- 20 Mayıs 2011
- 685
- 31
- 323
- 40
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.241
kızlar 2 li test konusunda bişey söyliycem bende yaptırmak istemiyordum ama vazgeçtim 2 liyi yaptırcam. arkadaşın biri aldırmam nasıl olsa sadece 3 lü yaptırcam dedi. doktora gitti doktor keşke 2 liye gelseydin 2 lide ense kalınlığı daha iyi anlaşılıyo demiş.neden öyle bilmiyorum ama inşallah haftasonu bende gidecem. inşallah gitmişken cinsiyetinide görürüz.
wallaa tatlım bende ılk baslarda tavsıye uzerıne bı dr gıttımallhım delı olcaktımher cıkısta adama bı ton kaya kaya eve gelıyorduk konusmaz öküzün tekı yuzume bıle bakmıyordu ama akrabalar ayy on numara dr bılmemne ıkıuc kere gıttım artık stres oluyordum esımle oturduk dr aradık buldum sımdı kafamagöre super vallaa bı aydır ona gıdıyorum dr cokonemlı senı cok ıyı anlıyorm
ya bitek benmiyim düzenli doktoru olmayan yoksa hala düzen tutturamayanlar varmı halime acıyorum valla cok riskli bi hamilelilk ama başım sıkışınca arıycağm bi doktorum yok valla az daha düşünsem ağlarım(((
valla kuzum biz beş sene çıktık dile kolay yani ama öyle bişeye asla izin vermedim herşeyin yeri ve zamanı var allaha çok şükür helal süt emmiş deyince ortada bırakmamış diyorum görüyoruz duyuyoruz hergün gazetelerde çıkıyo sayfa sayfa yazık diyorum sadece allah sınamasın böyle olaylarla anne baba olarak bi düşünsene yapmayana helal olsun diyorum yapana da tüh rezil dediğim yok ama bana göre yanlış dedim ya yazılan yorumları okuyorum geri kafalı kelimesi geçiyo geri kafalı densin hiç umrumda değil ama böyle bi olay vermesin başa mevlam allah bebişlerimizi bağışlasın kimi ne bekliyo bilmiyoruz tabi
ya burda secenekte yok 15 tane doktor varsa ben 10nuna gittim 5inede yakınlar gitti hepsi olumsuz yada doktor iyi cihaz kötü zaten sadece 2tane 4 boyutlu var düşünsene corumda sadece 2 tane biri dünyanın parası öteki doktor kalasın teki yeni bitane buldum oda devlet hastanesinde artık 182den randevu aldım öyle olunca beklenmiyomuş devlet hastanesindeki ultrasonlar iyiydi ama yinede 4 boyutlu değil offf sıkıntı bastı
en komik hikaye bende galiba :) biz 4 yıl flört ettik ama bekledik. malum gece yapamadım. vajinismus..... neyse 2. gece yok 3. gece yok. haydaaa toparlan ikimiz bir dr.a gittik. dr. rahatla, birşeyler iç demesin mi, ben ağzıma hayatımda içki koymamışım, günah yani... ama öyle birşey ki, keşke yapmasaydım ama insan başka çare bulamıyor. gittik gizlice bira, cin, şampanya ne bulduysak bir ton para verdik aldık, ki isimlerini bile bilmiyordum bunların... sofrayı kurduk, allahımmm o nasıl iğrenç bir tattı öyle, nasıl içiyorlar anlamıyorum. ben tabi sarhoş olmuşum adam tecavüz edecek bekiyor :) haydaaa hatırlamıyorum ama sabh bir uyandım, ne oldu diyorum :) sen bir güzel 6 7 kere kus, adamın üstüne afedersin çişini yap :) bilimum sabaha kadar küfret :) yok yine başaramamıştık :) offf offffff neler çektik, şimdi hatırladıkça gülüyorm ...
sıkma cnnını be tatlım sende elındekılerın en ıyısını deneye deneye bulcan.olsun ıyı olsunda devlet olsun napcan artık sters yapma kendıne cnm benım
en komik hikaye bende galiba :) biz 4 yıl flört ettik ama bekledik. malum gece yapamadım. vajinismus..... neyse 2. gece yok 3. gece yok. haydaaa toparlan ikimiz bir dr.a gittik. dr. rahatla, birşeyler iç demesin mi, ben ağzıma hayatımda içki koymamışım, günah yani... ama öyle birşey ki, keşke yapmasaydım ama insan başka çare bulamıyor. gittik gizlice bira, cin, şampanya ne bulduysak bir ton para verdik aldık, ki isimlerini bile bilmiyordum bunların... sofrayı kurduk, allahımmm o nasıl iğrenç bir tattı öyle, nasıl içiyorlar anlamıyorum. ben tabi sarhoş olmuşum adam tecavüz edecek bekiyor :) haydaaa hatırlamıyorum ama sabh bir uyandım, ne oldu diyorum :) sen bir güzel 6 7 kere kus, adamın üstüne afedersin çişini yap :) bilimum sabaha kadar küfret :) yok yine başaramamıştık :) offf offffff neler çektik, şimdi hatırladıkça gülüyorm ...
hikayenin başı benimkine benziyor. biz doktora gitmedim beyim sağolsun istemedi. herneysede benim şöyle bir iddiam var etrafımda flört edip evlenenlerde genelde bu sorun oldu. ama görücü usülü evlenen yada süreyi fazla uzatmayanlarda sorun olmadı. demekki bizim süre uzayıpda korudukça korkuyoruz. kızızmı görücü usülüyle evlendirecem formum şimdiden hazır. sorular hazırladım kafamda. annesine düşkün mü? aynı semtte oturmak ister mii? yemek seçer mii?
sorma valla, hergün dua ederim allahım affet diye... eşim de fırsat buldukça dalga geçer :) ben de bazen çemkiriyorum senin yüzünden günah işledim diye.. aman aman sakın birdaha der... allahım affetsin yaaa... ıyyyyy onlar neydi öyle, hayatımda o kadar iğrenç tatlar görmedim. burnumu tutup içiyorum hatırlıyorum, burnumun yerini bulamıyordum sen tutsana koçum diyordum :) ama offf yani :)alllaah senı napmasın :))ıyı adam ılk geceden soğumamıs ne oyle çiş miş hahahaa ne guldum yaaa bende cok ıstıyordum bı gececeık sarhoş olmayıama hıc ağzıma surmedım ama merak edıyordum sağol merağim gıttıı yanii:))))
bu bence cevrenin anlattıklarından oluyo yok şöyle acıyo böyle acıyo yok yabancıı adam nasıl soyuncaksın fln diye hepsi yerleşiyo kafaya o gece cıkıyo ben soranlara hep anlatıyorum hiç acımadı hiç soyunurken fln utanmadım diye inanmayın diyorum
sorma valla, hergün dua ederim allahım affet diye... eşim de fırsat buldukça dalga geçer :) ben de bazen çemkiriyorum senin yüzünden günah işledim diye.. aman aman sakın birdaha der... allahım affetsin yaaa... ıyyyyy onlar neydi öyle, hayatımda o kadar iğrenç tatlar görmedim. burnumu tutup içiyorum hatırlıyorum, burnumun yerini bulamıyordum sen tutsana koçum diyordum :) ama offf yani :)
evet cnm baktım birazda gazi üniversitesinden gelmiş buraya randevu aldım sana özelden yazmaya çalıştım ama hala msj atamıyorum cnn de corum gazetelerinde haberleri çıkmış hamile eğitimi fln yapmış benm aklıma bişeyde geldi gazideki profun adını vercem o yönlendirdi diye belki daha cok ilgilenebilir öyle bi düşündük 2liden önce gidiymde dedim haline tavrına göre teste giderim offff doktor bulmak cok zor ziya kalemde cok pahalı ya yani ben sürekli gidiyorum doktora cok masraflı olur bize
sorma valla, hergün dua ederim allahım affet diye... eşim de fırsat buldukça dalga geçer :) ben de bazen çemkiriyorum senin yüzünden günah işledim diye.. aman aman sakın birdaha der... allahım affetsin yaaa... ıyyyyy onlar neydi öyle, hayatımda o kadar iğrenç tatlar görmedim. burnumu tutup içiyorum hatırlıyorum, burnumun yerini bulamıyordum sen tutsana koçum diyordum :) ama offf yani :)
hahah ben utandım valla ne yalan sölim:)
bu bence cevrenin anlattıklarından oluyo yok şöyle acıyo böyle acıyo yok yabancıı adam nasıl soyuncaksın fln diye hepsi yerleşiyo kafaya o gece cıkıyo ben soranlara hep anlatıyorum hiç acımadı hiç soyunurken fln utanmadım diye inanmayın diyorum
hımmm anladım bi git bakalım sonra banada söyle iyiyse bende düşünürüm o zaman kendi muayenehanesindemi yoksa hastanedemi bu dr. biran önce seç doktorunu zaman ilerliyo ziya çok pahallı yaa ben bide sürekli dr. gitmek isteyen biri olduğum için ziya bana pahallı gelecek şimdilik sabri beydeyim yarın yine o çağırmasada gidicem galiba 15 günde bir gidiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?