- Konu Sahibi papatya3459
-
ben hiç gitmedim doktora pazartesi gideceğim nasip olursa
valla ben iş yerinde öyle bir güzel kahvaltı yapıyorummmmm ohhhhh mis gibi ama yemek yedikten sonra miğdem bulanıyor benim yawww anlamadım yani
selam herkese
ben de 5+4 üm
cumartesi kalp atışı için gideceğim inş.
ben dışarda yemek baştan beri hiç yemedim hep doğal beslendim
gazlı içeçecekler hazır meyve suyu bile tüketmedim
sabahları süt yumurta öğlen akşam sebze yemeği yoğurt gün içinde bir avuç karışık kuruyemiş ,badem ,fıstık ,fındık vs.
akşamları meyve
bu şekilde besleniyorum
su içmeye çalışıyorum
ben kalp atışını duymadan buraya takvim yapmamaya karar verdiğim için henüz takvimim yok ama 6.haftanın içerisindeyim
bu arada çay da günde bi bardak o kadar
kızlar benim sabah garip bi bulantı we iştahsızlık oluyo ama normaldede sabahları zaten çok iştahım olmazdı, yıllardır kahwaltı yapmam hafta içi halada öyle
sadece meywe süt falan yiyorum
çalışan we her gün yumurta zeytin peynir yiyen warmı aranızda :44:
Valla canım ben çalışıyorum vesana şöyle anlatayım. Sabah kalkıyorum, yumurtamı koyuyorum kaynatmak için, sonra gidip öğürüyorum öğürüyorum :)
biraz kendime geliyorum beş dakika falan hazırlandıktan sonra zorla ağzıma yumurta, peynir, ekmek sokuyorum azıcık azıcık, tiksine tiksine yiyorum, ama cevizi görmeye tahammülüm yok, kokusubile çıldırtmaya yetiyor :) Ama olsunnn mide bulantıları, halsizlik vs güzel birşey için diye düşünüyorum, şükür allahıma
sen kaç haftalıksın canım benim öyle tiksinmelerim olmuyo sadece mide bulantısından dolayı hep tuzlu bişiler içmek istiyorum yani hep ayran içiyorum
BENDE hiçbişey olmuyornaber kızlar nasılsınız ya sizdede karnınızın pıt pıt attığı oluyormu ?
BENDE hiçbişey olmuyor
olurmu tam tersine ikiz gebeliklerde teke göre iki katı yaşanıyor ,ben 5+4 ümkuzu seninkiler 2 tane ya ondandır belki yawww sen ne zaman gideceksin doktora ne kadarlık şuanda bebişlerin
olurmu tam tersine ikiz gebeliklerde teke göre iki katı yaşanıyor ,ben 5+4 üm ,doktora cumartesi inş.kuzu seninkiler 2 tane ya ondandır belki yawww sen ne zaman gideceksin doktora ne kadarlık şuanda bebişlerin
olurmu tam tersine ikiz gebeliklerde teke göre iki katı yaşanıyor ,ben 5+4 üm ,doktora cumartesi inş.
merhaba arkadaşlar, aranızda yerleşme kanaması yaşayan ve progestan hap,innohep iğne kullanan var mı acaba?
keseleri gördüm çok şükür bu sefer kalp atışı için gidiyorum inş.git bakalım ne diyecek doktor hayırlısıyla inş.
merhaba hoşgeldin canım allaha çok şükür bende olmadı öyle birşey arkadaşım şuan 4 aylık hamiş onda olmuştu hap kullandı geçti
keseleri gördüm çok şükür bu sefer kalp atışı için gidiyorum inş.
alttan muayene ettielr yoksa bu kdar erken görülmezkiben keseyi bile göremedim henüz ne hissettin alttan muayene etmediler dimi ?
alttan muayene ettielr yoksa bu kdar erken görülmezki
benim ilk bebiş ya bilgisizim işte :) inş. beni alttan muayene etmezler yawww
benim de ilk ne sandın :)) neden istemiyorsun alttan muayene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?