaaaam !Zati kiloluyum bebeişi yutmuş gibiyim ama sonrasında heralde yuvarlanırım hahahahaa
Kaynanam diyo aynı sen bensin belli olmayacak...vay anam vay kendimi düşünemiyom hacı yatmaz şeklinde ben ama göbüş yok anaaaaam !Zati kiloluyum bebeişi yutmuş gibiyim ama sonrasında heralde yuvarlanırım hahahahaa
kızlar bendede cok fazla göbiş yok aksamları bıraz oluyo ama dun gıttım lcw den hamıle tısortu aldım cokguzel aldığım gıbıde gıydım uzerımee enemm onu gıyınce modelındenmııdır nedır sankı göbeğim baya baya varmıs gıbı gorunuyorum 2-3 tane daha alıcam tavsıye ederım
aynen aynen kesinlikle modelinden :) bi de hamile şo
rtu var lcw de onla birlikte hamile tişörtü giydiğim zaman 6 aylık hamileyim desem inanırlar :)
ayy evet sortlar vardıda amann dedım bu sıcakta koca kalın lastık:)boşverdım onlarıda deneyım barii
Onlar bana maalesef olmuy kiloluyum diye..böhüüüükızlar bendede cok fazla göbiş yok aksamları bıraz oluyo ama dun gıttım lcw den hamıle tısortu aldım cokguzel aldığım gıbıde gıydım uzerımee enemm onu gıyınce modelındenmııdır nedır sankı göbeğim baya baya varmıs gıbı gorunuyorum 2-3 tane daha alıcam tavsıye ederım
fazla kilo almamak lazım ya dikkat etmek lazım. abur cuburu kesmek, hamurişinden uzak durmak falan ama olmuyo olmuyo :))
Onlar bana maalesef olmuy kiloluyum diye..böhüüüü
Oooo ben baştan götürdüm börek çöere toparlakım zati ama..yiyemiyom aşda ermiyom bulantımda yok....Ancak bebişin aldığı gram kadar artı oldu allahtan şu 3 ayda ama kesin bi 110 u bulurum ben anaaam !
Oooo ben baştan götürdüm börek çöere toparlakım zati ama..yiyemiyom aşda ermiyom bulantımda yok....Ancak bebişin aldığı gram kadar artı oldu allahtan şu 3 ayda ama kesin bi 110 u bulurum ben anaaam !
çok rahatsızlık vermiyor aslında, bi denersin ben çok rahat ettim. azıcık hamile göbeğim olsun o tulumlardan alcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?