- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.281
tatlm nasılsn bebiş nasılcanm buarada benden msj gitmio sanırsam msj yazıyorum ama gitmiyo sebebini anlayamadm zaten bazen son sayfalarıda göremiyorumm.
Eki Görüntüle 471862 kızlar bu banyo filesi ne işe yarıyor açıklaması yok. bir alışveriş sitesnde gördüm
en komik hikaye bende galiba :) biz 4 yıl flört ettik ama bekledik. malum gece yapamadım. vajinismus..... neyse 2. gece yok 3. gece yok. haydaaa toparlan ikimiz bir dr.a gittik. dr. rahatla, birşeyler iç demesin mi, ben ağzıma hayatımda içki koymamışım, günah yani... ama öyle birşey ki, keşke yapmasaydım ama insan başka çare bulamıyor. gittik gizlice bira, cin, şampanya ne bulduysak bir ton para verdik aldık, ki isimlerini bile bilmiyordum bunların... sofrayı kurduk, allahımmm o nasıl iğrenç bir tattı öyle, nasıl içiyorlar anlamıyorum. ben tabi sarhoş olmuşum adam tecavüz edecek bekiyor :) haydaaa hatırlamıyorum ama sabh bir uyandım, ne oldu diyorum :) sen bir güzel 6 7 kere kus, adamın üstüne afedersin çişini yap :) bilimum sabaha kadar küfret :) yok yine başaramamıştık :) offf offffff neler çektik, şimdi hatırladıkça gülüyorm ...
kızlar sizlere bişi danısıcam bugüne kadar genelde 1 hafta yada 10 günde bir kontroldeydim en son gittigimde bebiş 8+5 ti doktorum 3 hafta hatta 24 gün sonraya gün verdi kontrol için.siz kaç haftada biir gidiyorsunuz..bana 24 gün geç gibi geldi genelde 1 hafta 10 günde bir giderdimm:26::26:
ya burda secenekte yok 15 tane doktor varsa ben 10nuna gittim 5inede yakınlar gitti hepsi olumsuz yada doktor iyi cihaz kötü zaten sadece 2tane 4 boyutlu var düşünsene corumda sadece 2 tane biri dünyanın parası öteki doktor kalasın teki yeni bitane buldum oda devlet hastanesinde artık 182den randevu aldım öyle olunca beklenmiyomuş devlet hastanesindeki ultrasonlar iyiydi ama yinede 4 boyutlu değil offf sıkıntı bastı
ya kızlar lütfen bir el atın, ben bugün hiç iyi değilim. ne oldu anlamadım. bugün başladı. böyle 20 30 dk da bir midem kıvranıyor sanki hiçbir şey yememişim gibi. öyle rahatsız oluyorum ki, yesem birşey de yiyemiyorum midem kötü... yemeyince de böyle sanki midemde kurtlar geziyor. normal mi bu şimdi bugün 12. hafta içindeyim. artık bebek besine mi ihtiyaç duyuyor acaba? iyi de bu ne böyle, böyle olmaz ki, insan yarım saatte bir acıkır mı?
anladımmm bitanemm :) çok şükür iyiyim midem daha rahat şuan bebeişde iyi geçen gittiğimizde gördük hop hop oynuyodu elleri bacakları :)) çok şekerdi Allahımmm sağlık ve sıhatle kucaklarımıza almayı nasip etsinn aminnnnnnnnn sen nasılsınn bitanemmm yeğenim nasıll iyisiniz inşallahhh
kızlar sizlere bişi danısıcam bugüne kadar genelde 1 hafta yada 10 günde bir kontroldeydim en son gittigimde bebiş 8+5 ti doktorum 3 hafta hatta 24 gün sonraya gün verdi kontrol için.siz kaç haftada biir gidiyorsunuz..bana 24 gün geç gibi geldi genelde 1 hafta 10 günde bir giderdimm:26::26:
ayyy kızlarr cok alemsnz gul gul oldum muhabbetler cosmus masallahhh :):)
ya kızlar lütfen bir el atın, ben bugün hiç iyi değilim. ne oldu anlamadım. bugün başladı. böyle 20 30 dk da bir midem kıvranıyor sanki hiçbir şey yememişim gibi. öyle rahatsız oluyorum ki, yesem birşey de yiyemiyorum midem kötü... yemeyince de böyle sanki midemde kurtlar geziyor. normal mi bu şimdi bugün 12. hafta içindeyim. artık bebek besine mi ihtiyaç duyuyor acaba? iyi de bu ne böyle, böyle olmaz ki, insan yarım saatte bir acıkır mı?
ay masallahh amin tatlm allah hepimize o günleri göstersn tüm anne adaylarınaa..bende iyiyim tatlm benimde en son kontrolüm 8+5 tteydi bebiş iyiydi ck sükür yine kalp atıslarını dinledik bu sefer eşimde duydu tatlm genelde doktor 1 hafta yada 10 günde bir kontrole cagırıyordu en son gittigimde 3 hafta sonraya randevu verdi genelde en gec 10 gün içinde cagırıyolardı bana biraz geç gibi geldi:26::26:
bozma moralini cnm bende sendenim...ben şırnağın bir ilçesindeyim devlet hastanesi var bi tek...eşim diyoki şükret geçen seneye kadar kadındoğumcu yoktu...bayramda annemin yanına gidecem ankaraya ve doğum için dr.ayarlamaya çalışacam...bi daha da doğuma gidecem ankaraya yani seçtiğim yer iyimi kötümü onu bile anlayamıcam...tabi benim en büyük korkum bebeğimin süpriz yapıp erken gelmesi...çünkü burada yapmak istemiyorum doğumuinş sağlıkla vaktinde gelir bebeğim...ikili test içinde yarın batmana özel bir hastaneye gidecem eğer ani gelirse oraya yetişebilirim umarım...yarın hastaneyide incelicem bilgi alacam ne olur ne olmaz....
ilk baslarda cok sik oluyor benim haftada birdim simdi 1 bucuk ay sonrasina verdi cok merak ediyorum seninki gene iyiymis ben nerden baksan 3 hatadir gormuyorum daha daha 24 gun var gormeme normaldir buyudukce ayda bir olmaya baslar heralde
acıkıkr acıkır wallaa benımde oyle dedım3 aybıttı rahat ederım ama yemediğim zaman mıdem fena oluyo her yarım satte bı meyve kraker ne bılıyım elının altındabulundur ben yemediğim an mafoluyorum bıldiğingıbı değil
bitanemm abenimmm ay ne güzel maşallah Allah nazarlardan saklasınnn aminnnnnnnnnnnbelki bitanemm doktorun herşeyi yolunda gördü ondan da olabilir bitanemmm benimmm aklıma takıldı peki sana ikili tarama testi için çağırdı dimi kesin baktır ona bence bi ara doktorunu danış için rahatlar
yaa bnde yiyemediğim zamanları dolduruyorum galiba diye düşündüm gecen 1,5 ekmek yedim abur cuburun zaten haddi hesabı yok internetten baktımda besin ihtiyacı 300 kalori artmış b
undan sonra iki kişilik yiycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?