2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

insanları korkutuyolar gereksiz yere cok cahilce bnde kolay doğum hikayelerini okuyorum büyük ihtimalle normal doğuramıycağım için korkmuyorum ama sezeryan korkum var birini ameliyattan cıkarken gördüm cok ağlamış bnde ağladım

geçen aynı şeyi ben yaşadım eşimin arkadaşı iftara davet etmiş gittik 20 günlük bebekleri var hatun bi anlattı normali sezeryanı resmen karnıma kramp girdi korkudan

10 gün içinde kontrol biliyorum onuda o dediğin dr. devletteymiş sevindim bi bakayım bende giderim arada iyiyse ziya beyede 16.haftalarda gitmeyi düşünüyorum 1 kere o da baksın bişey kaybetmeyiz :))

gül gül bittim ilk gunden her pisligi yapmışın adamcagıza allah iyiligini versin ne güzel anı

bozma moralini cnm bende sendenim...ben şırnağın bir ilçesindeyim devlet hastanesi var bi tek...eşim diyoki şükret geçen seneye kadar kadındoğumcu yoktu...bayramda annemin yanına gidecem ankaraya ve doğum için dr.ayarlamaya çalışacam...bi daha da doğuma gidecem ankaraya yani seçtiğim yer iyimi kötümü onu bile anlayamıcam...tabi benim en büyük korkum bebeğimin süpriz yapıp erken gelmesi...çünkü burada yapmak istemiyorum doğumu inş sağlıkla vaktinde gelir bebeğim...ikili test içinde yarın batmana özel bir hastaneye gidecem eğer ani gelirse oraya yetişebilirim umarım...yarın hastaneyide incelicem bilgi alacam ne olur ne olmaz....

Eki Görüntüle 471862 kızlar bu banyo filesi ne işe yarıyor açıklaması yok. bir alışveriş sitesnde gördüm

canm benim kayınvalidem simdiden almıs bu fileli banyo kuvetini sanırsam bebegi elinde tutmal zor oldugu için o filenin üstüne koyup öyle üzerine suyu döküyormussun kaymıyo bebiş yani.bende tam ayrıntılı bilmiyorum

tek yıkarken bayagı faydasını gorursun benm cok işimi gordu

bende eşimi ilk gördüğümde evleneceğim erkek bu dedim eşimde aynısını söylemiş ve çok şükür yanılmadım..bizim nikah 5 ay önce oldu düğün sonra düğüne bırakmadık biz işimizi biziimde ilginç oldu ama anlatamıcam:26: dediğin gibi kötü niyetli insanalarda çok ama Allah inş hep iyi niyetlilerle karşılaştırır bizi, çocuklarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…