- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.261
bazı kadınlar marifet sanıyo ilk geceyi, doğumu filan abartılı anlatmayı. kuzenim sonrasında yürüyüşüm dediğşti filan diye çok kötü anlatmıştı haklısın korkmuştum.şimdi bu hataya düşmiycem. doğum hikayelerini kahraman edasıyla anlatan ,abartanlardan uzak duruyorum. susturuyorumm.
çok konuşmuşum...[/QUOT
walllaa sus azcık kafamşiştii:)))bende dalmısım yer gök aşka
bazı kadınlar marifet sanıyo ilk geceyi, doğumu filan abartılı anlatmayı. kuzenim sonrasında yürüyüşüm dediğşti filan diye çok kötü anlatmıştı haklısın korkmuştum.şimdi bu hataya düşmiycem. doğum hikayelerini kahraman edasıyla anlatan ,abartanlardan uzak duruyorum. susturuyorumm.
çok konuşmuşum...[/QUOT
walllaa sus azcık kafamşiştii:)))bende dalmısım yer gök aşka
akaşama kadar aynı şeyleri izliyoruz galiba yaaaa öyle deme evde hep yanlızım arakadaş yok komşu yok laf birikiyo tabi
akaşama kadar aynı şeyleri izliyoruz galiba yaaaa öyle deme evde hep yanlızım arakadaş yok komşu yok laf birikiyo tabi
şaka yapıyorumya.tv de bısı yokkı ne ızlıcez baska. offf bende yanlız kalmaya hasret allahtan çok sıcakta herkez içerlerde yoksa her tarafım insanbalkona cıkamıyom vallaa ee benım kocişte sağolsun haftanın 4 gunu evde
şaka yapıyorumya.tv de bısı yokkı ne ızlıcez baska. offf bende yanlız kalmaya hasret allahtan çok sıcakta herkez içerlerde yoksa her tarafım insanbalkona cıkamıyom vallaa ee benım kocişte sağolsun haftanın 4 gunu evde
ayyy ne güzel ya yalvarıyorum adama bigün evde kalmıyo dükkanının başına gitmesi lazımmış saki çalışanlar yabancı kardeşleri babası amcasının oğlu gitmese nolcak
ayyy ne güzel ya yalvarıyorum adama bigün evde kalmıyo dükkanının başına gitmesi lazımmış saki çalışanlar yabancı kardeşleri babası amcasının oğlu gitmese nolcak[/QUOTE
ii hoş guzelde 4 gun olunca bırz çok oluyo yaaa ne doğruduzgun ınsanlar gelebıyo ne ben evgezmesı kısıtlı oluyo hep beraber bı yere gıdersek felan hep onun olmadığı gunlere plan yapıyorum:)bızımkıde abısıyle bı de çalısanlar var bı gun absıbı gun benımkı
ayyy ne güzel ya yalvarıyorum adama bigün evde kalmıyo dükkanının başına gitmesi lazımmış saki çalışanlar yabancı kardeşleri babası amcasının oğlu gitmese nolcak[/QUOTE
ii hoş guzelde 4 gun olunca bırz çok oluyo yaaa ne doğruduzgun ınsanlar gelebıyo ne ben evgezmesı kısıtlı oluyo hep beraber bı yere gıdersek felan hep onun olmadığı gunlere plan yapıyorum:)bızımkıde abısıyle bı de çalısanlar var bı gun absıbı gun benımkı
neyse artık yemek saati iftara 2 saat var aklımda yemek bile yok allahtan kocam yemek istemedi mantı yapıcam sadece yanına atıştırmalık bşeyler yapsam yeter kayananm duysa öldürür beni oğlana yemek yapmamış der neyse ya yine düştü cenem byyy
neyse artık yemek saati iftara 2 saat var aklımda yemek bile yok allahtan kocam yemek istemedi mantı yapıcam sadece yanına atıştırmalık bşeyler yapsam yeter kayananm duysa öldürür beni oğlana yemek yapmamış der neyse ya yine düştü cenem byyy
afıyet olsun bye mucks
cnm özel hastanede 10 gün içinde galiba tekrar kontrol yazılıyo muayne ücreti alınmıyo aklında olsun ya muaynehane yok devlet hastanesinde ama 182den aldım rrandevumu beklemiycem ayın 1inde gitcem hasanpaşadaymış o gün benm eve yakın bide 14 50 muayne saatı yarım saat önce gidin başka beklemezsiniz dedi kadın ya eğer bu iyiyse sadece 4 boyutluya ziyaya gitcem bi kere 120de öldürmez yani
en komik hikaye bende galiba :) biz 4 yıl flört ettik ama bekledik. malum gece yapamadım. vajinismus..... neyse 2. gece yok 3. gece yok. haydaaa toparlan ikimiz bir dr.a gittik. dr. rahatla, birşeyler iç demesin mi, ben ağzıma hayatımda içki koymamışım, günah yani... ama öyle birşey ki, keşke yapmasaydım ama insan başka çare bulamıyor. gittik gizlice bira, cin, şampanya ne bulduysak bir ton para verdik aldık, ki isimlerini bile bilmiyordum bunların... sofrayı kurduk, allahımmm o nasıl iğrenç bir tattı öyle, nasıl içiyorlar anlamıyorum. ben tabi sarhoş olmuşum adam tecavüz edecek bekiyor :) haydaaa hatırlamıyorum ama sabh bir uyandım, ne oldu diyorum :) sen bir güzel 6 7 kere kus, adamın üstüne afedersin çişini yap :) bilimum sabaha kadar küfret :) yok yine başaramamıştık :) offf offffff neler çektik, şimdi hatırladıkça gülüyorm ...
bende de bugün menüde aynı yemek var var heheDD
Eki Görüntüle 471862 kızlar bu banyo filesi ne işe yarıyor açıklaması yok. bir alışveriş sitesnde gördüm
ya bitek benmiyim düzenli doktoru olmayan yoksa hala düzen tutturamayanlar varmı halime acıyorum valla cok riskli bi hamilelilk ama başım sıkışınca arıycağm bi doktorum yok valla az daha düşünsem ağlarım(((
Eki Görüntüle 471862 kızlar bu banyo filesi ne işe yarıyor açıklaması yok. bir alışveriş sitesnde gördüm
canm benim kayınvalidem simdiden almıs bu fileli banyo kuvetini sanırsam bebegi elinde tutmal zor oldugu için o filenin üstüne koyup öyle üzerine suyu döküyormussun kaymıyo bebiş yani.bende tam ayrıntılı bilmiyorum
valla kuzum biz beş sene çıktık dile kolay yani ama öyle bişeye asla izin vermedim herşeyin yeri ve zamanı var allaha çok şükür helal süt emmiş deyince ortada bırakmamış diyorum görüyoruz duyuyoruz hergün gazetelerde çıkıyo sayfa sayfa yazık diyorum sadece allah sınamasın böyle olaylarla anne baba olarak bi düşünsene yapmayana helal olsun diyorum yapana da tüh rezil dediğim yok ama bana göre yanlış dedim ya yazılan yorumları okuyorum geri kafalı kelimesi geçiyo geri kafalı densin hiç umrumda değil ama böyle bi olay vermesin başa mevlam allah bebişlerimizi bağışlasın kimi ne bekliyo bilmiyoruz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?