2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Günaydın hamişler,
Günümüz güzel geçsin hepimizinn

Ne güzel , hiç te olmaz inşallah sıkıntısız bebeğine kavuşursun canımm

canım ne bileyim böyle de hamile olduğumu anlamıyorum tabi en güzeli bu aslında ama.
annem de öyleymiş gerçi.ona çekmişim sanırım.
bir şeyler aşeriyormusunuz kızlar ben hala aşermedim
aşermeye göre de cinsiyet tahmini yapıyorlar ya. mesela benim bir arkadaşım ilk peynir aşermiş deli gibi erkek oalcak bebişi.diğer arkadaşımda tuza düşkünmüş.tuzu kafama devirecektim nerdeyse demişti onun da erkek olucak.ama ben ne tuzlu ne tatlı ne de ekşi aşeriyorum.

Evet oldu canım :)
Hoşgeldin :)
Memnun oldum kendi adıma :)
Bende istanbulda oturuyorum.
27/08/2005 de evlendim.İlk bebeğim.
Benimde batım 2 mayıs.Ben reglimden 5gün önce kan testinde öğrendim.Doktor tahmini doğum tarihi 09 mayıs verdi.
Hakkımızda hayırlısı.
28 yaşındayım.Sen kaç yaşındasın .

Ne güzel annene çekmiş işte:)
Benim ara ara mide bulantılarım var.Onun dışında bi sıkıntım yok şimdilik.
Hiç canım da bişey istemedi.Aç kalmadığım sürece yeme olayını da abartmıyorsun,gözün dönmüyor.
Az sık sık yemek gerek.Gereksiz kilo almamak için.
Bakalım biz neler aşereceğiz:) Bu sıralar başlamalı bakalımm

bende çok memnun oldum hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride görelim inş. 9 mayısmı :) yanlış oldu şubat diyecektin galiba
23 yaşındayım bende

çalısan anne adayları için gercekten cok zor söyle güzel bir kahvaltı poğaça tek lüksüm :)

aynen öyle çalışınca öyle ben bu hafta sandviç yapıp yiyorum peynir domates roka zeytin çok hamur işine yüklenmek istemiyorum zaten benim tüp bebek olduğu için tedavide bi 6-7 kilo aldım çok kilo almaktan korkuyorum :) benimde gün içinde mide bulantılarım var dün kasıklarda batmalarım arttı sanki regli olacak gibi amabişi yok şu c.tesi gelse de bi doktor a görünsem içimde rahatlasa

benimde ara ara miğdem bulanıyor ama geçiyor
ilk defa canım dün yeşil biber istedi :)

bende çok memnun oldum hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride görelim inş. 9 mayısmı :) yanlış oldu şubat diyecektin galiba
23 yaşındayım bende

İnşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize:) Evet şubat :)

Canımcım hamur yemeyin en kötü tost yiyin bence

benimde ara ara miğdem bulanıyor ama geçiyor
ilk defa canım dün yeşil biber istedi :)

Hadi hayırlısı bakalım:) Ben ayran ile geçiriyorum mide bulantımı iyi geliyor

oo ben senin yerinde olsam giderdim 5+3 te çoğu arkadaş kalp atışını da dutmuş bende umut ediyorum inşallah diyorum bende c.tesi gideceğim sabırsızlıkla bekliyorum

zübeydeciğimmmm kalp atışları 6. haftada duyuluyormuş ben salı günü hafta değişimi yapıyorum kuzum haftaya salı 7+0 olacağım ama pazartesi gideceğim ben sonra gene çağırıyormuş kalp atışı için gittimmi hem keseyi hemde kalp atışını duyayım nasip olursa

Ceviz badem de tüketin kızlar bu aylar ceviz tüketimi öenmli imiş ben her gün bi avuç ceviz yiyorum semizotu tüketin omega 3 bakımından balığa eş değermiş ben çok balık yemem de :)

ay ben o kadar sabredemeyeceğim gideyim gee giderim çok uzun süredir beklediğim bişi bu benim mucizemmm bu

Keseyi geçen hafta gördüm 4+4 iken.
Kalp atışı için acele etmek istemiyorum.Ay sonu gibi gideceğim.

Sabahları günlük süt 500ml,1 dilim çok tahıllı ekmek,1 yumurta, az kaşar (beyaz peynir yemem),Domates,salatalık ve 1 kaşık pekmez tüketmeye çalışıyorum.
Çalışan biriyim ne mutlu ki mutfağımız var:)

Kızlar imkanınız yoksa bile sabahları güzel bir kahvaltı yapıp evden öyle çıkın derim.
Önemli aylardayız.

ben hiç gitmedim doktora pazartesi gideceğim nasip olursa
valla ben iş yerinde öyle bir güzel kahvaltı yapıyorummmmm ohhhhh mis gibi ama yemek yedikten sonra miğdem bulanıyor benim yawww anlamadım yani

selam herkese
ben de 5+4 üm
cumartesi kalp atışı için gideceğim inş.
ben dışarda yemek baştan beri hiç yemedim hep doğal beslendim
gazlı içeçecekler hazır meyve suyu bile tüketmedim
sabahları süt yumurta öğlen akşam sebze yemeği yoğurt gün içinde bir avuç karışık kuruyemiş ,badem ,fıstık ,fındık vs.
akşamları meyve
bu şekilde besleniyorum
su içmeye çalışıyorum
ben kalp atışını duymadan buraya takvim yapmamaya karar verdiğim için henüz takvimim yok ama 6.haftanın içerisindeyim
bu arada çay da günde bi bardak o kadar

bende bugün 6+0 oldum pazartesi gideceğim nasip olursa

ben hiç gitmedim doktora pazartesi gideceğim nasip olursa
valla ben iş yerinde öyle bir güzel kahvaltı yapıyorummmmm ohhhhh mis gibi ama yemek yedikten sonra miğdem bulanıyor benim yawww anlamadım yani

benimde aynen öyle yemekten sonra bulanıyo acıkıyorum ama canım hiç bişi istemiyor ananas tüketiyorum bol meyve yemeye çalışıyorum çay hiç içmiyorum türk kahvesini çok özledim ama içmiyorum aldığım sıvı su ev kompostosu ve ayran sütü sade içemem şimdi akşam evde muzlu süt hazırlayacağım çalıştığım için öğlen çok düzenli yemek yiyemiyorum bide havalar sıcak yemek yeme istediğim kalmıyo mecbur olduğum için tüketmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…