- Konu Sahibi papatya3459
-
kızlar benim sabah garip bi bulantı we iştahsızlık oluyo ama normaldede sabahları zaten çok iştahım olmazdı, yıllardır kahwaltı yapmam hafta içi halada öyle
sadece meywe süt falan yiyorum
çalışan we her gün yumurta zeytin peynir yiyen warmı aranızda :44:
kızlarrr haberlerim kötü,,,
bugün doktora gittik keseyi zar zor gördü lakin
bozuk gibi duruyor dedi, düşebilir dedigelişmemiş dedi
çarşamba günü tekrar çağırıp bakacak çok üzgünümm
hoşgeldn canım..ilk bebeğin mi
yok canım nerdeee bugün poğaçayla kahvaltı ettim.çalışanlar için zor.haftasonu güzel yapıyorum ama kahvaltımı
çalısan anne adayları için gercekten cok zor söyle güzel bir kahvaltı poğaça tek lüksüm :)yok canım nerdeee bugün poğaçayla kahvaltı ettim.çalışanlar için zor.haftasonu güzel yapıyorum ama kahvaltımı
canım hemen kötü düşünme, inşallah iyi olur,,
ben ilk usg yi hocaya değilde bi asistan arkadaşa yaptırmıştım
kese yuwarlak olur seninki üçgen, biçimsiz yok tam göremiyorum
boş olabilir, kanama olabilir,,,,, olabilir sıraladı we bir gün kendime gelememiştim,
sonra hocaya gösterdim hayır normal dedi zaten çok küçük tam anlayamayız demişti
yani dur bakalım hemen hüküm werme yinede
Çıkmadık candan ümit kesilirmi hiç inşallah hersey yoluna girer lekelenme kanama varmiydi?Çarşamba git olmadı başka bı doktora daha git doktorlarda bazen yanilabilir ben ilk bebeğimi doktor ihmalinden kaybettim
atikecim , ne güncellemelerde nede listede sorun yok tatlım tabiki arada unutulan yanlış yazılan olabilir ne var bunda hatırlatılır düzeltilir, bunun için alınmak vs. gereksiz zaten sende açıklamanı yapmışsın, ben herkesin anlayış göstereceğinden eminim rahatsız olan varsada paylaşımda bulunmak zorunda değil elbette, ayrıca liste yapmak vs. angarya iş bunun için ayrıca sana teşekkür etmeliyiz
bu arada selam kızlar
bugün çok yorucu bir gündü, memlekete gidip döndük 2 şer saatten 4 saat birde oralarda dolandık 5 saat toplamda yolculuk yaptık,
bende bu konuda dr.umla konuşmak istiyordum temmuza rezarvasyon yaptrdık tatil için fethiye'ye gitmeyi düşünüyoruz ama yol en az 9 saattir , herhangi bir sıkıntım yok ama sorayım içim rahat olsun
bu arada ben çok düzenli besleniyorum artık ,kahvaltıdan nefret eden ben hemde acıkarak hergün yumurta peynir ıvır zıvır bir güzel kahvaltı yapıyorum 3 gibi acıkıyorum öğle yemeği akabinde akşam yemeği, meyve aralarda atıştırıyorum süt mutlaka içiyorum
ama doktorum bana şöyle söyledi canın ne istiyorsa ye istemiyorsada kendini zorlama ilk 3 ay sana bağımlı değil zaten hayatına normal devam edebilirsin dedi ama benim canım istiyo yiyorum bende
canım genetik testlerini yaptırdınmı, pıhtılaşmaylada ilgili bi sorun olabilir arka arkaya yaşanan düşüklerde genelde pıhtılaşma çıkıyor, ama yanlış hatırlamıyorsam senin beta değerinde düşüktü sat 1 mayıs değilmi daha öncede konuşmuştuk değerlerle ilgili,
lütfen niye ben deme, herşeyde bir hayır vardır, hamile kalabiliyor olman çok güzel gerisi halledilir bir şekilde, kesinlikle gereken testlerini yaptır eminim kucağınada alacaksın bebişini o günlerde gelir merak etme
hayır henüz yaptırmadım kanamam devam ediyor bittikten sonra gidicem doktora sanırım ya enfeksiyon yada pıhtılaşma çok zor bi durum ve zorlanıyorum ne demeliyim bilmiyorumda....
kızlar mrb iyisinizdir umarım.akşamları eşim bilgisayarda çalıştığı için ben pek giremiyorum nete.
umarım hepimizden hayırlı haberler alırız
sizde nasıl bilmiyorum ama ,benim nerdeyse hiç bulantım yok.başağrısı da yık çok şükür.sadece ciddi bir kabızlık probelemim var2-3 aylık hamile gibiyim
kızlar şu hamilelik haftasını nasıl ekliyoruz mesajlarımızın altına yawww biri bana tarif edebilirmi ?
Canım profil bilgi ekranına gidiyorsun.
Orada tahmini doğum tarihi var.
mesela 10-02-2013 formatında yazıyorsun kaydediyorsun ve hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?