2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

yok canım nerdeee bugün poğaçayla kahvaltı ettim.çalışanlar için zor.haftasonu güzel yapıyorum ama kahvaltımı

canım hemen kötü düşünme, inşallah iyi olur,,
ben ilk usg yi hocaya değilde bi asistan arkadaşa yaptırmıştım
kese yuwarlak olur seninki üçgen, biçimsiz yok tam göremiyorum
boş olabilir, kanama olabilir,,,,, olabilir sıraladı we bir gün kendime gelememiştim,
sonra hocaya gösterdim hayır normal dedi zaten çok küçük tam anlayamayız demişti
yani dur bakalım hemen hüküm werme yinede

gerçekten mi canım inş söylediğin gibidir, dua ediyorum bol bol

aynen bana da bunlar söylendi, düşmesini bekliyorlar çarşamba günügel dediler

kan değerim düşerse anlayım ki o da yok

Çıkmadık candan ümit kesilirmi hiç inşallah hersey yoluna girer lekelenme kanama varmiydi?Çarşamba git olmadı başka bı doktora daha git doktorlarda bazen yanilabilir ben ilk bebeğimi doktor ihmalinden kaybettim

yok kuzum kanamam yok doktor bekliyor kanama gelir diye bekliyor çarşamba kan testi vereceğim, düşerse artık yapacağım bir şey yok sanırım...

kızlar bende bulantı çok nadir oluyor.
ama acayip baş dönmesi var.
kızımda hiç baş dönmesi olmamıştı.ondada doğurana kadar mide bulantısı çekmiştim.
bu hamileliğim çok şükür kızıma göre rahat.
sizde de oluyormu baş dönmesi...

atikecim , ne güncellemelerde nede listede sorun yok tatlım tabiki arada unutulan yanlış yazılan olabilir ne var bunda hatırlatılır düzeltilir, bunun için alınmak vs. gereksiz zaten sende açıklamanı yapmışsın, ben herkesin anlayış göstereceğinden eminim rahatsız olan varsada paylaşımda bulunmak zorunda değil elbette, ayrıca liste yapmak vs. angarya iş bunun için ayrıca sana teşekkür etmeliyiz

bu arada selam kızlar

bugün çok yorucu bir gündü, memlekete gidip döndük 2 şer saatten 4 saat birde oralarda dolandık 5 saat toplamda yolculuk yaptık,

bende bu konuda dr.umla konuşmak istiyordum temmuza rezarvasyon yaptrdık tatil için fethiye'ye gitmeyi düşünüyoruz ama yol en az 9 saattir , herhangi bir sıkıntım yok ama sorayım içim rahat olsun

bu arada ben çok düzenli besleniyorum artık ,kahvaltıdan nefret eden ben hemde acıkarak hergün yumurta peynir ıvır zıvır bir güzel kahvaltı yapıyorum 3 gibi acıkıyorum öğle yemeği akabinde akşam yemeği, meyve aralarda atıştırıyorum süt mutlaka içiyorum
ama doktorum bana şöyle söyledi canın ne istiyorsa ye istemiyorsada kendini zorlama ilk 3 ay sana bağımlı değil zaten hayatına normal devam edebilirsin dedi ama benim canım istiyo yiyorum bende

nerelerdesin ayşecim ya...

bende istiyorum düzenli beslenmeyi:2::2: 3haftam kaldı.3 hafta sonra tatilim başlıyor..
girecekmisin peki denize

kızlar mrb iyisinizdir umarım.akşamları eşim bilgisayarda çalıştığı için ben pek giremiyorum nete.
umarım hepimizden hayırlı haberler alırız
sizde nasıl bilmiyorum ama ,benim nerdeyse hiç bulantım yok.başağrısı da yık çok şükür.sadece ciddi bir kabızlık probelemim var 2-3 aylık hamile gibiyim

Günaydın hamişler,
Günümüz güzel geçsin hepimizinn

Ne güzel , hiç te olmaz inşallah sıkıntısız bebeğine kavuşursun canımm

merhaba kızlar günaydınnnnnn hepinize annelik haberinizi kutluyorum hepinizin sağlıkla sıhatle bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri görelim inş.

yaptım galiba oldu ilk sayfada varmış nasıl yapılacağı hiç dikkat etmedim
kısaca hemen kendimden bahsedeyim
çalışıyorum ist da yaşıyorum
25 haziran 2012 de evlendim
şubat annesiyim galiba
cumartesi günü testten öğrendim
batım 1 mayıs
tahmini doğum tarihi 5 şubat 2013 inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…